Oops! Salah Masuk Laa

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri :)


Korang ada pengalaman tersalah masuk kereta tak? Yelah, korang ingatkan tu kereta yang sepatutnya korang naik sekali salah daa. Pernah tak, pernah tak? Hahaaa!

Eh, Tia yang tanya mestilah Tia pernah kena. Heheh.. Tak tau lah mungkin masa tu fikiran melayang ke langit ke-7 kot. Lagi pulak warna dan jenis kereta hampir sama dengan kereta ayah.

Nasib baiklah takde orang dalam kereta tu. Kalau tak, macamana nak heret muka ni? Hahaa! Nasib baik juga kereta tu tak berbunyi sebab Tia cuba-cuba jugak buka pintu kereta yang sebelah driver tu.

Peliklah, apasal tak bukak lagi. Sekali ayah jerit, "Long! Sinilah. Kereta orang tu.." Adoih, panik seminit. Melilau mata kot-kot pemilik kereta ada dekat-dekat situ. So, korang pernah tak?

Psst : Idea asal untuk entri ni Tia ambil dari BLOG NI..

Sekian...
Previous
Next Post »

21 comments

Click here for comments
nawal addina
admin
June 25, 2011 at 9:26 AM ×

hahahahaha . kalut laa akak nie

Reply
avatar
June 25, 2011 at 9:28 AM ×

pernah..masa kita balik dri tuisyen..malam lah kan..so..ingt kete ume dah sampai..dah bukak pintu kete dah..rupenya baru perasan kete orang..lain haaha...mana tidaknya warna kete sama je ngan ume kite..baik..leh cover line lagi..pas tu baru mak kita datang ambil..ahha..malu2..itu cite kite..

Reply
avatar
cucu umie
admin
June 25, 2011 at 9:30 AM ×

ayie pernah..salah masuk kereta..kereta sama hitam mcm kereta abg..mase tu jalan2 dekat penang..nasib baik malam, orng xperasan..haha tpy abg and the geng dok gelkkan jer ayie jer..haha

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 25, 2011 at 9:35 AM ×

hahaha..lawak la tia ni.. =P

Reply
avatar
Syuxer
admin
June 25, 2011 at 9:51 AM ×

hahhaha mujur xde orang dalam tuh..x pasal2 pot pet pot pet kena basuh kat situ hehehh..;p

Reply
avatar
Syazwan
admin
June 25, 2011 at 9:56 AM ×

hahahhaha..kelakar plak..

penah tengok situasi macam tu!

Reply
avatar
azam
admin
June 25, 2011 at 10:02 AM ×

uih...bahaya jgn dibuat selalu

Reply
avatar
Munna
admin
June 25, 2011 at 10:17 AM ×

adoii selamat tia keta tu xde org....sy pernah sekali kena tau...kt RnR mane ntah...nak naik keta akak tersilap pergi kat keta org lain...terkejut org dlm keta tu bila sy tba2 bkk pntu keta dia...aduh tebal gila muka masa tu...hihi

Reply
avatar
June 25, 2011 at 10:24 AM ×

hahha..., slah msuk kereta x pnah lagi... tapi salah msuk kelas ada lah.. lawak!!

Reply
avatar
Sunah Sakura
admin
June 25, 2011 at 10:25 AM ×

adehhhh malunyeee...hehehhe

Reply
avatar
izyan yasmin
admin
June 25, 2011 at 10:27 AM ×

ahaha , apalah tia ni. min belum pnh lagilaa so far. cuma abah yg slh kete ade laaa :P

Reply
avatar
June 25, 2011 at 10:38 AM ×

tak pernah tersalah masuk.. cuma tersalah tunggu kat kereta orang lain... sib baik tuan dia tak de kalau tak mesti Ticer terpaksa purak-purak pengsan... :D

Reply
avatar
deeya
admin
June 25, 2011 at 10:41 AM ×

miahahaha ! setakat nie ta pernah plak tersalah masuk kereta .. tapi tersalah masuk rumah pernah la .

mse tu dpat umah sewa baru .. mati2 ingt dpt umah no. 30 . pegilah tp ta bley bukak2 pun pintu tu .. ingat owner slah bg kunci umah . skali cek balik umah no. 33 rupenyer ..

naseb time tuh cuti skolah .. org blik kmpung rmai .. miahahah !

Reply
avatar
Arpiiz
admin
June 25, 2011 at 11:06 AM ×

haha, nasib baik takde ownernya kan..^^

Reply
avatar
June 25, 2011 at 11:21 AM ×

pernah terlambai org kat keta lain pdhal keta hubby kat belakang keta tu..buat muka kengkonon org tu yg perasan i lmbai dia..hahha

Reply
avatar
pha is
admin
June 25, 2011 at 11:26 AM ×

dulu masa dok asrama kalau tersilap masok dorm org lain ada la... hehehe

Reply
avatar
CutieLiesa
admin
June 25, 2011 at 11:28 AM ×

penah gak kene cmnie....tahap kontrol ayu bila dah tersalah tu...susah nk digambarkan...hahahaha

Reply
avatar
June 25, 2011 at 11:42 AM ×

hehe, bese lah tu.

p/s : blog mane tia amik? xde backlink pon XD

Reply
avatar
zarulfarhana
admin
June 25, 2011 at 11:57 AM ×

hahhahhah..malu gila law ada owg nmpk

Reply
avatar
adan
admin
June 25, 2011 at 12:05 PM ×

ahahaha.. aku agak time tu mesti ko lari sepuas hati meninggalkan kereta tu kan tia..

Reply
avatar
Shuk_ArChie
admin
June 25, 2011 at 12:19 PM ×

Tia! what happen?! huhu... nasib x de orang... saya pernah salah masuk kereta yg ada orang.. masuk dok sit blakang buat bodo je... heehehe nasib tuan punya kereta OK..dia tau saya nyanyuk.. hahaha

Reply
avatar