Nuffnang Ni Saja Tau

Assalamualaikum ..


Nuffnang saja tau nak kena kan Tia. Cubet kang *Lempang Tia Laju-laju*. Heheh! Baru aje semalam website Nuffnang tak boleh bukakan. "Under Maintainance" katanya. Hari ni dah bolehlah. Yeaa.


Hebak nuffnang ni. Tangkas sungguh menyelesaikan masalah. *Clap , clap , clapp*. Lepas ni boleh cek analytics lagi. Eh korang, korang pun cek lah akaun nuffnang korang. Kut-kut BE jatuh mencurah-curah. *Dalam Mimpi* kahkahkahh!


Okeylah, hok mana turunkan iklan nuffnang sebelum ni. Bolehlah naikkan semula. Apa? Tak tau macamana? Hemoh-hemoh! Tia ada tutorialnya. Cekidautttt :)

Tutorial Pasang Iklan Nuffnang/Apa-apa Iklan Lain

Sekian yaw...
Previous
Next Post »

15 Comments

Click here for Comments
Ezad Skytech
admin
July 23, 2011 at 10:32 AM ×

hee..nuffnang awal2 pagi tadi da OK da...dalam mimpi je la Tia BE nak dtg mencurah-curah...haha~

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
July 23, 2011 at 10:32 AM ×

hahaaa tia..ingat nk tukar innity hmm
jom tia .....bro tak layak, p

Reply
avatar
July 23, 2011 at 10:34 AM ×

ha..jgn jatuh sudeh..heee

Reply
avatar
Ezay Hadry
admin
July 23, 2011 at 11:01 AM ×

aha asyik down je kat website die..ezay bru igt nak cashout semalam..aduhh BE semua dah tuka ME..takde satu dah

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
July 23, 2011 at 11:49 AM ×

blog Tia letak iklan pe skrg..mcm bukan nuffnang ni...heee~

Reply
avatar
ZWAN SABRI
admin
July 23, 2011 at 11:50 AM ×

Smalam Zwan cek nuffnang pown x boleyh jugak.. HUHU

MySuaraBlog: Dulu Lelaki Tapi Kini Wanita?

Reply
avatar
July 23, 2011 at 12:07 PM ×

mangga ads pulak da?? hehe XD

Reply
avatar
cucu umie
admin
July 23, 2011 at 12:10 PM ×

tanpa BE pon tidak mengapa..gaga dh malas nak thu..anta kredit pon same jer..

Reply
avatar
July 23, 2011 at 12:23 PM ×

katanya nuff kena hack btol ke tia?

Reply
avatar
Wanie
admin
July 23, 2011 at 12:24 PM ×

wanie tak sedar pun nuff under maintenance..hehe

Reply
avatar
July 23, 2011 at 12:30 PM ×

wahahahahha,


untunglah org dpt bE =)

Reply
avatar
EYFAalias
admin
July 23, 2011 at 12:51 PM ×

nuff dah okay dah :D

Reply
avatar
Freaky
admin
July 23, 2011 at 1:02 PM ×

awalnya tia pakai mangga ads, freaky masuk hari ni baru cukup seminggu tp masih 0.00 kerana sistem tak update lagi..

Reply
avatar
abazilah
admin
July 23, 2011 at 1:08 PM ×

hye , singgah jap .
tolong vote saya dekat http://iownthis87.blogspot.com/2011/07/vote-for-abazilah.html
tq :)

Reply
avatar