Tajuk Entri Kena GEMPAK!

Assalamualaikum ..

Macam-macam jenis entri yang dibuat oleh blogger supaya blogger lain akan tertarik dengan tajuk entri lantas mahu membaca isi entri pulak. Sepanjang Tia berblog ni, Tia dapat kesanlah antara entri-entri yang dapat sambutan.


Macam tips-tips dapatkan buffered earnings (BE), tips atau cara untuk tingkatkan trafik mencanak-canak, entri menjatuhkan blogger lain, dan banyak lagilah. Semuanya bergantung pada tajuk entri.


Kalau tajuk entri gempak, trafik pun gempaklah. Melainkan, korang ada pembaca setia. Korang letak tajuk "Mandi" je pun, pembaca setia korang tu akan baca. Best tak?? Mestilah best.. Hahaaa..


Sekian...

Previous
Next Post »

28 Comments

Click here for Comments
Shuk_ArChie
admin
July 29, 2011 at 2:55 AM ×

Hehehe. Betul2. i could not agree with you more.. *bajet omputih* ;)

Reply
avatar
Nurasyiqin
admin
July 29, 2011 at 3:06 AM ×

kalau letak tajuk mandi jer tapi blh dpt trafik tinggi mmg salute ah !!hehe

Reply
avatar
aiman
admin
July 29, 2011 at 3:10 AM ×

hehe.. betul.. setuju.. tajuk kena best.. tp kena la ada yg nak membaca..

Reply
avatar
Ezay Hadry
admin
July 29, 2011 at 3:17 AM ×

lepas cashout duit nuffnang ni..satu BE lagi tak sangkut..hope2 dpt la belajar dari Tia..
*num hp mane pakai Ti..ezay nk topup ni..sbb Tia sorg tk dpt lg..menang GA ezay kan (rply kot email)

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
July 29, 2011 at 3:28 AM ×

tajuk entri memang mainkan peranan penting..tapi betul la tu pendapat Tia..kalau da ada pembaca setia..letak tajuk pe pon mesti orang akan baca punya...heee (^^,)

Reply
avatar
Wanie
admin
July 29, 2011 at 3:35 AM ×

hehe..nak buat tajuk entry kadang2 tersangkut2..kena buat entry dulu baru pike tajuk..

Reply
avatar
Freaky
admin
July 29, 2011 at 3:42 AM ×

tajuk mandi ? haha nak cuba la :D

Reply
avatar
July 29, 2011 at 4:03 AM ×

hehe, betul. tapi hari tu xde la gempak sangat :P

Reply
avatar
Freaky
admin
July 29, 2011 at 4:05 AM ×

show all jadi tak betol.. ada benda hilang kot. haha

Reply
avatar
July 29, 2011 at 4:47 AM ×

Ada org nak komen pasal entri mandi?.. dah mcm facebook pulak, sampai nak ke toilet pun ada yg post di wall..

hiiihi, saje je menyempitkan kotak pemikiran... =P

peace~

Reply
avatar
July 29, 2011 at 5:43 AM ×

best sangat tia.bila ada pembaca setia...hahaa.tidak semua follower kita pembaca setia..mungkin pembaca senyap sahaja..

Reply
avatar
muz
admin
July 29, 2011 at 6:08 AM ×

Kalo letak tajuk bangun tidur ada orang nak baca ke...hehe

Reply
avatar
.
admin
July 29, 2011 at 7:32 AM ×

tajuk entry saya gempak tak?.heheh.
yup!..kita memang perlukan tajuk entry yang gempak untuk menarik pembaca.

Reply
avatar
July 29, 2011 at 7:52 AM ×

setuju ..tajuk juga faktor menarik org utk membaca ...

tapi kn sesuai la...tajuk lucah aku xsetuju ...


excellence!

Reply
avatar
The Crows
admin
July 29, 2011 at 7:59 AM ×

good good.. good info! thanks dear

Reply
avatar
July 29, 2011 at 7:59 AM ×

hahahahaha letak
tajuk mandi..
kalau blogger pempuan..
mmg aku bace ahhh..
hahahahahahahahaha =p

Reply
avatar
July 29, 2011 at 8:29 AM ×

setuju..tapi nak reka tajuk gempak tu yang tak pandai tu..hehehe..

Reply
avatar
ABU
admin
July 29, 2011 at 8:32 AM ×

cuba buat pasal pemakain tudung..
gempak!! :P

Reply
avatar
siti kektus
admin
July 29, 2011 at 8:58 AM ×

haha. macam2 boleh letak tia. lagi2 yg berkaitan ngan 18sx. laju je orang tengok. :p

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
July 29, 2011 at 8:58 AM ×

ada ke aku ni pmbaca setia..ermmm tk tau la..kdg2 kena BW dulu..baru la ada yg dtg..kih kih kih.. tp geng cuak tk bw pun diaorg dtg..tq geng2 cuak aku tu..

Reply
avatar
July 29, 2011 at 9:05 AM ×

mmglah tia..mcm buku ke filem ke kita tgk tajuk..kalau cam best misti tergerak nk tahu ceritanya

Reply
avatar
syaz@rozelt
admin
July 29, 2011 at 9:07 AM ×

setujuuu dngn tia..hehe

Reply
avatar
July 29, 2011 at 9:39 AM ×

betul tu Tia, tajuk kalau dah best mesti orang nak bace..

Reply
avatar
yatie Awang
admin
July 29, 2011 at 1:13 PM ×

ooo..gitu ek, nanti kena cari tajuk gembaq jugalah...heheh

Reply
avatar
izfanora
admin
July 29, 2011 at 1:22 PM ×

Tang buat tajuk mmg fail.. normal lah tue.. :)

Reply
avatar
Nurnajwa
admin
July 29, 2011 at 3:05 PM ×

Aha, yes. Tp kte selalu je blank ble part nk letak tjuk post --'


Hahahha ;D

Reply
avatar
Shaherah
admin
August 3, 2011 at 3:40 PM ×

hahhaha mandi?? wah.. hebat tu.. sangat awesome orang macam tu.. hehehe..

Reply
avatar