Jom Beriklan Secara Percuma

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri :)

Tia maju setapak lagi boleh? Alaa, setapak je pun. Hehee. Sempena followers Tia yang ke-700 (weh, weh dah 700), Tia nak tawarkan sesuatu lah untuk korang. Siapa tau dengan tawaran ni akan buat korang lagi gigih singgah blog Tia kan.

Korang boleh dan dialu-alukan sangat untuk beriklan secara percuma atau dalam bahasa mudah, FREE kat blog Tia. Kedudukannya adalah di bawah header tu. Nampak tak?

Caranya senang je. Korang klik kotak tu dan masukkan URL blog korang dan URL banner korang tu. Senang kan! Tapi ada syaratlah. Alah, senang je pun syaratnya..

  • Berunsurkan Lucah - Haa, sapa yang mengada-ngada tempek iklan yang lucah-lucah, Tia akan terus delete. Surat menyurat tidak dilayan
  • Lebih dari Satu - Lagi satu, jangan nak mengada-ngada bolot semua tempat kosong ye. Kasi lah yang lain jugak.

Tu je kot buat masa ni. Kalau ada penambahan, nanti Tia update ye. Jangan risau, korang boleh letak banyak kali banner korang tu kat situ selagi masih ada kosong okey!

Oh lupa, syaz@rozelt ada suruh Tia tangkap follower yang ke-700. Haha. Tangkap? Dia masih baru lagi kot. So, happy blogging dan selamat datang ke dunia blogger. Err~ Dia ialah 


Sekian...
Previous
Next Post »

14 Comments

Click here for Comments
June 25, 2011 at 1:55 AM ×

yeay!! dah letak XD

5jam je eh? huhu

Reply
avatar
azam
admin
June 25, 2011 at 1:57 AM ×

boleh la..iklan blog saya for free...salam singgah follow

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
June 25, 2011 at 2:04 AM ×

aik...mana de tempat kosong dah ...ermm :(

Reply
avatar
shah
admin
June 25, 2011 at 2:09 AM ×

banner xde image pulak....adoiii...boleh ke?

Reply
avatar
June 25, 2011 at 2:31 AM ×

uiksss . kejap je dah penuh ?

Reply
avatar
She's Gee
admin
June 25, 2011 at 2:36 AM ×

THIS IS BEST BROOOOO..... ^^

Reply
avatar
ABU
admin
June 25, 2011 at 2:38 AM ×

aku ndak da banner mau letak..kalau tidak sudah aku tepek sana hahaha

Reply
avatar
She's Gee
admin
June 25, 2011 at 2:55 AM ×

kejap je dah penuh? tu tanda orang saaaayang kat tia.... wah wah wah..... =)

Reply
avatar
chemay
admin
June 25, 2011 at 5:34 AM ×

olo dah penuhhh
:(

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
June 25, 2011 at 7:53 AM ×

tia kalau tak ada banner gonner gitu...macam mana pulak?

Reply
avatar
CutieLiesa
admin
June 25, 2011 at 10:19 AM ×

xder banner :(...sedey...

Reply
avatar