Friday, October 14, 2011

Cuma Perlu Tinggalkan Link Blog

Assalamualaikum. Baca tajuk pun korang dah tau kan apa yang perlu dibuat. Tapi Tia minta korang tinggalkan link BLOG SAHAJA. Kalau selain bl... thumbnail 1 summary
Assalamualaikum. Baca tajuk pun korang dah tau kan apa yang perlu dibuat. Tapi Tia minta korang tinggalkan link BLOG SAHAJA. Kalau selain blog, Tia akan delete. Dan, cukup 1x saja. Tak payah banyak-banyak kali. Pun, Tia akan delete. So, yang mana rajin tu bolehlah terjah satu-satu. Sekianterimakasih .. Toink, toinkk ~




Photobucket

16 comments

  1. nak buat sambal sini kejap bro..dah letak td url blog.. | backlink k..

    ReplyDelete
  2. Betul ni boleh tinggalkan link? Dah tinggalkan da.ehehee :D

    ReplyDelete
  3. Eh... nak belajar gak la camne nak buat link ni.
    Xtau.. orang baru belajar kenal blog katakan.. hehehe

    ReplyDelete
  4. nak buat sambal jugalah..

    dah tinggalkan link kat blog tia ne..dah lama xdatang sini..busy dengan kelas,asg dan lain-lain..

    ReplyDelete
  5. he he he, era dah tinggal link,, eh, kak tia,. kak tia wat camne leh jadi kat atas tue?

    ReplyDelete
  6. hah, acik ada entri tentang blenza linkies ni ...
    sudah lupa! nanti acik updatekan! :)

    ReplyDelete
  7. hi... sudilah follow blog akak.. tq

    ReplyDelete
  8. http://piyyojyahh.blogspot.com

    Kalau rajin follow ya? ;)

    ReplyDelete