Tutorial Fan Page yang Lebih Style

Assalamualaikum. Masuk ni dah ada 2 blogger yang tanya Tia macamana nak buat fan page facebook yang lebih style macam dalam blog Tia ni.


Nampak lebih style dan cantik kan berbanding yang biasa punya. Puas jugak Tia cari tadi dekat mana tutorial tu. Finally I found it. Tia takkan ulang balik tutorial tu sebab banyak kerja. Alaa, kata jelah kau malas Tia. Okay fine, Tia malas. Hahaa!

Yang penting tutorial tu dah ada dan korang dah boleh start buat. Tia kasi link je lah okey. Boleh tengok tutorial penuh dekat Page Facebook yang Lebih Style untuk Blog. Ouh sebelum tu pastikan yang korang memang dah ada fan page korang sendiri okey. Kalau tak, tak dapatlah nak buat.

Am done! Selamat mencuba ..
Previous
Next Post »

12 Comments

Click here for Comments
October 21, 2011 at 3:08 PM ×

weeee
maceh tia comel!=]

Reply
avatar
Huda Diaz
admin
October 21, 2011 at 3:12 PM ×

haha nak buat, tapi terfikir balik, siapa yang minat saya? :D

Reply
avatar
October 21, 2011 at 3:13 PM ×

aimie amalina : sesama ^^,

Reply
avatar
I am...izuan
admin
October 21, 2011 at 3:38 PM ×

tapi tunggu la blog saya mega macam blog awak..hahahahaha

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
October 21, 2011 at 3:44 PM ×

blog sapa lagi satu yg buat mcm tia ni.. kih kih kih

Reply
avatar
diana
admin
October 21, 2011 at 3:54 PM ×

akak tak de fan page..:p
nak cuba buat la..
tapi ada ke fans nye??
hehehhe

Reply
avatar
October 21, 2011 at 4:50 PM ×

bukan malas... tapi lebih smart. tetap ada hasilnya.

Reply
avatar
cik aisha
admin
October 21, 2011 at 4:54 PM ×

xde fanpage gak nak mencuba...hehee

Reply
avatar
Eera Shera
admin
October 21, 2011 at 5:03 PM ×

tak ada lg fanpage :(

Reply
avatar
FaKArePa!n
admin
October 21, 2011 at 5:07 PM ×

saya masih pkai y lama.. heheh

Reply
avatar
dne
admin
April 30, 2012 at 11:32 AM ×

good info...nanti saya try

Reply
avatar