Blog List Tia Hilang. Nak Join Baru Tak?

Assalamualaikum. Kalau korang perasan, blog list Tia dah hilang. Ni gara-gara Tia tukar template lah. Ingatkan widget blog list tu akan kekal. Rupanya hilang entah ke mana. Senak jugak sebab dah banyak senarai blog yang ada dalam tu.

Nampaknya Tia kena start dari awal balik. Mak aih .. "Kau mengeluh Tia?". Eh, tak lah. Cuma terfikir cemana nak jejak balik blog-blog tu?? Okeylah macam ni. Tia bukak tawaran kita exchange blog. Terpulang dekat korang berminat atau tak. Yang ni secara manual. Automatik, Tia akan pilih sendiri.

Automatik tu maksudnya Tia akan masukkan sendirilah blog-blog mana yang dah lama stay dalam blog Tia ni. Yang tu nanti Tia uruskan. Sekarang yang cara manual. Mesti banyak blog-blog baru dekat luar tu kan.

Cara manual ni susah sikitlah kalau yang jenis berkira. Hahaa! Maaf. Saja gurau. Cara manual ni buat entri dengan tajuk "JOIN KREW InI Kisah Tia". Letaklah header Tia yang sejumput kat atas tu masuk dalam entri. Dah sudah? Tinggal link entri dalam kotak komen. Ohya, jangan lupa masukkan link blog Tia dalam blog list korang jugak okey.

Tu je kot. Ini entri autopublish. Tia ada urusan sikit .. Balik nanti Tia check okay. Take care, selamat berblog dan selamat bercuti bagi yang bercuti :)

Photobucket
Previous
Next Post »

17 comments

Click here for comments
October 8, 2011 at 12:07 PM ×

senasibla kita dulu Tia hehe pandai hilangkan..magic ni :P

smlm akak baru letak semula bloglist..nsb baikla ingt jgk link2 yg prnh ada dlm bloglist dulu hihi

Reply
avatar
October 8, 2011 at 12:12 PM ×

ada pulak auto ngan manual yek macam keta...
ni nak jalan gear bape ni buat bloglist..=P

Reply
avatar
FaKArePa!n
admin
October 8, 2011 at 12:40 PM ×

nanti sy buat.. huhuh

Reply
avatar
October 8, 2011 at 1:52 PM ×

haish...sayang sgguh kalo hilang tu..heee

Reply
avatar
era kecik
admin
October 8, 2011 at 3:30 PM ×

nanti era buat entri pasal tu ek!.. sekarang nie tak boleh ,, tak sempat.. ha ha ha :D

Reply
avatar
October 8, 2011 at 6:56 PM ×

hayoooo
cm mane bole ilang cm tu kan
cian tiaaaaa

hayooo
x pe..page tia mimi selalu mai =]

Reply
avatar
.*.WiE.*.
admin
October 8, 2011 at 11:56 PM ×

sian dia.. meh saya masukkan awak dalam bloglist saya..

http://mehmetwie.blogspot.com/2011/10/join-krew-ini-kisah-tia.html

Reply
avatar
Apple Pearl
admin
October 8, 2011 at 11:59 PM ×

salam tia..apple join..bolehkan..hehe

http://applepearlhaira.blogspot.com/2011/10/join-krew-ini-kisah-tia.html

Reply
avatar
anamizu
admin
October 9, 2011 at 12:35 AM ×

patutla cik ana xnampak dah list..
ingtkan lappy ai ni problem ke hape..
TIA dpt jejak cik ana x??? :P




luv,
cik ana

Reply
avatar
era kecik
admin
October 9, 2011 at 7:53 AM ×

yuhuuuu~~ era join kak tia ^^

http://budakkiutmiut97.blogspot.com/2011/10/join-krew-ini-kisah-tia.html

Reply
avatar
MerLe
admin
October 9, 2011 at 9:13 AM ×

tia~ sy join jugak..

http://subieymerle87.blogspot.com/2011/10/join-krew-ini-kisah-tia.html

Reply
avatar
October 9, 2011 at 1:16 PM ×

join juga

http://myezatulakmar.blogspot.com/2011/10/join-krew-ini-kisah-tia.html

Reply
avatar
Lia Irdelia
admin
October 9, 2011 at 8:42 PM ×

nak join jugak buley??

http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/2011/10/join-krew-ini-kisah-tia.html

Reply
avatar
Ujie
admin
October 9, 2011 at 9:53 PM ×

assalamualaikum,
salam kenal..saya pun nak join sama.

http://ujieothman.blogspot.com/2011/10/join-krew-ini-kisah-tia.html

terima kasih!

Reply
avatar
October 10, 2011 at 3:42 PM ×

JOIN. .


http://aku-budak-miskin.blogspot.com/2011/10/join-krew-ini-kisah-tia.html

Reply
avatar