Saturday, October 8, 2011

Blog List Tia Hilang. Nak Join Baru Tak?

Assalamualaikum. Kalau korang perasan, blog list Tia dah hilang. Ni gara-gara Tia tukar template lah. Ingatkan widget blog list tu akan keka... thumbnail 1 summary
Assalamualaikum. Kalau korang perasan, blog list Tia dah hilang. Ni gara-gara Tia tukar template lah. Ingatkan widget blog list tu akan kekal. Rupanya hilang entah ke mana. Senak jugak sebab dah banyak senarai blog yang ada dalam tu.

Nampaknya Tia kena start dari awal balik. Mak aih .. "Kau mengeluh Tia?". Eh, tak lah. Cuma terfikir cemana nak jejak balik blog-blog tu?? Okeylah macam ni. Tia bukak tawaran kita exchange blog. Terpulang dekat korang berminat atau tak. Yang ni secara manual. Automatik, Tia akan pilih sendiri.

Automatik tu maksudnya Tia akan masukkan sendirilah blog-blog mana yang dah lama stay dalam blog Tia ni. Yang tu nanti Tia uruskan. Sekarang yang cara manual. Mesti banyak blog-blog baru dekat luar tu kan.

Cara manual ni susah sikitlah kalau yang jenis berkira. Hahaa! Maaf. Saja gurau. Cara manual ni buat entri dengan tajuk "JOIN KREW InI Kisah Tia". Letaklah header Tia yang sejumput kat atas tu masuk dalam entri. Dah sudah? Tinggal link entri dalam kotak komen. Ohya, jangan lupa masukkan link blog Tia dalam blog list korang jugak okey.

Tu je kot. Ini entri autopublish. Tia ada urusan sikit .. Balik nanti Tia check okay. Take care, selamat berblog dan selamat bercuti bagi yang bercuti :)

Photobucket

17 comments

  1. senasibla kita dulu Tia hehe pandai hilangkan..magic ni :P

    smlm akak baru letak semula bloglist..nsb baikla ingt jgk link2 yg prnh ada dlm bloglist dulu hihi

    ReplyDelete
  2. ada pulak auto ngan manual yek macam keta...
    ni nak jalan gear bape ni buat bloglist..=P

    ReplyDelete
  3. haish...sayang sgguh kalo hilang tu..heee

    ReplyDelete
  4. nanti era buat entri pasal tu ek!.. sekarang nie tak boleh ,, tak sempat.. ha ha ha :D

    ReplyDelete
  5. hayoooo
    cm mane bole ilang cm tu kan
    cian tiaaaaa

    hayooo
    x pe..page tia mimi selalu mai =]

    ReplyDelete
  6. sian dia.. meh saya masukkan awak dalam bloglist saya..

    http://mehmetwie.blogspot.com/2011/10/join-krew-ini-kisah-tia.html

    ReplyDelete
  7. salam tia..apple join..bolehkan..hehe

    http://applepearlhaira.blogspot.com/2011/10/join-krew-ini-kisah-tia.html

    ReplyDelete
  8. patutla cik ana xnampak dah list..
    ingtkan lappy ai ni problem ke hape..
    TIA dpt jejak cik ana x??? :P




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  9. yuhuuuu~~ era join kak tia ^^

    http://budakkiutmiut97.blogspot.com/2011/10/join-krew-ini-kisah-tia.html

    ReplyDelete
  10. tia~ sy join jugak..

    http://subieymerle87.blogspot.com/2011/10/join-krew-ini-kisah-tia.html

    ReplyDelete
  11. join juga

    http://myezatulakmar.blogspot.com/2011/10/join-krew-ini-kisah-tia.html

    ReplyDelete
  12. nak join jugak buley??

    http://i-irdelia-memylife.blogspot.com/2011/10/join-krew-ini-kisah-tia.html

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum,
    salam kenal..saya pun nak join sama.

    http://ujieothman.blogspot.com/2011/10/join-krew-ini-kisah-tia.html

    terima kasih!

    ReplyDelete
  14. JOIN. .


    http://aku-budak-miskin.blogspot.com/2011/10/join-krew-ini-kisah-tia.html

    ReplyDelete