Sampai Bila Nak Bertukar Ni?

Assalamualaikum. Heheh! Terharu kejap rupanya ada jugak yang rindukan Tia. Terima kasih sebab masih sokong Tia dan blog Ini Kisah Tia ni. Tia perasan jugak trafik yang masuk ke blog ni tak pernah kurang dari 100 walaupun berhari Tia tak update apa-apa. Nak kata dari entri SEO, jangan haraplah. Ciput je yang masuk dari google. Kurang dari 20. Hahaa!

Tu maknanya Tia masih tak reti lagi nak main SEO ni. Takpelah, suatu hari nanti insyaAllah. Yeahh, Tia tukar template lagi. Nak buat macamana, template yang sebelum ni bermasalah jugak. Nak tak nak kena tukar jugak. Nampaknya Tia dah terikat dengan denim template ni kot.

Kalau warna, Tia rasa Tia nak tetap dengan warna merah. Nampak hot walaupun taklah sampai berapi kan. Tak elok sebenarnya kalau asyik bertukar template ni. Kenapa? Lain entri Tia story mory okey. Adalah jugak idea untuk Tia update blog. Hahaa! *kejam wess* Alaa, kata pembaca setia, mesti sanggup tunggu kan.

Photobucket
Previous
Next Post »

10 comments

Click here for comments
Freaky
admin
September 15, 2011 at 12:33 AM ×

hehe masalah template ye ? memang kena ngadap lama pulak la jawabnya

Reply
avatar
Mya
admin
September 15, 2011 at 12:38 AM ×

perasan jugak kerajinan tia tukar template ni... tapi takpe asalkan selesa dan menyelesakan pengunjung hee =)))

Reply
avatar
amirulspurs
admin
September 15, 2011 at 12:50 AM ×

sanggup je tunggu :) hehe

Reply
avatar
GaRy™
admin
September 15, 2011 at 1:54 AM ×

hehehe... tabek la sebab tia guna denim template... susah giler wo nak edit denim template...

Reply
avatar
Terbelog
admin
September 15, 2011 at 3:18 AM ×

tia la blogger paling rajin hehe

Reply
avatar
September 15, 2011 at 7:39 AM ×

yeay template kita sama!!! hehehe template ni ringan kan

Reply
avatar
September 15, 2011 at 9:20 AM ×

warna merah blog tia ni memang cantik :)

Reply
avatar