Kotak Komen Tia Pun Kena Serang??!

Assalamualaikum ..

Sebelum ni, Keroro pernah kena serang bertubi-tubi. Tia pun terkejut sebab selalunya Keroro yang suka main serang-serang ni tapi sekali tu dia pulak yang kena serang. Hohooo! Intro yang minta debik. Mwahahaaa~


Saja kasi suspensssss. Tapi memang betullah, kotak komen Tia kena serang bertubi-tubi oleh dua orang blogger okey! Tak percaya tengok gambar kat bawah .. (Klik gambar kalau tak jelas yeee)


Tea Punya Keje

Najwa Punya Keje


Betulkan kotak komen Tia kena serang. Heheh!! Thanks Tea and Najwa sudi geledah entri-entri sebelumnya.. Tia bukan pilih kasih.. Semua yang datang komen pun insyaAllah Tia akan balas balik .. Jom terjah mereka!!


Sekian...

Previous
Next Post »

23 Comments

Click here for Comments
ArulchelseA
admin
July 30, 2011 at 7:52 PM ×

uikk kena serang habis2an tu..

Reply
avatar
cucu umie
admin
July 30, 2011 at 7:52 PM ×

mereka pemint setia tia tu,..hehe mesti kne terjah semuanya..

Reply
avatar
July 30, 2011 at 7:56 PM ×

grrr... nak serang jugak lah :P

Reply
avatar
EYFAalias
admin
July 30, 2011 at 7:57 PM ×

wahhh. tea memang suka menyerang! hehehehee

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
July 30, 2011 at 8:24 PM ×

haha...dulu keroro..ni pelapis kot keroro kot Tia..hee~

Reply
avatar
Wanie
admin
July 30, 2011 at 8:25 PM ×

haha..rajinnye godeh2 entry lame ye..

Reply
avatar
ZIPPO MILLER
admin
July 30, 2011 at 8:29 PM ×

Umangai ai...Best lak ai huk huk huk

Reply
avatar
Freaky
admin
July 30, 2011 at 8:29 PM ×

untung la blog tia ada penyerang. hahaa

Reply
avatar
July 30, 2011 at 8:34 PM ×

mang kaw2 la kene serang
heheheh =p

Reply
avatar
Leysa JL
admin
July 30, 2011 at 8:40 PM ×

best ada pembaca setia :)

Reply
avatar
Nurnajwa
admin
July 30, 2011 at 9:18 PM ×

Wasehhh, nme kte ade tu^^

Ahaha, ni terjah sbb exam hbis XD

Reply
avatar
bunbun
admin
July 30, 2011 at 10:32 PM ×

haha ingtkan kene serang camne ;P

Reply
avatar
aiman
admin
July 30, 2011 at 11:39 PM ×

hehe.. kena serang pulak,,

Reply
avatar
fiq.
admin
July 31, 2011 at 12:09 AM ×

diorang komen secara berturut-turut ek? hehe

Reply
avatar
hira
admin
July 31, 2011 at 12:15 AM ×

wah, kaya dengan komen dah akak eh? hehe

Reply
avatar
GaRy™
admin
July 31, 2011 at 12:20 AM ×

wah3!! tea ni pun rajin terjah entri gary... terharunyer~.. T^T

Reply
avatar
Addin
admin
July 31, 2011 at 1:00 AM ×

tu serang pakai apa ? ahaha :)

Reply
avatar
Nurasyiqin
admin
July 31, 2011 at 2:06 AM ×

ini serangan yang baik takpa...perghh ada stalker tuh..=p

Reply
avatar
alif haris
admin
July 31, 2011 at 2:39 AM ×

hahahaha .. pernah kene serang dgn ipai tak ? hihiks

Reply
avatar
NOOR FATIN
admin
July 31, 2011 at 1:01 PM ×

keciknya awak. xnampak langsung. awak compress ek gambar? hik hik :P

Reply
avatar
July 31, 2011 at 10:49 PM ×

tapi bst la.. nampak sangat die tu aler pasal blog tia kn.. tu namenye readers sejati :)

Reply
avatar