Bila Blog Tia Sebaris dengan Ben Ashaari

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri ;)

Kemain lagi tajuk entri kan! Hahaaa. Korang tau tak, Tia terharu sangat dengan sorang blogger ni. Tia ingat lagi masa mula-mula Tia datang komen dekat blog dia. Entri dia masa tu ada kaitan dengan kotak komen jenis intense debate.

Tia jujurlah kata dekat dia yang Tia pernah guna sebelum ni tapi tak mesra sangat dengan readers Tia yang pakai broadband. So, Tia remove dan pakai yang asal je. Alhamdulillah, dia tak marah pun.

Masa Ben Ashaari ada buat entri pasal pilihan Ben Ashaari tu, Tia jengahlah blog blogger tu. Memang Ben Ashaari idola dia sampai tempek satu-satunya gambar Ben Ashaari yang besar gedabak dekat sidebar dia.

Tapi ada sesuatu yang pelik di situ. Tia ada buat print screen. Cuba tengok kat bawah ni..


Di bawah gambar Ben Ashaari tu adalah gambar profile Tia. Wah! Sangat terharu bila dia sebariskan blog Tia dengan blog Ben Ashaari. Terharu gilosss okey! Blogger ni juga sekarang ada buat 1st GA. Nak join, KLIK SINI..

So, siapa blogger tu? Dia adalah munnafendy. Terima kasih atas sokongan anda dan juga anda semua yang sedang membaca. Yee awak yang sedang bersedih sebab blog awak Tia belum review. Sabar yee :)

Sekian...
Previous
Next Post »

15 comments

Click here for comments
Tea
admin
June 25, 2011 at 12:07 PM ×

tahniah okeh. hepi ye. hiks.

Reply
avatar
June 25, 2011 at 12:08 PM ×

dia memang rajin komen kat blog orang XD

Reply
avatar
nawal addina
admin
June 25, 2011 at 12:23 PM ×

blog pilihan tu , jelez2 -.-

Reply
avatar
Syuxer
admin
June 25, 2011 at 12:27 PM ×

wah femes awk..:)..bukan senang sebaris ngan otai dalam blog orang lain kan..

Reply
avatar
Freaky
admin
June 25, 2011 at 12:35 PM ×

munna fendy ? nasib baik x mona fendi. hehee amponn

Reply
avatar
Shuk_ArChie
admin
June 25, 2011 at 12:38 PM ×

tia memang ada cool entri... insyaALLAH boleh sebaris dgn blog en. ben satu hari nanti... cik tia buat cerita cool2 mcm ni selalu, saya pasti sokong! selamat maju jaya! *ayat skema*

Reply
avatar
ZWAN SABRI
admin
June 25, 2011 at 12:42 PM ×

Aiseyh, takut plak nak terjah blog munnafendy tuu.. takut nanti kena kerat2 18 plak.. HUHU

MySuaraBlog: Beza DATUK dan DATO'

Reply
avatar
Munna
admin
June 25, 2011 at 12:49 PM ×

ahaks...tak sedih tak sedih...tia da review...hehe thanks tia..ikhlas letak tu,like ur writing..n tak lain nk support kwn2 jugak

Reply
avatar
She's Gee
admin
June 25, 2011 at 1:20 PM ×

cantik ye bunga ros. bile dapat tengok wajah sebenar ni..? huehehe...

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 25, 2011 at 2:26 PM ×

waaa..hebat tia..hehe

Reply
avatar
June 25, 2011 at 2:35 PM ×

waahhhh best laaa tia heheh mesti tia tngah lompat2 lalat kan sekarang ni kakakkaa

Reply
avatar
NOOR FATIN
admin
June 25, 2011 at 2:40 PM ×

seharusnya tia layak sebaris dengan abg ben. hehe suka blog tia. keep it up! ;D

Reply
avatar
sab solhi
admin
June 25, 2011 at 3:21 PM ×

hehehe.... best!!! tp blog tia memg menrik....
memg petutlah dia mint,,, sy pon sllau baca blog tia... hehehe

Reply
avatar
GaRy™
admin
June 25, 2011 at 3:42 PM ×

hahaha... tajuk tuh sangat gempak yer~... hahahaha...
cayalah... dah femes amos da tia ni.. XP

Reply
avatar