Disebabkan Suka UNFOLLOW Tu Lah...

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri :)


Tia tak taulah keje sapa yang suka follow lepas tu unfollow blog Tia ni. Kalau Tia tau dia sapa, Tia nak review dia kaw-kaw stim punya. Supaya dia rasa terharu dan tak unfollow-unfollow lagi.

Tu yang Tia tak nak review-review follower ke-bla, bla, blaa. Misal kata si A jadi follower Tia yang ke 1000, tetiba ada pulak yang dengki tak nak tengok follower Tia cecah 1000. Dia pergilah unfollow. Padahal Tia dah buat award bagai dekat si follower ke 1000 tu.

Kemungkinan besar, yang suka unfollow ni sebenarnya dia tunggu sesuatu. Dia tau, mana-mana blog yang followernya dah cecah sekian sekian mesti akan buat review khas punya. Haa, tu pasal dia pi unfollow dengan harapan dia akan jadi follower yang ke sekian tu.

Tapi dia tak tau, walaupun dia dah unfollow lepas tu pi follow balik dia tetap takkan dapat pergi yang the latest punya kotak. Tak faham? Tengok gambar kat bawah yang Tia bulatkan warna merah tu.

Yang dibulatkan adalah yang terbaru

Gambar kat atas tu contoh je ye. Yang follower terbaru tu jangan terasa pulak. Kamu bukan dari kategori suka unfollow kan. Huhuh! So, motif apa dia pergi unfollow pun Tia tau.

Psst : Ini bukan entri marah tau. Hahaaa. Cuma nak kasi sentap dekat yang suka unfollow tu..

Sekian...
Previous
Next Post »

41 Comments

Click here for Comments
Aisyah Aina
admin
June 25, 2011 at 6:27 PM ×

dorang rasa unfollow tu best kot :)

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
June 25, 2011 at 6:30 PM ×

ooo pham...kasi sentap dan hambur semuanya tia..jgn bg can..kih kih

Reply
avatar
Syuxer
admin
June 25, 2011 at 6:31 PM ×

dia nak dapat no cam 1000,777,888,999 la tuh..

konfirm ada spesies mamalia yang wat unfollow n follow balik semata-mata nak dapat no cantik tuh kot2 boleh dapat review khas heheh..Hhehe

Reply
avatar
June 25, 2011 at 6:33 PM ×

boley pulak camtu ek.. hehe

Reply
avatar
kotak bulat
admin
June 25, 2011 at 6:34 PM ×

hehehe... yg suka unfollow ni mmg hobi dy kot..tu yg unfollow je keje nya..

Reply
avatar
EYFAalias
admin
June 25, 2011 at 6:35 PM ×

hahaha. eyfa tak tergolong eh. ehehe

Reply
avatar
June 25, 2011 at 6:36 PM ×

haha, sentap mak nab XD

Reply
avatar
teyn teyn
admin
June 25, 2011 at 6:39 PM ×

unfollow tanpa sbb sesuatu yg tak ptot ..

Reply
avatar
mushroom
admin
June 25, 2011 at 6:42 PM ×

haha kasi sentap sikit bia dia insap

Reply
avatar
June 25, 2011 at 6:49 PM ×

Ticer dah kena.. sentap gak la.. tapi biarla Tia.. nyakitkan hati jer... follow biar ikhlas..kalau nak unfollow baik tak payah follow dari mula lagi...

ni bukan komen emo... ngeee

jom sapa nak main teka-teka

Nak main teka-teka plak..jom la join korang

Reply
avatar
pha is
admin
June 25, 2011 at 6:51 PM ×

dlm duni blog ni pon mcm2 ada... hahaha

Reply
avatar
Eiyka Yusof
admin
June 25, 2011 at 6:51 PM ×

tenqiu sebab bulatkan gambar eiyka yurp :) eiyka penah unfollow sebab terlalu ramai sangat . nak dekat 1000 lebih . tapi , blog ni eiyka baru jumpa .

Reply
avatar
June 25, 2011 at 6:59 PM ×

hah kan tia dh sentap.sape lah punye keje tu,haih~ rara stkt ni tak penah unfollow lagik taw.

Reply
avatar
cik najihah
admin
June 25, 2011 at 7:06 PM ×

beselah certain blogger..

Reply
avatar
Freaky
admin
June 25, 2011 at 7:07 PM ×

freaky buat tak tahu je pada kes macam. lantak la nak unfollow atau follow janji dia bg trafik

Reply
avatar
June 25, 2011 at 7:20 PM ×

hal ni pon pernah jadi dekat farah..ape yang perlu kita buat ialah buat dono campo geram kikiki

Reply
avatar
ashafanie
admin
June 25, 2011 at 8:00 PM ×

ade jgk yg unfollow..nak kasi follow pon kna usaha kasi entry best...aiyooo

Reply
avatar
QaRr JaliL
admin
June 25, 2011 at 8:03 PM ×

xpena dapat follower yang unfollow..tade experience lagi..:)

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 25, 2011 at 8:16 PM ×

biarkan aje orang macam tu..bukan follower sejati kalau macam tu...ntah2 blog tia pon datang skali je seumur hidop..

Reply
avatar
chemay
admin
June 25, 2011 at 8:40 PM ×

kadang2 chemay pun jenis unfollow belog orang jugak.
especially jenis yang update setiap 10 menet.
rasa nak lempang.
sebab penuh nama dia dekat dashboard
-.-

Reply
avatar
June 25, 2011 at 8:47 PM ×

tak payah layan jelah yang unfollow tu..huuu

Reply
avatar
Mr.Gambarili
admin
June 25, 2011 at 9:29 PM ×

mane tau...mungkin die ade problem dgn awek die kot...awek die jeles ke...hahaha...

Reply
avatar
June 25, 2011 at 9:29 PM ×

hahaha...

naseb la sape yg unfollow tu,sentap ..

Reply
avatar
cik_sna
admin
June 25, 2011 at 9:32 PM ×

manusia ni memang dengki tak habis2.

salam ziarah.
selak2 blog ni cari cerita menarik ^^

Reply
avatar
She's Gee
admin
June 25, 2011 at 10:00 PM ×

macam2 ragam orang skang ni... ish3... :(

Reply
avatar
June 25, 2011 at 10:09 PM ×

EKEKEKE BESE LAH TU. I SYAK DIA TU TAK PENAH DAPAT AWARD LAH KOT EKEKEKEKE

Reply
avatar
yatie Awang
admin
June 25, 2011 at 10:11 PM ×

kakak tak pernah abil tahu pun hal ni, kolot betullah kakak ni kan

Reply
avatar
Tea
admin
June 25, 2011 at 10:20 PM ×

haha, sape lah umat tu.

Reply
avatar
Scya Lollita
admin
June 25, 2011 at 10:35 PM ×

alaa . diorg bukan follower sejati tu huhuhu

Reply
avatar
June 25, 2011 at 10:54 PM ×

xper...pth tumbuh hilang bgrganti... tia,ke arah 1000 followers !

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
June 25, 2011 at 10:55 PM ×

lain kali nak umum jangan cepat2 kalau 1000 tunggu 1020 ke? follower rezab hahaha tak kan nak unfollow sampai 20 orang kan?...kalau unfollow sorang dalam seribu boleh ingat ke tia hahaha XD

Reply
avatar
Abu Huzaifah
admin
June 25, 2011 at 11:19 PM ×

hoho.. kdang2 ada mslh elektronik... tibe2 ter"unfollow" hoho... nsib lah... hehe... sy ttap setia kepada mereka yg sy follow... :)

Reply
avatar
amny
admin
June 26, 2011 at 10:49 AM ×

amni nak unfollow org pon xreti n takberminat nak taw cara nk unfollow......pe faedah unfollow orangnye ep??heheheheh

Reply
avatar
amny
admin
June 26, 2011 at 10:50 AM ×

amni nak unfollow org pon xreti n takberminat nak taw cara nk unfollow......pe faedah unfollow orangnye ep??heheheheh

Reply
avatar
adan
admin
June 26, 2011 at 2:07 PM ×

blog aku pun dah kena unfollow jugak.. hairan.. berkira sgt kot.. ahaha.. terfikir gak mesti ada motif kan..kan..

Reply
avatar
.m y z.
admin
June 27, 2011 at 12:50 AM ×

pehh pehhh ada jugak manusia macam ni? motif follow blog org pastu unfollow? haih tak paham T__T

Reply
avatar
Marina
admin
June 27, 2011 at 4:03 PM ×

aku la orang tuh...aku suker unfollow unfollow nih...hehe...bergurau senda di petang isnin...jangan marah, nanti kene jual

Reply
avatar