Segmen Jom Kipas Blogger

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri :)



Hahaa! Tia nak kipas siapa yee. Hish! Semua Tia nak kipas. Boleh? Hikss.. Tia nak kipas dorang laju-laju biar dorang tak terasa nak pakai air-cond!

Tia kipas supaya dorang selalu jengah blog Tia dan komen komen komen lagi. Bhahahaaa! Jengahlah, jengahlah. Pelissss. Wee~ Salah seorang yang Tia nak kipas ialah


Wish for Ticer : Thanks Ticer sebab dah support Tia dari awal blog Tia ni wujud lagi. Sob, sob, sob ! Thanks untuk semua nasihat dan teguran dan lain-lainlah. Ngee. Haish, sayang Ticer lah...

Oh, ini adalah segmen dari kak Diana. Hehe! Rasanya, macam pertama kali je kak Diana buat segmen ni. Rasa excited nak join (ni kipas gak kak Diana) Hohooo! So, kalau korang nak join, boleh klik Segmen Jom Kipas Blogger atau pun header kat atas oke :)

Sekian...
Previous
Next Post »

6 Comments

Click here for Comments
ABU
admin
June 24, 2011 at 8:38 AM ×

tiada orng mau kipas aku neh...panas..hahaha

Reply
avatar
June 24, 2011 at 10:22 AM ×

macam best jek, hehe XD

Reply
avatar
deeya
admin
June 24, 2011 at 10:24 AM ×

kipas lambat lah sayam .. ekon pon lom tentu sejuk . rendam blogger dalam air gunung jer senang .. hahakz !

Reply
avatar
June 24, 2011 at 11:20 AM ×

hai tia. datang sembang2 :)

http://oasisofheart.blogspot.com/

Reply
avatar
June 24, 2011 at 2:53 PM ×

segmen yg lain dr yg lain..

ni yg nk terjah blog ticer wan tu.. ^_^

Reply
avatar
nuramal
admin
June 28, 2011 at 9:15 AM ×

kipas jangan tak kipas.. :)

Reply
avatar