Bila Dah Lama Tinggalkan Blog

Assalamualaikum. Mak aih, ganjil rasanya bila dah lama tinggalkan blog lepas tu tetiba update entri ni. Last entri Tia pada 24/10/2011 (24 Oktober 2011). Hari ni dah 26/10/2011 (26 Oktober 2011). Ce kira dah berapa hari tak update tu. Hahaa!

Sebelum buka blog, ada perkara wajib yang Tia kena buat. Yeahh! Check analytics dekat Nuffnang. 2 hari tak update pun, trafik maintain aje 200+. Uish! Siapa agaknya yang rajin menyinggah ni. Ke dari enjin carian google? Urmm??

Bila dah mula nak kepit blog ni balik rasa ganjil pulak ye. Tak tau nak buat apa dulu. Takpe, mula-mula sekali tengok follower yee. Bagus! Sentiasa bertambah. Ce tengok fan page facebook pulak. Yeahh! Ada jugak manusia yang klik LIKE ye. Thank youuuu~

Tengok komen pulak! Huiyoooo. Ramainya tukang komen. Terima kasih.. Sat lagi Tia approve noh .. Hmm, apa lagi ye. Oh! Tengok ranking pulak. Alexa makin naik le. Dah jadik 148, 473. Malaysia, 961. Bagus, ada penurunan.

Tengok blog list, hmm. Ada jugak yang macam Tia sampai 3 hari tak update blog. Heheh! Nak blogwalking tapi tak tau nak start mana. Start dari tukang komen lah. Boleh? Toink, toinkkk ~

So, motif entri ni ialah .. Tia jadik blur kejap bila dah lama tinggalkan blog ni .. Idea bersepah-sepah dalam kepala. Kena susun elok-elok lepas ni .. ahaaa ..
Previous
Next Post »

21 comments

Click here for comments
cik najihah
admin
October 26, 2011 at 8:43 PM ×

tu la lame x nampak tia update hihi..fara pon x de mase sangat nak on9 huhu

Reply
avatar
EYFAalias
admin
October 26, 2011 at 8:56 PM ×

kalau idea bersepah-sepah hulur sini sikit. ehhehee

Reply
avatar
eyryn
admin
October 26, 2011 at 9:00 PM ×

mule2 bukak ade sawang tak ? haha :)

Reply
avatar
Huda Diaz
admin
October 26, 2011 at 9:01 PM ×

arghhhh tensionnya dengan kejayaan kak tia!!!!
XD

Reply
avatar
AyiLarimA
admin
October 26, 2011 at 9:36 PM ×

Selamat Kembali Tia, cewahh rasa mcm dah 2 tahun xupdated blog kan? hehe.
Mira tumpang gmbire bila tgk teman2 blogger sume b'usaha ntok tmbahkan follower sgala bagai.. Happy jugak bile tgk teman2 follower xjemu2 updated something yg SUPER DUPER BEST
:D

Reply
avatar
October 26, 2011 at 9:56 PM ×

pi blogwalking sampai pengsan!..=D

Reply
avatar
EyqaLuvender
admin
October 26, 2011 at 10:13 PM ×

baru dua ary tia oi...iqa?dua minggu...pasni ntah ble la plak nk update...

Reply
avatar
NOOR FATIN
admin
October 26, 2011 at 11:45 PM ×

bila lama xupdate blog, saya jadi keliru dan agak kelam kabut tau.. haha

Reply
avatar
Izzaty Ishak
admin
October 27, 2011 at 12:44 AM ×

Hai adik Tia. Kah kah kah. Ok, saya bukan 20++.

Selamat rajin blogging. Jangan jadi macam saya. Kah kah.

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
October 27, 2011 at 8:08 AM ×

tak boleh tingal lama nnti bersawang hehee...rank alexa akan menjunam kalau tak update = ='

Reply
avatar
Fitri Senin
admin
October 27, 2011 at 10:30 AM ×

okay..nnti cite banyak2 dalam blog

Reply
avatar
hira
admin
October 27, 2011 at 10:51 AM ×

hehe. saya dah biasa tak berupdate. tapi part trafik tu memang down kalau tak update. haha. sabar je la~

Reply
avatar
October 27, 2011 at 3:01 PM ×

kekekekek

waaaa
cm tu penye budak ni ceklist blog die
hehehehhee

xpe2

pelan2 syg =]

Reply
avatar
Tentang Kita
admin
October 27, 2011 at 4:37 PM ×

ok lagit u tia..akak lini dh 6 ari x update blog...huhuhuhu..rie nie baru nak update

Reply
avatar
October 27, 2011 at 6:31 PM ×

selamat kembali la cik tia ya~~

^^

Reply
avatar
FaKArePa!n
admin
October 27, 2011 at 8:55 PM ×

ok la tia kalau trafik maintain..

Reply
avatar
siti kektus
admin
October 27, 2011 at 11:18 PM ×

asyik toink toink je tia ni. haha

ok lah tu tia trafik menten 200++ kan. ;)

Reply
avatar
amny
admin
October 28, 2011 at 10:38 PM ×

amni berzaman tinggal blogg...terus hilang mood berbelog taw..ni pon cuba untuk adekan mood berbelog tu balik :)

Reply
avatar
iMBobo
admin
October 30, 2011 at 5:13 AM ×

blog tia ni lama tinggal pun tak kan bersawang, sbb org masih lalu lalang ramai hehe

Reply
avatar