Tuesday, October 11, 2011

Sayangi Status Gliteratti Nuffnang Anda

Assalamualaikum. Baru kejap tadi dapat trafik mencurah dari innit nuffnang. Ingat nak cuba lagi. Sekali periksa akaun nuffnang , terjojol b... thumbnail 1 summary
Assalamualaikum. Baru kejap tadi dapat trafik mencurah dari innit nuffnang. Ingat nak cuba lagi. Sekali periksa akaun nuffnang, terjojol bijik mata (tipu) tengok status keahlian dah berubah. Mak aih, pasal hape status gliteratti (geli-geli) tetiba kena tarik ni?




Nak kata curang dengan nuffnang, memang takde. Lepas tu baru Tia teringat sesuatu. Dekat Blog Manager, Tia ada tambah satu lagi blog. Tapi blog yang satu tu Tia tak habiskan lagi update surveynya. Sekali amekaw! Depa tarik status geli-geli tu. Cecepat Tia delete blog satu tu dari list.

Sekarang kena lah tunggu sampai 4 hari untuk dapatkan balik status gliteratti kesayangan itu. Sehari sudah pun berlalu, lagi 3 hari. Bukan apa, bila tak ada status kesayangan tu. Tia tak dapat ping entri dekat innit dah. So, kerugian trafik di situ.

Tak apalah. 3 hari je lagi pun. Sayangilah status gliteratti korang tu. Banyak faedahnya. So, kalau tak nak kehilangannya sila jaga elok-elok noh. Jangan memandai pasang madu (iklan) lain. Nuffnang ni kuat beno jelesnya. Mengalahkan Tia. Tettt! Selain tu, selesaikan segala survey yang nuffnang bagi. Jangan buat tak endah. Nanti dah kehilangan baru ngelabah.

Yeah, satu lagi pengalaman bersama nuffnang :)
Pengalaman mengajar kita sesuatu right ..




Photobucket

24 comments

  1. tiaa. :) apa nama tia kat innit?

    ReplyDelete
  2. hoho sis sy pun dah rasa kehilangan status tu..

    ReplyDelete
  3. Tia, kalau2 nak delete blog dr list tu, mengganggu tak ekkk status geli2 tu??kaka mau delete satu blog bah ni dr list..lamanay suda hntr tiket, ndak dibalas..menyampahhh..

    ReplyDelete
  4. tu la tia, suka menduakan nuffnang..kan dah majuk

    ReplyDelete
  5. nuffnang da merajuk dengan Tia tu..pujuk la balik...hee~

    ReplyDelete
  6. alaa ciannye...
    takpe,esok lusa oke lah tu ye


    jemput joinggg:
    http://www.azrijohan.com/2011/10/segmen-pencarian-bloglist-blog-azri.html

    ReplyDelete
  7. dah lama tak ping entri kat innit...utm ni xbg bukak nuffnang...asik loading je memanjang

    ReplyDelete
  8. tepek nuff just nk tengok traffic je

    ReplyDelete
  9. Tia,kalau mcm 2?mcm mna nak dpat kan blik..apple xbrapa fham la abg nuffnang ni..List yg mna erk...aik,tbingung2 sdah nie..hehe

    ReplyDelete
  10. dulu blog pakai domain sendiri...mencurah2lah stats, ads dan pegang status geli-geli...skrg, back to square one...hurm...

    ReplyDelete
  11. sensitif sungguh org nuffnang ni kan..*_*

    ReplyDelete
  12. he he he,, nufnang pun pandai gak dia merajuk ye~~ he he he

    ReplyDelete
  13. oh macam tuh ye tia..tq share yek..

    ReplyDelete
  14. manja2 la dngn nufnang tuh..
    baru dia dtg balik..
    heheh

    ReplyDelete
  15. Tia, iyaa..earning yg terkumpul selama ni :)
    dermalah walau RM1 hehe..

    ReplyDelete
  16. wahhh, bersemangat waja dengan nuff eh sekarang?

    ReplyDelete
  17. Saya masih baru. Baru nak faham apa yang dimaksudkan gliteratti. Lepas ni nak kena bagi faham Innit pulak

    ReplyDelete
  18. Banyak pengajaran yang boleh dipelajari oleh blogger baru seperti saya...

    ReplyDelete
  19. sy pun masih baru lagi la tia..tp perasan gk status sy tu gliteratti tu..tp juz tgk jer la..xtau nk watpe...leh bg info ckit x?

    ReplyDelete