SEGMEN : TIA AJAK BERSAING SESAMA BLOGGER

Assalamualaikum. Memandangkan sekarang macam sunyi jek blogger-blogger buat segmen, biar Tia lah yang buat. Tapi kali ni Tia takkan update senarai peserta dari masa ke semasa macam selalu. Korang hantar penyertaan, nanti Tia akan buat entri khas.

Macam Ben selalu ingatkan peserta segmennya. Segmen belum tentu dapat menjanjikan trafik atau follower. Saja suka-suka untuk update entri ke kan. Daripada tak berupdate .. Untuk join .. Buat satu entri ..

  1. Letakkan HEADER Ini Kisah Tia
  2. Tajuk entri : TIA AJAK BERSAING SESAMA BLOGGER
  3. Nyatakan blogger mana atau blog mana yang hendak dijadikan saingan sebagai semangat untuk berblog. Saingan secara sihat. Dan kenapa jadikan blogger atau blog tu sebagai saingan? Tak kisah berapa pun.
  4. Lepas dah siap entri tu, tinggalkan link di ruangan komen.
  5. Tutup 10 malam ni.
  6. Sekian terima kasih ..


Photobucket
Previous
Next Post »

14 Comments

Click here for Comments
October 14, 2011 at 9:51 AM ×

ca join!

http://cikduyung.blogspot.com/2011/10/tia-ajak-bersaing-sesama-blogger.html

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
October 14, 2011 at 9:55 AM ×

sahut cabaran tia,

http://www.trioseposen.com/2011/10/tia-ajak-bersaing-sesama-blogger.html

kalau berani sahut cabaran bro ahmad balik yea

Reply
avatar
alongxp
admin
October 14, 2011 at 10:49 AM ×

pendeknye masa... ish... takut xsempat je nak buat...

Reply
avatar
PCL n mmD
admin
October 14, 2011 at 12:02 PM ×

salam Tia..bagusnya saingan sihat ni..tgh memikir nk bersaing dgn sapa..ataupon ada yg nk bersaing dgn PCL..silakan.

Reply
avatar
October 14, 2011 at 12:05 PM ×

bro ahmad cabar akak, mataila hehe..

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
October 14, 2011 at 12:17 PM ×

kalau sempat nak join jugak la..hee..

Reply
avatar
October 14, 2011 at 1:03 PM ×

Tia, kakak join hehe..harap2 memenuhi syarat :P

http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/10/tia-ajak-bersaing-sesama-blogger.html

Reply
avatar
October 14, 2011 at 1:15 PM ×

join
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-tia-ajak-bersaing-sesama-blogger.html

Reply
avatar
cik najihah
admin
October 14, 2011 at 1:54 PM ×

nah tia..

http://najihahfara.blogspot.com/2011/10/segmen-tia-ajak-bersaing-sesama-blogger.html

Reply
avatar
era kecik
admin
October 14, 2011 at 3:14 PM ×

tak berani nak sahut cabaran kak tialah.. he he he takut~~

Reply
avatar
ijA
admin
October 14, 2011 at 3:26 PM ×

kita xde pulak blogger saingan..hahha..kita try lah ek..

Reply
avatar
arenafon
admin
October 14, 2011 at 4:48 PM ×

ok dah siap

http://arenafon.blogspot.com/2011/10/tia-ajak-bersaing-sesama-blogger.html

jom ke blog aku kalau rasa nak bersaing

Reply
avatar
Zaid Huda
admin
October 14, 2011 at 9:56 PM ×

http://hzaid.blogspot.com/2011/10/tia-ajak-bersaing-sesama-blogger.html

Reply
avatar