Segment : Jalinan Ukhwah Bersama Cik Atiera


Assalamualaikum. Hello readers :) Korang apa khabar? Hendaknya baik-baik saja. Adik musyuk Era ada tag Tia untuk join satu segmen ni. Menarik jugak. Bonus yang korang dapat bila join segmen ni ialah secara automatik empunya segmen akan masukkan link blog ke dalam blog list. Moh le join sekaki. Klik banner atas tu lelaju. Eh, tapi baca dulu apa yang Tia nak taip ni ..

Nama : Panggil Tia saja ..
Umur : 20 tahun .. 20/11/2011 ni birthday Tia jangan lupa kasik hadiah oke! Miahahaaa ~
Asal : Sabah
Tempat tinggal sekarang : Sandakan, Sabah ..
No.telefon : Rahsia .. Lalalaaa ~
Previous
Next Post »

26 Comments

Click here for Comments
Ujie
admin
October 24, 2011 at 4:12 PM ×

bagus utk mengenali lebih dekat kwn2 blogger.
tp tang no. tel. tu mmg tak boleh lah..°__°

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
October 24, 2011 at 4:13 PM ×

tia tak tag sape2 ke? hmmmm

Reply
avatar
cik sakdi
admin
October 24, 2011 at 5:41 PM ×

haha tia.. dah ada org masuk minang ke?cter skettt

Reply
avatar
diana
admin
October 24, 2011 at 6:32 PM ×

masa harijadi tia tu posmen cuti..tak boleh hantar hadiah..
ekekekeke

Reply
avatar
cik Atiera
admin
October 24, 2011 at 6:39 PM ×

hye!!!!
thanx sudi join segment Aien!! :D

salam perkenalan! salam jalinan ukhwah!!! <3

Reply
avatar
nurul
admin
October 24, 2011 at 7:00 PM ×

waahh!!tia dah nak jadi isteri orangke..mudanya..he3

Reply
avatar
iMBobo
admin
October 24, 2011 at 8:34 PM ×

salam kenal tia :) hehe

Reply
avatar
delarocha
admin
October 24, 2011 at 8:51 PM ×

kena panggil adik Tia la ni...ahaksss

Reply
avatar
CikHoneyBee
admin
October 24, 2011 at 9:41 PM ×

salam ukhwah dari cikhoneybee. cikhoneybee dtg dr segmen yg sama.follow sini sudah . jemput ke blog ya..

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segment-jalinan-ukhwah-bersama-cik.html

Reply
avatar
FaKArePa!n
admin
October 24, 2011 at 11:22 PM ×

eh.. umur kita sama la Tia.. bru tau.. hihi

Reply
avatar
October 24, 2011 at 11:44 PM ×

ala..nak nombor teponnn...hahahaah...

Reply
avatar
era kecik
admin
October 25, 2011 at 7:49 AM ×

wau! tarikh lahir kak tia 20/11 lah.. hehehe,, era pulak 22/11.. hehehe .. selang dua hari jek nie :)

Reply
avatar
CutieLiesa
admin
October 25, 2011 at 9:49 AM ×

nak joint jugak lah....lama xjoin segmen...

Reply
avatar
I am...izuan
admin
October 25, 2011 at 1:26 PM ×

http://izuan-izuan.blogspot.com/2011/10/segmen-i-amblogger.html

kalau sudi jom la join

Reply
avatar
kajaharuna
admin
October 25, 2011 at 2:44 PM ×

oho... saya sabah kk..
tp tempat tinggal sekarang, shah alam, selangor..

Reply
avatar
hira
admin
October 25, 2011 at 3:20 PM ×

see.. memang betul akak dah jumpa calon. wuuu.. cepatnya! erk. saya juga kena habiskan study baru kahwin. haha. congrates kak! :D

Reply
avatar
Paris Lipton
admin
October 25, 2011 at 4:08 PM ×

mcm nk join...tp...tgoklah hehe

Reply
avatar
Nurnajwa KZ
admin
October 25, 2011 at 9:40 PM ×

Tia dh nk tawinnnnnn? Kenapa kte tak tau pape ni T^T Wuwuwuwu.

Reply
avatar
Syuxer
admin
October 25, 2011 at 11:14 PM ×

tarikh lahir itu sungguh unik..hehe bertuah tia hehe..

no tepon harus rahsia hehe nanti hari2 kena kaco hehe

Reply
avatar
amna
admin
October 25, 2011 at 11:16 PM ×

la, orang sabah ya bha.. :)

Reply
avatar
Nizam Ijam
admin
October 26, 2011 at 2:26 PM ×

gambar profile awk menakutkan..hu2

Reply
avatar
EYFAalias
admin
October 26, 2011 at 6:08 PM ×

kakak tiaaa! ahahhahaha :P

Reply
avatar
October 26, 2011 at 11:11 PM ×

heee sis ni tua setahun je!!! auwww~

Reply
avatar
watful
admin
October 28, 2011 at 1:44 AM ×

hai, dah lama rasanya saya tak jalan-jalan cari makan dari blog ke blog. aduhai, tia dah nnak jadi isteri orang: saya juga yang melepas.

Reply
avatar
Telaga Putih
admin
November 5, 2011 at 9:47 AM ×

tgk sahabat jalinan ukhuwah! ^_^

Reply
avatar
holaulala
admin
November 6, 2011 at 12:04 AM ×

wah! bfday da dkat=) hehe! salam ukhuwah==)

Reply
avatar