Rasa Macam Nak Lempang Aje Lelaki Ni

Assalamualaikum ..
Terima kasih sudi singgah blog Tia dan baca entri :)


Haha. Tak boleh blah langsung kan tajuk entri. Yee, Tia rasa macam nak lempang aje lelaki-lelaki yang dalam kategori comel plus sweet. Sweetlah sangat kan. Dari pandangan Tia, lelaki yang boleh dikategorikan comel dan sweet tu :


  • Muka gengster tapi hati jambu. Bhahaa! Faham tak? Yelah, muka kau je nampak garang rupanya dalam hati ada taman ow! Dengar lagu slow sepoi-sepoi bahasa gitu..
  • Sukakan budak-budak. Wah kau, kalau aku nampak kau dukung-dukung budak lepas tu cium-cium pipi dia aku rasa dekat situ kau macho..
  • Hormat orang tua. Kau ni kaki gaduh, kalau boleh semua orang kau nak sepak. Sekali kau nampak ada mak cik tu jalan-jalan tetiba barang yang dia bawa tu berjatuhan laju je kau hulurkan bantuan. Memang kau nice lah!
  • Kau tau tak, kau nampak cool sangat kalau pakai baju melayu daripada kau pergi pakai baju koyak rabak plus baju yang ada gambar tak ketentuan halanya.
  • Bila kau dengan member kau, buat muka garang gile sampai orang nak tegur kau pun rasa gerun. Tapi bila makwe kau marah, hahaaa. Kecik besar kecik besar kau dibuatnya kan..

Oh tu ajelah. Banyak sebenarnye. Tapi rasa macam dah tak terfikir. Hahaa. Ada tambahan lagi tak wahai cik adik manis yang sedang membaca ni? Ye, awak leee yang duk sengih-sengih tu. Hahaa :)

Sekian...
Previous
Next Post »

21 Comments

Click here for Comments
June 24, 2011 at 5:54 AM ×

eh eh tia oiii tgh angau kat sapa wehhhh....


bad boy ehhhhh....

Reply
avatar
June 24, 2011 at 5:56 AM ×

@vampire's lovex : takdelah kak oii .. tengok citer hindi semalam . terpengaruh sudah :)

Reply
avatar
June 24, 2011 at 6:06 AM ×

hahahahahahahaha....u cair ker?

Reply
avatar
June 24, 2011 at 6:28 AM ×

@Andrik McVean : hahahahahahaaaaaa . taklah cair mana . tapi kalau dia my husband , heaven ! kui3x !!

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
June 24, 2011 at 7:23 AM ×

nasib sy ni muka dah tua..kedut2 dah..kih kih kih

Reply
avatar
yana halim
admin
June 24, 2011 at 7:39 AM ×

akak pun suke jugak guy mcm tu.....ahaks...

Reply
avatar
June 24, 2011 at 8:38 AM ×

huh suke salman khan.badan ketak2.

Reply
avatar
June 24, 2011 at 8:50 AM ×

suke hindustan gakk..hahaha..minat gile kat SRK..:D

Reply
avatar
June 24, 2011 at 9:03 AM ×

hehe...ca pon suke lelaki yg berciri2 diatas..hik3...tambah 1 jer lagi..kalao lelaki sayang binatang, lagi2 kat nyau~ auw..comelnyer...haha..(tibe2 gedik... :P )

Reply
avatar
pha is
admin
June 24, 2011 at 9:32 AM ×

tia dah angau dah..!!!! hahaha

Reply
avatar
June 24, 2011 at 9:44 AM ×

@CiK DuYuNG : hahaa . nyauuu :)

@pha : hahaa . mana ada . saja hikx3!

Reply
avatar
Marina
admin
June 24, 2011 at 9:50 AM ×

comel sampai nak tampor yer??nanti semua lelaki yg comel takut nak dekat ngan Tia

Reply
avatar
CutieLiesa
admin
June 24, 2011 at 9:57 AM ×

hahahahaha...ramai je mcm nie...

Reply
avatar
EYFAalias
admin
June 24, 2011 at 10:04 AM ×

ni ciri2 idaman lelaki tia. siapa ada ciri2 ni boleh masuk minang tia. ahahhaa

Reply
avatar
June 24, 2011 at 10:25 AM ×

macam keroro jek, hehe XD

semua ciri ade, HAHA

Reply
avatar
June 24, 2011 at 10:28 AM ×

suka tengok orang pakai baju melayu..so sweet!hahaa

Reply
avatar
~syue~
admin
June 24, 2011 at 10:29 AM ×

hehehe.. suka yg laki dukung budak2 then cium2..sweet + macho :)

Reply
avatar
Kei Seichi
admin
June 24, 2011 at 11:25 AM ×

sibuk je keroro ni..haha..
macam sy la tia..cuma muka tak gangster la..haha..

Reply
avatar
June 24, 2011 at 3:20 PM ×

klu lelaki ske tegok pompuan pakai baju kurung, pompuan plka suka tengok lelaki pakai baju melayu.. sopan je~ heeee~ ^_^

Reply
avatar
GaRy™
admin
June 24, 2011 at 4:29 PM ×

ok...take note... pasni kalau nampak awek cantik, terus sambar bebudak sorang then cium2 budak tuh... hahahaha...

Reply
avatar
zuhaida
admin
June 24, 2011 at 5:23 PM ×

betul-betul comel kalau laki gitu . sweet aje kan :)

Reply
avatar