Aik, Dah Raya Ke??

Assalamualaikum ..

Aiyooo! Sangat merindukan blog ini. Tapi apakan daya, segala yang dirancang tak berjalan dengan lancar. Aduhaiii. Semalam gangguan elektrik yang sangat lama sehingga ke petang tadi menyebabkan kepala hotak agak serabut.


Senarai peserta SEGMEN 3 JAM tu Tia akan senaraikan tengahmalam ni dan jadikan STICKY POST. Tolong doakan tiada lagi masalah gangguan elektrik pehlisss. Bermenjak-menjak ni, gangguan elektrik kerap berlaku di tempat Tia. Agak sengal rasanya.


Tia mohon maaf di atas kesulitan yang berlaku sempena esok puasa. Hehee. Ohye! Tadi Tia ada jalan keluar bandar. Yaa! Akhirnya, setelah lebih sebulan menjerukkan diri dalam rumah akhirnya keluar jugak.


Walau agak jakun, tapi masih dapat dicover dengan baik. Hahaaa! Kaki sekarang terasa bengkak dek berjalan lama yang mengejut. Shock walk. Hee~ Agak menyakitkan telinga dan hati bila ada satu SUPERMARKET yang memainkan lagu raya.


Lagu raya??! What the frog? Puasa belum, raya belum dah main lagu raya? Pehal? *sabar Tia sabar, esok dah nak puasa..* Itu saje ringkasan yang dapat dibuat. Harap tak pening. Huhuuuu.


Sekian...

Previous
Next Post »

23 Comments

Click here for Comments
hira
admin
July 31, 2011 at 11:12 PM ×

uik. ramai betul yang ada gangguan elektrik. sabar je eh kak tia? huhu. eh, biasalah tu kak tia. budak-budak pun dah lama start main mercun. dah bergema gegendang telinga ni dengar. hoho

Reply
avatar
hira
admin
July 31, 2011 at 11:12 PM ×

lupa, selamat berpuasa! haha :D tak sempat taip, dah terpost. haiyoo~

Reply
avatar
aiman
admin
July 31, 2011 at 11:22 PM ×

puasa dulu.. baru raya :)

selamat menjalani ibadah puasa ya..

Reply
avatar
July 31, 2011 at 11:30 PM ×

bese la tu, hehe XD

p/s : selamat berpuasa :)

Reply
avatar
July 31, 2011 at 11:30 PM ×

melampau la kan..takpuasa dah pasang lagu raya..tu lah masyarakat, terlalu pentingkan sambutan raya

Reply
avatar
July 31, 2011 at 11:33 PM ×

HAHAHAH,


tulah, puasa belum lagi dah ingat raya,

Reply
avatar
syashafie
admin
July 31, 2011 at 11:34 PM ×

salam ramadhan tia :)

Reply
avatar
July 31, 2011 at 11:37 PM ×

selamat hari raya !!!
opss. selamat berpuasa .. ngee~

Reply
avatar
July 31, 2011 at 11:38 PM ×

haha.. biasa la.. suasana raya lebih dihargai dari suasan ramdhan... :(

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
July 31, 2011 at 11:40 PM ×

aih..awal beno da pasang lagu raya supermarket tu..puasa pon baru nak start esok ni..hee~

p/s : sama la Tia..sejak akhir2 ni kerap sgt takde elektrik..huhu~

Reply
avatar
July 31, 2011 at 11:42 PM ×

selamat berpuasa tia , jgn lupa2 pulak esok puasa tau..

Reply
avatar
mrs redzuan
admin
July 31, 2011 at 11:45 PM ×

selamat berpuasa tia!! =)

Reply
avatar
July 31, 2011 at 11:49 PM ×

salam ramadhan..
malam ni letrik ok la tu...^^

Reply
avatar
July 31, 2011 at 11:50 PM ×

hahaha..pose pun belum dh men lgu raya...sy blum jmpa lagi...

Reply
avatar
zarulfarhana
admin
July 31, 2011 at 11:58 PM ×

snie pon sma..dh dua hari elektrik sat ada sat xda...

Reply
avatar
adan
admin
August 1, 2011 at 12:39 AM ×

semangat tu yang penting... raya..raya..raya..

Reply
avatar
Luqeem™
admin
August 1, 2011 at 12:42 AM ×

semngat lebih tu utk raya..yg puasa tu pn blum tntu mubarak ke x..hee

Reply
avatar
August 1, 2011 at 12:49 AM ×

tulah tia~
mentaliti masyarakat kite
wuwuwuwu
pose dulu an..bru aye!
camat pose tiaa!

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
August 1, 2011 at 12:52 AM ×

tia ke pekan cari baju raya ke? selamat berpuasa ya tia...:)

Reply
avatar
Cik Jannah
admin
August 1, 2011 at 12:53 AM ×

tia. selamat puasa.. lupa jannah ke? hehe. lama ta datang lawat jannah..

Reply
avatar
Nurnajwa
admin
August 1, 2011 at 1:08 AM ×

Haha, sabar tia sabar ;D *esok puasakan :)*

Manager supermarket tu excited nak raye, hehe.

Reply
avatar
Wanie
admin
August 1, 2011 at 2:30 AM ×

at least bukak la lagu puasa dulu kan..hehe..ade je lagu puasa..:)

Reply
avatar