IKLAN FREE 24 JAM

Assalamualaikum ..


Hohoo! Jangan salah sangka okey. Bukan Tia yang buat iklan 24 jam ni. Tapi Penulis Senja. Siapakah beliau? Yaa! Sudah semestinya manusia. Heheee..

Okey, alasan Tia untuk PS iklankan blog Tia ialah supaya blog picisan Tia ni boleh dikenali lagi ramai blogger. Kenal, kenal dan kenal. (wah, wah tamaknye kau Tia)

Tia tengok trafik PS ni kemain lagi masyuknya. Riban tuuu. Mesti ramai reader ni. Mungkin Tia boleh sandarkan sikit blog Tia ni walau hanya 24 jam.

Kalau korang nak join jugak, klik SINI. Tia nak berseloka sikit..

Tia cuma blogger biasa,
Yang baru nak cipta nama,
Tak mahu dikenal kerana rupa,
Biarkan penulisan ceritakan segalanya

Pujuk memujuk Tia tak reti,
Diharap PS dapat mengerti,
Asalkan ikhlas niat dihati,
Bila nak iklankan blog Tia nanti

Adalagi ni,
Buat pembaca yang setia di sini,
Terima kasih daun keladi,
Lain kali singgah lah lagi


Hahaa! Semua dah berterabur. Ah, yang penting mesej sampai. "Blog Aku, Suka Hati Akulah". Bhahahaaa ..

Sekian...
Previous
Next Post »

19 comments

Click here for comments
Freaky
admin
June 28, 2011 at 10:53 PM ×

tia pun dah jangkit dengan PS untuk buat puisi ye ?

Reply
avatar
June 28, 2011 at 11:01 PM ×

blog kita..suka hati nak tulis apa...

Reply
avatar
She's Gee
admin
June 28, 2011 at 11:19 PM ×

baik punye pantunnnn!! syiookkkk...^^

Reply
avatar
syashafie
admin
June 28, 2011 at 11:29 PM ×

wah, siap berseloka lagi. ada bakat sastera nih :P

Reply
avatar
Arpiiz
admin
June 28, 2011 at 11:45 PM ×

itu pantun jual ke pantun beli..hehe

Reply
avatar
.m y z.
admin
June 28, 2011 at 11:51 PM ×

wahh siap ada puisi lagi. memang kena lah dengan blog PS. hehe :)

Reply
avatar
GaRy™
admin
June 29, 2011 at 12:06 AM ×

yang 'adalagi ni' tu buat pecah perut!! hahaha!!!

Reply
avatar
cik_sna
admin
June 29, 2011 at 1:22 AM ×

wah wah. hebat tia berseloka^^

Reply
avatar
pha is
admin
June 29, 2011 at 2:27 AM ×

berseloka pulak dia... hehe..
cak pong, cak pong.... ewah.. haha

Reply
avatar
June 29, 2011 at 2:49 AM ×

wahh pasni makin dikenali la Tia.. gud2... pasal template tu "kecil tapak tangan nyiru Ticer tadahkan" Tia sudi buatkan Ticer sudi terima...:)

Reply
avatar
Syuxer
admin
June 29, 2011 at 7:23 AM ×

ala x sempat nak join huhu..tido awl semalam

Reply
avatar
SheyPull
admin
June 29, 2011 at 11:47 AM ×

PENDING la mssage..:P

kredit habis..:)



JOM singgah blog saya nak...wordless wednesday : jgn U turn la..kan dah cakap...

Reply
avatar
June 29, 2011 at 12:33 PM ×

tia tia..akak nk buh background kat title sidebar akak tia blh ajar x..akak dh cuba buat tutorial yg ada kat blog org lain tp error je..

Reply
avatar
mykhalis
admin
June 29, 2011 at 1:48 PM ×

mesti dapatnya camni..hehe

Reply
avatar
June 29, 2011 at 2:51 PM ×

Pandai tia berseloka..semoga sukses selalu ya !!! :D

Reply
avatar