Sayangi Status Gliteratti Nuffnang Anda

Assalamualaikum. Baru kejap tadi dapat trafik mencurah dari innit nuffnang. Ingat nak cuba lagi. Sekali periksa akaun nuffnang, terjojol bijik mata (tipu) tengok status keahlian dah berubah. Mak aih, pasal hape status gliteratti (geli-geli) tetiba kena tarik ni?




Nak kata curang dengan nuffnang, memang takde. Lepas tu baru Tia teringat sesuatu. Dekat Blog Manager, Tia ada tambah satu lagi blog. Tapi blog yang satu tu Tia tak habiskan lagi update surveynya. Sekali amekaw! Depa tarik status geli-geli tu. Cecepat Tia delete blog satu tu dari list.

Sekarang kena lah tunggu sampai 4 hari untuk dapatkan balik status gliteratti kesayangan itu. Sehari sudah pun berlalu, lagi 3 hari. Bukan apa, bila tak ada status kesayangan tu. Tia tak dapat ping entri dekat innit dah. So, kerugian trafik di situ.

Tak apalah. 3 hari je lagi pun. Sayangilah status gliteratti korang tu. Banyak faedahnya. So, kalau tak nak kehilangannya sila jaga elok-elok noh. Jangan memandai pasang madu (iklan) lain. Nuffnang ni kuat beno jelesnya. Mengalahkan Tia. Tettt! Selain tu, selesaikan segala survey yang nuffnang bagi. Jangan buat tak endah. Nanti dah kehilangan baru ngelabah.

Yeah, satu lagi pengalaman bersama nuffnang :)
Pengalaman mengajar kita sesuatu right ..




Photobucket
Previous
Next Post »

24 comments

Click here for comments
Cik Jannah
admin
October 11, 2011 at 1:41 AM ×

tiaa. :) apa nama tia kat innit?

Reply
avatar
October 11, 2011 at 1:58 AM ×

hoho sis sy pun dah rasa kehilangan status tu..

Reply
avatar
October 11, 2011 at 1:59 AM ×

Tia, kalau2 nak delete blog dr list tu, mengganggu tak ekkk status geli2 tu??kaka mau delete satu blog bah ni dr list..lamanay suda hntr tiket, ndak dibalas..menyampahhh..

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
October 11, 2011 at 2:03 AM ×

tu la tia, suka menduakan nuffnang..kan dah majuk

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
October 11, 2011 at 2:07 AM ×

nuffnang da merajuk dengan Tia tu..pujuk la balik...hee~

Reply
avatar
azrijohan
admin
October 11, 2011 at 2:20 AM ×

alaa ciannye...
takpe,esok lusa oke lah tu ye


jemput joinggg:
http://www.azrijohan.com/2011/10/segmen-pencarian-bloglist-blog-azri.html

Reply
avatar
Farhan Hanif
admin
October 11, 2011 at 2:41 AM ×

dah lama tak ping entri kat innit...utm ni xbg bukak nuffnang...asik loading je memanjang

Reply
avatar
October 11, 2011 at 3:22 AM ×

tepek nuff just nk tengok traffic je

Reply
avatar
Apple Pearl
admin
October 11, 2011 at 5:50 AM ×

Tia,kalau mcm 2?mcm mna nak dpat kan blik..apple xbrapa fham la abg nuffnang ni..List yg mna erk...aik,tbingung2 sdah nie..hehe

Reply
avatar
October 11, 2011 at 8:48 AM ×

geli geli penting rupanya...

Reply
avatar
October 11, 2011 at 8:49 AM ×

dulu blog pakai domain sendiri...mencurah2lah stats, ads dan pegang status geli-geli...skrg, back to square one...hurm...

Reply
avatar
cik najihah
admin
October 11, 2011 at 10:06 AM ×

ayok..tia dah curang hee

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
October 11, 2011 at 10:19 AM ×

ermmm macam2... hehehe

Reply
avatar
Bui Junaidi
admin
October 11, 2011 at 11:42 AM ×

sensitif sungguh org nuffnang ni kan..*_*

Reply
avatar
era kecik
admin
October 11, 2011 at 11:49 AM ×

he he he,, nufnang pun pandai gak dia merajuk ye~~ he he he

Reply
avatar
October 11, 2011 at 12:40 PM ×

oh macam tuh ye tia..tq share yek..

Reply
avatar
October 11, 2011 at 1:48 PM ×

manja2 la dngn nufnang tuh..
baru dia dtg balik..
heheh

Reply
avatar
October 11, 2011 at 2:08 PM ×

Tia, iyaa..earning yg terkumpul selama ni :)
dermalah walau RM1 hehe..

Reply
avatar
October 11, 2011 at 9:10 PM ×

Dah curang dgn nuffnang..
Hohoho..

Reply
avatar
October 12, 2011 at 7:23 AM ×

wahhh, bersemangat waja dengan nuff eh sekarang?

Reply
avatar
November 20, 2011 at 10:07 PM ×

Saya masih baru. Baru nak faham apa yang dimaksudkan gliteratti. Lepas ni nak kena bagi faham Innit pulak

Reply
avatar
November 20, 2011 at 10:11 PM ×

Banyak pengajaran yang boleh dipelajari oleh blogger baru seperti saya...

Reply
avatar
adda syuhada
admin
April 16, 2012 at 5:01 PM ×

sy pun masih baru lagi la tia..tp perasan gk status sy tu gliteratti tu..tp juz tgk jer la..xtau nk watpe...leh bg info ckit x?

Reply
avatar