Buat Panggilan Palsu Untuk Samsung Corby 2 (II)

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum ...



Sebelum ni dah cerita pasal Kelebihan Samsung Corby 2 , sekarang nak cerita pasal panggilan palsu pula. Haa , jangan tak tau handphone ni boleh buat panggilan palsu atau dalam English , fake call.


Fungsi panggilan palsu ni banyak. Terpulanglah pada individu tu sendiri nak guna untuk tujuan apa. Contohnya nak lari dari meeting konon-konon dapat panggilan dari kampung.


Yang best dekat sini ialah :

  1. Panggilan palsu tu macam REAL okay!
  2. Boleh ubah nama , nombor dan gambar si pemanggil palsu
  3. Bila tekan butang hijau (mean angkat panggilan tu) , ada suara yang kita sendiri boleh rekod ikut suka

Best tak? Saya dah cuba dan memang menjadi. Its awesome! Hehee ..


So , ada yang dah pernah cuba?
Haa , ada yang teringin nak pakai handphone tu?
Hehee ..


Saya puas hati sangat guna handphone Samsung ni ;)

Previous
Next Post »

8 comments

Click here for comments
Eyla Syakila
admin
February 15, 2013 at 12:14 PM ×

of course lah penah ! macam biase..nak ngelat masuk perhimpunan bulanan !

Reply
avatar
February 15, 2013 at 12:39 PM ×

camna nk buat tu Tia? nk try la kt fon mak nti hehe

Reply
avatar
February 15, 2013 at 12:39 PM ×

must buy corby II ne...tpi duit lak xde. :P

Reply
avatar
Cik Tia
admin
February 15, 2013 at 1:17 PM ×

saya buat untuk kenakan kawan-kawan .. hehe :)

Reply
avatar
Cik Tia
admin
February 15, 2013 at 1:18 PM ×

kak , nanti saya update yaaaa :D

Reply
avatar
Cik Tia
admin
February 15, 2013 at 1:19 PM ×

harga asal corby RM299 .. tapi sekarang dah turun harga .. boleh dapat harga lagi murah :)

Reply
avatar
February 15, 2013 at 3:35 PM ×

wah menarik..hehe tapi xda fon tue la pulak..hehe

Reply
avatar
Encik H
admin
March 7, 2013 at 6:00 PM ×

wahhh..ye ke? xtau pulak..hahaha

bagus jugak tu..kot2 nak skip meeting ke..

Reply
avatar