Friday, October 14, 2011

SEGMEN : TIA AJAK BERSAING SESAMA BLOGGER

Assalamualaikum. Memandangkan sekarang macam sunyi jek blogger-blogger buat segmen, biar Tia lah yang buat. Tapi kali ni Tia takkan update s... thumbnail 1 summary
Assalamualaikum. Memandangkan sekarang macam sunyi jek blogger-blogger buat segmen, biar Tia lah yang buat. Tapi kali ni Tia takkan update senarai peserta dari masa ke semasa macam selalu. Korang hantar penyertaan, nanti Tia akan buat entri khas.

Macam Ben selalu ingatkan peserta segmennya. Segmen belum tentu dapat menjanjikan trafik atau follower. Saja suka-suka untuk update entri ke kan. Daripada tak berupdate .. Untuk join .. Buat satu entri ..

  1. Letakkan HEADER Ini Kisah Tia
  2. Tajuk entri : TIA AJAK BERSAING SESAMA BLOGGER
  3. Nyatakan blogger mana atau blog mana yang hendak dijadikan saingan sebagai semangat untuk berblog. Saingan secara sihat. Dan kenapa jadikan blogger atau blog tu sebagai saingan? Tak kisah berapa pun.
  4. Lepas dah siap entri tu, tinggalkan link di ruangan komen.
  5. Tutup 10 malam ni.
  6. Sekian terima kasih ..


Photobucket

14 comments

  1. ca join!

    http://cikduyung.blogspot.com/2011/10/tia-ajak-bersaing-sesama-blogger.html

    ReplyDelete
  2. sahut cabaran tia,

    http://www.trioseposen.com/2011/10/tia-ajak-bersaing-sesama-blogger.html

    kalau berani sahut cabaran bro ahmad balik yea

    ReplyDelete
  3. pendeknye masa... ish... takut xsempat je nak buat...

    ReplyDelete
  4. salam Tia..bagusnya saingan sihat ni..tgh memikir nk bersaing dgn sapa..ataupon ada yg nk bersaing dgn PCL..silakan.

    ReplyDelete
  5. bro ahmad cabar akak, mataila hehe..

    ReplyDelete
  6. kalau sempat nak join jugak la..hee..

    ReplyDelete
  7. Tia, kakak join hehe..harap2 memenuhi syarat :P

    http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/10/tia-ajak-bersaing-sesama-blogger.html

    ReplyDelete
  8. join
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-tia-ajak-bersaing-sesama-blogger.html

    ReplyDelete
  9. nah tia..

    http://najihahfara.blogspot.com/2011/10/segmen-tia-ajak-bersaing-sesama-blogger.html

    ReplyDelete
  10. tak berani nak sahut cabaran kak tialah.. he he he takut~~

    ReplyDelete
  11. kita xde pulak blogger saingan..hahha..kita try lah ek..

    ReplyDelete
  12. ok dah siap

    http://arenafon.blogspot.com/2011/10/tia-ajak-bersaing-sesama-blogger.html

    jom ke blog aku kalau rasa nak bersaing

    ReplyDelete
  13. http://hzaid.blogspot.com/2011/10/tia-ajak-bersaing-sesama-blogger.html

    ReplyDelete