Kantoi Kau Tak Baca Entri

Assalamualaikum ..

Isu blogger yang komen entri tanpa membaca dulu. Hahaa. Lawaknya kalau dah kantoi. Sape suruh komen tanpa baca entri dulu.

Apa? Oh, nak komen jugak. Kalau di blog Tia ni korang tak baca entri dan tetap nak tinggalkan komen, Tia tak kisah. Komen jelah, "Tia, itew singgah sini taw!".

Banyak kali jugak Tia jumpa blogger yang komen tapi lari dari isi entri. Lawak je. Hahaa! Okey fine. Tak baca sebab panjang eh? Alaa, Tia boleh je pun baca.

Tapi ikut jugaklah. Kalau entri dia panjang gila tanpa ada perenggan, dan isi entri entah pape entah. Tia baca jugak. Tapi skip-skiplah. Jujur ni. Hahaaa.

Selain dari tu. Kalau entri pasal bola, pemain bola, dan adalah lagi beberapa. Tia memang akan tinggalkan komen jugak. Mana boleh tak tinggal, dah singgah mesti tinggal jejak sikit.

Kesimpulannya, buat lah entri best. Macamana? Tia pun tak tau sebab entri Tia pun entah pape je. Bhahaaa..

Sekian... :heh?:(
Previous
Next Post »

37 comments

Click here for comments
ArulchelseA
admin
June 29, 2011 at 2:16 PM ×

selalu jugak mcm tu kih kih kih kih

Reply
avatar
Tea
admin
June 29, 2011 at 2:19 PM ×

hahah.. tea ade jgk wt cmtu kdg2.. and tea pn ade terkena jgk.. =.=

adehh, layan je laa..

kalau blom join churpchurp:
http://www.churpchurp.com/atiefyedin/invite

nk join race:
http://www.churpchurp.com/atiefyedin/share/thenightrace

Reply
avatar
dwaty
admin
June 29, 2011 at 2:20 PM ×

akk pun selalu kena... tapi tak kesah... coz tahu entri akk panjang... hehehe... yelah nak buat entri yang pendek tapi mantop... susah... bila idea dah mai... of coursela akan jadi lagi panjang... kan???

Reply
avatar
cucu umie
admin
June 29, 2011 at 2:30 PM ×

heheh..tpy ayie kdng2 pelik juga,,kahkah sebb apa ayie hanye berkongsi tapi dia bg komen mcm nak blame ayi plak..huhu btw, kalo panjng best memang lyn abis ah..huhu

Reply
avatar
pha is
admin
June 29, 2011 at 2:32 PM ×

owh... minat bole rupanya.. eehehe

Reply
avatar
CikPuan Fara
admin
June 29, 2011 at 2:32 PM ×

hahaha biasala tu. motif nak org bw blog dia. tp kalu sis pilih entry yg best nak komen. kalau tak tinggal shout out je ;p

Reply
avatar
Freaky
admin
June 29, 2011 at 2:34 PM ×

kalau panjang berjela sangat memang freaky pun skip baca. haha

Reply
avatar
noona
admin
June 29, 2011 at 2:41 PM ×

oiiiyoo ini macam pun ade ka

Reply
avatar
Clara
admin
June 29, 2011 at 2:43 PM ×

byk kali kena jgak.. tp wat buduh jelah..

org kte org len dpt ****, dia tye org mcm mne ddk kat **** tu, slse or not..tanya my sis laa.. bkn syes.. sye hnye tlis entry shje..

nampak sgt cme bce tjuk entry..

Reply
avatar
HAFIZAL
admin
June 29, 2011 at 2:43 PM ×

hehehe....tia, kita baca tau entri tia...

Reply
avatar
Abu Huzaifah
admin
June 29, 2011 at 2:44 PM ×

ada jugak.... sbb kadang2 entri pnjang berjela... so.. dengan tahap bz yg melampau... skip jelah... hOhO... yang penting paham... :)

Reply
avatar
.m y z.
admin
June 29, 2011 at 2:45 PM ×

haha memang sadis betul kalau dapat komen yang takde kena mengena dengan entry. tu namanya, masuk blog orang, baca tajuk je. tak baca isi. adehh.

Reply
avatar
June 29, 2011 at 2:46 PM ×

tapi entri tia akak baca semua sebab best :D

Reply
avatar
June 29, 2011 at 3:04 PM ×

ada blog yg entri panjang pon sy saggup baca kalau gaya dia menulis best..

tp kalau gaya penulisan biasa jer..sy mmg baca lompat-lompat..cari isi penting..

then baru komen..

Reply
avatar
June 29, 2011 at 3:05 PM ×

boleh kantoi terang2 terangan kalau memang tak baca kan~huhuhu.

kalau entri panjang sangat sampai satu page, jenuh nak baca~~haha

Reply
avatar
June 29, 2011 at 3:05 PM ×

MGKIN DIA NAK KOMEN, TAPI TIBE2 PERUT SAKET NK G TOILET. SO DIA KOMEN JER PAPE HEHE

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
June 29, 2011 at 3:05 PM ×

ada yang buat novel dalam entri sampai berpinar mata bro nak baca whahaha...jadi simple kan lebih menarik...bab penulisan nak belajar la dengan tia nie...ada dua tia yang bro kenal jadi konfius jap....:)

Reply
avatar
June 29, 2011 at 3:26 PM ×

hehehe ramai yg dh kata pasal ni dh.kalo kantoi mmg lawak lah.akk pon sllu pasan.

Reply
avatar
Shuk_ArChie
admin
June 29, 2011 at 3:30 PM ×

hahaha,. entri2 tia cool jugak la... saya suka baca.. siap buat bloglist lagi.. you know.... tapi suka jugak komen bagi org tertanya2 eh apa budak ni merepek?! hehehe.. peace!

Reply
avatar
June 29, 2011 at 3:37 PM ×

aku pon dh banyk kali dapt pengomen yang cm tu... tapi aku pon kadang2 cm tu gak kalau dah entry tu panjang berjela :)

Reply
avatar
nurAMALLINA
admin
June 29, 2011 at 3:40 PM ×

Hahaha selalu sangat jumpa jenis macam ni. Haha

Reply
avatar
Syuxer
admin
June 29, 2011 at 3:51 PM ×

ada gak wat cmtuh...heheh..yela panjang kan..kadang2 terpaksa baca komen terdahulu heheh

Reply
avatar
syashafie
admin
June 29, 2011 at 3:51 PM ×

sya penah jeq buat cmtuh kalau entry panjang sngt.hik3

tp baca tetap baca.cuma skip2laa XD

Reply
avatar
June 29, 2011 at 4:11 PM ×

farah selalu jmpe orng jenis ni huuuuuuuuu tapi farah xekkk heeeee

Reply
avatar
Mohd Yusuf
admin
June 29, 2011 at 4:25 PM ×

buat entri yg penting2 sudah. senang skit nak baca...kalau panjang, aku pun tak baca jgk...skip2 je la...janji tahu isi entri tu....ha3...kalau dah mls, aku tak baca, komen pun tak...ha3

Reply
avatar
syaz@rozelt
admin
June 29, 2011 at 4:38 PM ×

selaunye sape yg x suka bce entry panjang2 nie akan buat entry dekat blog die simple2 jugak..syaz la tu..hehe

tp kalau page text die santeq, ayat tersusun (mcm tia, bukan bodek oke) akan bce x tinggal st huruf pon..hehe

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 29, 2011 at 4:39 PM ×

tia..itew singgah sini taw! haha.. =P
stakat ni sy pon takleh detect orang yang komen tapi tak baca...sebab komen sikit je..hehe...

Reply
avatar
Cik Teddy
admin
June 29, 2011 at 4:49 PM ×

cik pon mcm tu jugak..kalo pnjang,trus scroll biar habis..hihi

Reply
avatar
aizamia3
admin
June 29, 2011 at 5:07 PM ×

kalau taknak baca sampai habis pun, carilah point2 penting.. hah kan dah kantoi..

psstt: setakat ni takdelah sampai tak baca langsung.. ;)

Reply
avatar
adan
admin
June 29, 2011 at 6:58 PM ×

tia... itew singgah sini jugak tau.. jemput la ke blog sye jugak DAN TINGGALKAN KOMEN TIA SEKALI..

motif aku besarkan huruf tu???

Reply
avatar
She's Gee
admin
June 30, 2011 at 2:14 AM ×

gee masih belajar lagi cmne nak bwt entri yg ringkas, pendek tapi padat dgn isi dan point penting.. susah tullllll.. sbb selame ni dah terbiase tulis karangan pnjg2... hohoho.. ^^ bile tulis pnjg, sbb tu org mls bace kot.. ^^

Reply
avatar
Kak Sal
admin
June 30, 2011 at 2:16 AM ×

kantoi...nak komen jugak walaupun blur ataupun x baca langsung entry tuan umah...hehe

Reply
avatar
Bella Bell
admin
June 30, 2011 at 3:42 AM ×

selalu jugak jumpa blogger yang macam tu.. dah dapat cam dah dia memang suka buat macam tu.. rasa kelakar pulak bila baca komen dia.. heheh!!~


errr.. satu2nya blogger yang saya akan baca even entry panjang berjela ialah blog mr. K.. mesti kenal kan? hehehhe!!~



^^

Reply
avatar
June 30, 2011 at 1:26 PM ×

hehe, sama lah kita.

blog kita ni lau buat panjang-panjang mesti takde orang nak baca sampai habis.

XD

Reply
avatar
yatie Awang
admin
June 30, 2011 at 2:20 PM ×

ada juga macam tu, habis kalu tak baca cam mana nak komen, tak tahu isi yg ditulis, ooo...mungkin dia lihat tajuk je kan...jd dia komen dr tajuk...

Reply
avatar
iPai
admin
June 30, 2011 at 7:57 PM ×

kalo cam tuh kak tia buka kelas cam ne kak tia buat post best2 .. hehe ..

anti leh belajar ..

Reply
avatar