Monday, October 24, 2011

Segment : Jalinan Ukhwah Bersama Cik Atiera

Assalamualaikum. Hello readers :) Korang apa khabar? Hendaknya baik-baik saja. Adik musyuk Era ada tag Tia untuk join satu segmen ni. M... thumbnail 1 summary

Assalamualaikum. Hello readers :) Korang apa khabar? Hendaknya baik-baik saja. Adik musyuk Era ada tag Tia untuk join satu segmen ni. Menarik jugak. Bonus yang korang dapat bila join segmen ni ialah secara automatik empunya segmen akan masukkan link blog ke dalam blog list. Moh le join sekaki. Klik banner atas tu lelaju. Eh, tapi baca dulu apa yang Tia nak taip ni ..

Nama : Panggil Tia saja ..
Umur : 20 tahun .. 20/11/2011 ni birthday Tia jangan lupa kasik hadiah oke! Miahahaaa ~
Asal : Sabah
Tempat tinggal sekarang : Sandakan, Sabah ..
No.telefon : Rahsia .. Lalalaaa ~

26 comments

  1. bagus utk mengenali lebih dekat kwn2 blogger.
    tp tang no. tel. tu mmg tak boleh lah..°__°

    ReplyDelete
  2. haha tia.. dah ada org masuk minang ke?cter skettt

    ReplyDelete
  3. masa harijadi tia tu posmen cuti..tak boleh hantar hadiah..
    ekekekeke

    ReplyDelete
  4. hye!!!!
    thanx sudi join segment Aien!! :D

    salam perkenalan! salam jalinan ukhwah!!! <3

    ReplyDelete
  5. waahh!!tia dah nak jadi isteri orangke..mudanya..he3

    ReplyDelete
  6. kena panggil adik Tia la ni...ahaksss

    ReplyDelete
  7. salam ukhwah dari cikhoneybee. cikhoneybee dtg dr segmen yg sama.follow sini sudah . jemput ke blog ya..

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segment-jalinan-ukhwah-bersama-cik.html

    ReplyDelete
  8. eh.. umur kita sama la Tia.. bru tau.. hihi

    ReplyDelete
  9. ala..nak nombor teponnn...hahahaah...

    ReplyDelete
  10. wau! tarikh lahir kak tia 20/11 lah.. hehehe,, era pulak 22/11.. hehehe .. selang dua hari jek nie :)

    ReplyDelete
  11. nak joint jugak lah....lama xjoin segmen...

    ReplyDelete
  12. http://izuan-izuan.blogspot.com/2011/10/segmen-i-amblogger.html

    kalau sudi jom la join

    ReplyDelete
  13. oho... saya sabah kk..
    tp tempat tinggal sekarang, shah alam, selangor..

    ReplyDelete
  14. see.. memang betul akak dah jumpa calon. wuuu.. cepatnya! erk. saya juga kena habiskan study baru kahwin. haha. congrates kak! :D

    ReplyDelete
  15. Tia dh nk tawinnnnnn? Kenapa kte tak tau pape ni T^T Wuwuwuwu.

    ReplyDelete
  16. tarikh lahir itu sungguh unik..hehe bertuah tia hehe..

    no tepon harus rahsia hehe nanti hari2 kena kaco hehe

    ReplyDelete
  17. gambar profile awk menakutkan..hu2

    ReplyDelete
  18. heee sis ni tua setahun je!!! auwww~

    ReplyDelete
  19. hai, dah lama rasanya saya tak jalan-jalan cari makan dari blog ke blog. aduhai, tia dah nnak jadi isteri orang: saya juga yang melepas.

    ReplyDelete
  20. wah! bfday da dkat=) hehe! salam ukhuwah==)

    ReplyDelete