Jom TERJAH !!!

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Korang pernah dengar tak, hanya dengan 1 komen dan terus-terusan berbalas komen akan merapatkan lagi silaturrahim? Yeahh! Bukan setakat tu, kemungkinan besar dia akan jadi pengunjung setia blog korang.

So, kat bawah ni adalah senarai link blog yang korang boleh terjah! Tia dah terjah semua, sekarang giliran korang pulak. Ada antara link kat bawah ni adalah rakan blogger Tia yang cuma bermula dari berbalas komen je tau! Apalagi, TERJAH!!


Previous
Next Post »

20 comments

Click here for comments
yatie Awang
admin
June 23, 2011 at 6:36 PM ×

InsyaAllah...nanti kakak terjah

Reply
avatar
June 23, 2011 at 6:38 PM ×

jom..terjah..alamak..esok smepat kan..

mahu prepare.untuk exam..dulu..

selamat berblogging.kawan2..

Reply
avatar
June 23, 2011 at 6:43 PM ×

ehh blog Ticer pun ada... tq... senarai blog yang Tia letak tu insyaAllah akan Ticer terjah.. kena prepare for class tonite.. ;)

Reply
avatar
CikPuan Fara
admin
June 23, 2011 at 7:09 PM ×

yay! blog kita ada.. thx tia! =)

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 23, 2011 at 7:17 PM ×

nice..
cuba curi2 masa nak online skrang ni..hehe

Reply
avatar
chemay
admin
June 23, 2011 at 7:36 PM ×

terjahhhh.
hehe
:)

Reply
avatar
adwafarahin
admin
June 23, 2011 at 8:03 PM ×

betul2! ngan komen mmg bole merapatkan hubungan lah even x kenal pon :)

Reply
avatar
cik eira
admin
June 23, 2011 at 8:14 PM ×

waa , rajin nya Tia :)

**http://cikeira.blogspot.com/

Reply
avatar
dyanne
admin
June 23, 2011 at 8:18 PM ×

wahh ramai betul! good tia..cuz u have the ability to be close with anyone even though thru internet ni..thumbs up! ^^

Reply
avatar
ashafanie
admin
June 23, 2011 at 8:21 PM ×

blog my sis ade dlam snarai... terjah la erkk...cari la sape die..uhuk...terjah sini jgk..:-)

Reply
avatar
June 23, 2011 at 8:26 PM ×

wahhh..!!nk kena terjah ni..tq tia...nice name...

Reply
avatar
EQITO
admin
June 23, 2011 at 8:29 PM ×

waaa... t'haru ade link blog eqin.. timaseh Tia.. :)

Reply
avatar
June 23, 2011 at 9:18 PM ×

hehe, nanti terjah!! XD

Reply
avatar
EYFAalias
admin
June 23, 2011 at 11:24 PM ×

wah. ramainyaaa. nnt eyfa terjah. yeah!

Reply
avatar
June 23, 2011 at 11:25 PM ×

kecik ati la.
xde pun link blog poyoness

Reply
avatar