Ulasan : Wanita di Berjaya Times Square

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum ...


Pergi mana-mana blog banyak sangat update pasal wanita yang kononnya dikatakan bunuh diri di Berjaya Times Square.


Aku tak nak ulas panjang-panjang pasal hal ni sebab rata-rata maklumat yang aku baca dari blog sekian , sekian pun belum dapat disahihkan lagi. Penulis sendiri masih kabur-kabur dengan maklumat yang dia dapat.


Macam-macam statement yang keluar sampai buat aku tak tau nak percaya yang mana satu. Last-last aku baca then out.


Risau juga aku sebab bila maklumat tak betul , orang lain main terus percaya , tak ke naya macam tu? Aku ambil contoh mudah. Ada yang kata wanita tu bunuh diri sebab boyfriend. Pengomen-pengomen yang tak tau kesahihannya terus percaya. Tak cukup tu , komen pula tuduh yang bukan-bukan. Padahal puncanya tak diketahui pun.


Benda tu tak kena pada batang hidung sendiri. Jadi , janganlah cari pasal. Janganlah burukkan keadaan. Selidik dulu sesuatu hal tu samada betul atau tidak. Sebaiknya , jadikan pengajaran. Bukan diburukkan ..

Previous
Next Post »

4 Comments

Click here for Comments
diana
admin
February 14, 2013 at 10:03 PM ×

entahnya..benda yang kita tak tau hujung pangkal toksah la dok komen lebih2..baca je .esok tunggu je suratkabo kata apa..

Reply
avatar
Sheila Salim
admin
February 15, 2013 at 11:17 AM ×

Assalamualaikum. sheila pun pening baca banyak sangat beritanya. kita tunggu je siasatan nanti :)

Reply
avatar
February 15, 2013 at 12:40 PM ×

tu la..mcm2 berita pasal isu tu kan..blm dgr sumber yg betul..

Reply
avatar
Encik H
admin
March 7, 2013 at 6:01 PM ×

ohoi..pernah baca kat blog someone..:D

Reply
avatar