Cuma Perlu Tinggalkan Link Blog

Assalamualaikum. Baca tajuk pun korang dah tau kan apa yang perlu dibuat. Tapi Tia minta korang tinggalkan link BLOG SAHAJA. Kalau selain blog, Tia akan delete. Dan, cukup 1x saja. Tak payah banyak-banyak kali. Pun, Tia akan delete. So, yang mana rajin tu bolehlah terjah satu-satu. Sekianterimakasih .. Toink, toinkk ~




Photobucket
Previous
Next Post »

16 comments

Click here for comments
October 14, 2011 at 10:13 AM ×

nak buat sambal sini kejap bro..dah letak td url blog.. | backlink k..

Reply
avatar
October 14, 2011 at 10:13 AM ×

Betul ni boleh tinggalkan link? Dah tinggalkan da.ehehee :D

Reply
avatar
October 14, 2011 at 10:15 AM ×

Eh... nak belajar gak la camne nak buat link ni.
Xtau.. orang baru belajar kenal blog katakan.. hehehe

Reply
avatar
Mya
admin
October 14, 2011 at 2:45 PM ×

dah join menyambal! =p

Reply
avatar
ijA
admin
October 14, 2011 at 3:04 PM ×

nak buat sambal jugalah..

dah tinggalkan link kat blog tia ne..dah lama xdatang sini..busy dengan kelas,asg dan lain-lain..

Reply
avatar
era kecik
admin
October 14, 2011 at 3:09 PM ×

he he he, era dah tinggal link,, eh, kak tia,. kak tia wat camne leh jadi kat atas tue?

Reply
avatar
Acik
admin
October 14, 2011 at 3:25 PM ×

hah, acik ada entri tentang blenza linkies ni ...
sudah lupa! nanti acik updatekan! :)

Reply
avatar
October 19, 2011 at 8:51 PM ×

http://antirepublik.blogspot.com

Reply
avatar
nani merani
admin
March 13, 2012 at 10:16 AM ×

hi... sudilah follow blog akak.. tq

Reply
avatar
Siti Najihah
admin
May 19, 2012 at 11:32 AM ×

http://piyyojyahh.blogspot.com

Kalau rajin follow ya? ;)

Reply
avatar