Merajuk Dengan Nuffy

Assalamualaikum ..

Oit, oittt! Hahaa! Perhhh, satu hari Tia tak update apa-apa. No update, no new entri, no blogwalking, no trafik, no no nooo! Eh, adalah trafik. Hehee. Terima kasih, ada jugak yang menyinggah ye.

Sebenarnya Tia sibuk sikit tadi. Sibuk jadi baby sitter dan sibuk main coding. Untuk apa? Heheh. Tia nak buat bisnes kecik sikit. Yelah, nuffnang kedekot ngan Tia.

Bisnes apa? Tia ada sediakan servis edit blog, buat header (simple-simple aje), banner berformat .gif. Baru mencuba okey. Tak tau ada sambutan ke tak. Hahaa!

Korang pi lah terjah blog tu. Komen sikit, okey tak template blog tu? Tak nak tengok? Kena tengok jugak! Bhahahaa. Terjah--->tempaheditblog

Terima kasih singgah blog Tia dan baca entri :)
Sekian...
Previous
Next Post »

23 comments

Click here for comments
EYFAalias
admin
June 28, 2011 at 7:45 PM ×

wahh. tia buat business skrg. ehehe. good luck tia :D

Reply
avatar
nawal addina
admin
June 28, 2011 at 7:48 PM ×

waah , buat bisnes skg ye kak ?

gud luck ! ;)

Reply
avatar
June 28, 2011 at 8:05 PM ×

waaahhhh tia dah ada biness wooo.....

Reply
avatar
GaRy™
admin
June 28, 2011 at 8:11 PM ×

wahh!! join3!! kita buat group nak?.. macam group kei seichi yang buat header tu... hehehe~

Reply
avatar
June 28, 2011 at 8:12 PM ×

wah, business sekarang!

p/s : untuk keroro free la kan? hehe XD

Reply
avatar
Freaky
admin
June 28, 2011 at 8:22 PM ×

uik bisnes edit blog.. cool ni.. :D

Reply
avatar
.m y z.
admin
June 28, 2011 at 8:23 PM ×

wahh dah ada bisnes! ziema pun ada buat jugak edit blog orang. tapi tak kenakan bayaran. edit sebab minat. hee :)

Reply
avatar
June 28, 2011 at 8:24 PM ×

blog tia makin dikenali lah.. tahniah tia... tia adalah blogger yang paling cepat naik.. :)

Reply
avatar
adan
admin
June 28, 2011 at 8:37 PM ×

otak bisness jugak dia ni.. nanti klu dah kaya aku tumpang kekayaan ko boleh?

Reply
avatar
June 28, 2011 at 8:50 PM ×

boley tempah ni... hehhhe'

Reply
avatar
She's Gee
admin
June 28, 2011 at 8:53 PM ×

tahniah.. maju ke depan ag! Takde yg free ke tia? Hehehe..^^

Reply
avatar
yatie Awang
admin
June 28, 2011 at 9:13 PM ×

wah tahniah...dah jadi bisness women ni...hehe

Reply
avatar
zarulfarhana
admin
June 28, 2011 at 9:41 PM ×

mula2 wat la free...

Reply
avatar
cucu umie
admin
June 28, 2011 at 10:00 PM ×

boleh tahan..kehkeh edit blog ayie boleh..kehkeh

Reply
avatar
June 28, 2011 at 10:23 PM ×

wah, dah maju sekarang :)
semoga sukses okey!

Reply
avatar
NOOR FATIN
admin
June 28, 2011 at 10:26 PM ×

BE saya pn dah hilang. haah

bestnya. nanti nak tempah la :P

Reply
avatar
Shuk_ArChie
admin
June 28, 2011 at 10:29 PM ×

hohoho... dah buat business...

Reply
avatar
bunbun
admin
June 28, 2011 at 10:38 PM ×

gif punye bole gerak2 tak?


kenapa tak png? hehehe



bnyk tnye plak

Reply
avatar
June 28, 2011 at 11:46 PM ×

Bagusnya Tia. :) Gunakan bakat dengan sebaik2nya. Congrats atas kemajuan! :)

Reply
avatar
Tea
admin
June 29, 2011 at 1:11 PM ×

ajarkn buat banner blh? >.<

Reply
avatar
Cerita Aku
admin
June 29, 2011 at 8:38 PM ×

merajuk dgn nuffnang? hehe sian tia..

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 30, 2011 at 6:48 PM ×

nanti dah start buat untuk saya boleh?free je la...hehe.. =P

Reply
avatar
iPai
admin
June 30, 2011 at 8:05 PM ×

wah .. buka bisnes service tuh ..

kita tau edit sket2 dgn try n error je .. so tak brani nak buatkan utk org, kelak diri sendiri yng tensen .. heheh

Reply
avatar