Update Entri Tengahmalam

Assalamualaikum. Masuk tengahmalam je Tia dah mula risau sebab masa ni dah ramai blogger yang tarik selimut peluk bantal dan tidur dengan harapan mimpi yang indah. Nak update entri takut tak ada yang baca. Dah macam syok sendiri pulak kan.

Tapi tips dari blogger lama, kalau update entri tengahmalam kemungkinan besar esok pagi trafik korang akan tinggi. Yelah, masuk tengahmalam je majoriti dah kekurangan idea nak up entri. So, kalau korang ada idea nak buat entri apalagi rebutlah peluang ni.

Cuba bayangkan, korang je yang update entri tengahmalam. Esok pagi dah sah-sah link blog korang antara yang teratas dalam bloglist blog lain kan. Heh~ Satu tips dari blogger bukan otai. Hahaa! Sambung blogwalking.

-TAMAT-
Photobucket
Previous
Next Post »

11 comments

Click here for comments
September 18, 2011 at 12:38 AM ×

hahahha...comel Cik Tia..!!jom kita berjaga dan mula membuat entry..hahaha

Reply
avatar
Freaky
admin
September 18, 2011 at 1:04 AM ×

hehe tu masa zaman blogging x aktif. sekarang tiap masa org update

Reply
avatar
Kancil 8349
admin
September 18, 2011 at 1:06 AM ×

tidak semua yang akan tidur...ada yang merayau2 di dalam alam maya...biasalah siang tadi tidak sempat mahu berblogwalking...malam pula dibuat...hehehe...Kancil lah blogger tersebut..

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
September 18, 2011 at 1:17 AM ×

tia bro pernah publish pukul 3 pagi ehh tak de orang komen pun huhh

tips apekah ini hahaaa

Reply
avatar
September 18, 2011 at 1:19 AM ×

AHHAAH,

aku biasa update tengah malam sebab tu je masa yang ada. Kesian kan ?

Reply
avatar
alif haris
admin
September 18, 2011 at 1:28 AM ×

hehehe .. memang nice lah tia :)
alif pn nk buat entry tgh pagi buta hehehe

Reply
avatar
ABU
admin
September 18, 2011 at 2:21 AM ×

nak pa update jak..mcm aku ni terbangun..apa mau buat layannnn
btw, aku sda bli domain yeahhh!!

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
September 18, 2011 at 9:25 AM ×

hee...try la update lepas pukul 12 malam...sbb sy pernah try...boleh tahan la trafik tu...hee~

Reply
avatar
Arpiiz
admin
September 18, 2011 at 12:35 PM ×

owh yeke, tak sia2 idea datang time tengah malam..hehe

Reply
avatar
September 18, 2011 at 11:50 PM ×

tambah2 lg mostlu member blog yg sambung study tu, konfem bejaga smpai tgh mlm..hahhh mmg ngamla tu hehe

Reply
avatar