Apa Iklan Baru di Blog Tia

Assalamualaikum. Tia tak sangka rupanya ada jugak yang sudi meneliti setiap inci dan sudut di dalam blog Tia ni. Buktinya, mereka menyedari ada iklan lain yang sedang asyik menari-nari tanpa ada sebarang muzik mengiringi. Tahniah.

Pada mulanya Tia agak ragu-ragu untuk menghebahkannya memandangkan Tia belum jumpa testimonial yang boleh meyakinkan lagi. Baiklah, Tia mengaku Tia sedang mencuba menggantungkan iklan lain dalm blog ni. Atau dengan kata lain, Tia sedang memadukan nuffnang.

Tapi ini cuma percubaan. Itu sebenarnya iklan dari adsniaga.com. Pernah dengar? Oh silap. Pernah baca? Kalau ada yang mahu mencuba jugak dipersilakan. Tapi segala risiko diharap tanggung sendiri ye terutama kepada mereka yang sudah mendapat status geli-geli (baca : glitterati). Kemungkinan status itu akan turun pangkat.

Tia pun sedang bersedia untuk diturunkan pangkat. Kalau betul status geli-geli ini akan hilang bila bersama adsniaga, nampaknya Tia terpaksa akur dan kembali bersama nuffnang semula. Sangat berharga status geli-geli itu okey.

Diharap dengan penjelasan ini, faham lah semua wahai rakyat jelata ..

Photobucket
Previous
Next Post »

11 comments

Click here for comments
October 5, 2011 at 8:02 PM ×

patik bersiap sedia utk paham =p

Reply
avatar
Ekmi Rabat
admin
October 5, 2011 at 8:12 PM ×

kalau lebih menguntungkan war war kan eh.hehe


My Latest Entry: The Greatest Love Story Earth Ever Had.

Reply
avatar
alif haris
admin
October 5, 2011 at 8:25 PM ×

wah .. dah ade iklan baru la die .. hehe ..
mcm best je

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
October 5, 2011 at 8:47 PM ×

belum terbuka hati lagi nak menduakan nuffnang ni Tia..hee~

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
October 5, 2011 at 8:48 PM ×

tia..nnti dah kaya jgn lupa kongsi dengan bro yekk hihii..

psst : best ke pakai template shahblogger ni..p baru je donlod tadi = =' nak cek kooding fuhhh.

Reply
avatar
October 5, 2011 at 9:20 PM ×

haritu aku penah hilang status geli geli kau tu . menangis siot okay tipu

Reply
avatar
ABU
admin
October 5, 2011 at 9:47 PM ×

ko mmg berani tia..nti canang canangkanla.. hasilnya.. mau tahu jugak donk :D

ok ka ndak..hehehe

Reply
avatar
Sharif Dez
admin
October 5, 2011 at 10:20 PM ×

Sharifdez dah cuba, memang cepat bebenar Nuffnang perasan. Tak mau dah curang... huhu.


sharifdez.blogspot.com

Reply
avatar
Shaherah
admin
October 5, 2011 at 11:12 PM ×

shera blom ade niat nak madukan nuffnang lagi.. ehee..

Reply
avatar
Mya
admin
October 6, 2011 at 1:56 AM ×

nuffnang dimadu! hii

Reply
avatar