Friday, October 21, 2011

Tutorial Fan Page yang Lebih Style

Assalamualaikum. Masuk ni dah ada 2 blogger yang tanya Tia macamana nak buat fan page facebook yang lebih style macam dalam blog Tia ni. N... thumbnail 1 summary
Assalamualaikum. Masuk ni dah ada 2 blogger yang tanya Tia macamana nak buat fan page facebook yang lebih style macam dalam blog Tia ni.


Nampak lebih style dan cantik kan berbanding yang biasa punya. Puas jugak Tia cari tadi dekat mana tutorial tu. Finally I found it. Tia takkan ulang balik tutorial tu sebab banyak kerja. Alaa, kata jelah kau malas Tia. Okay fine, Tia malas. Hahaa!

Yang penting tutorial tu dah ada dan korang dah boleh start buat. Tia kasi link je lah okey. Boleh tengok tutorial penuh dekat Page Facebook yang Lebih Style untuk Blog. Ouh sebelum tu pastikan yang korang memang dah ada fan page korang sendiri okey. Kalau tak, tak dapatlah nak buat.

Am done! Selamat mencuba ..

12 comments

  1. haha nak buat, tapi terfikir balik, siapa yang minat saya? :D

    ReplyDelete
  2. tapi tunggu la blog saya mega macam blog awak..hahahahaha

    ReplyDelete
  3. blog sapa lagi satu yg buat mcm tia ni.. kih kih kih

    ReplyDelete
  4. akak tak de fan page..:p
    nak cuba buat la..
    tapi ada ke fans nye??
    hehehhe

    ReplyDelete
  5. bukan malas... tapi lebih smart. tetap ada hasilnya.

    ReplyDelete
  6. xde fanpage gak nak mencuba...hehee

    ReplyDelete