Ke Manakah Tuan Blog INI KISAH TIA?

Assalamualaikum. Wah, dah pecah rekod aku tak update blog! Bravo Tia. Empat hari kau tak update. Well, biasalah. Bajet retis. Err ada kena mengena ke? Abaikan. Perlukah Tia nyatakan sebab musabab blog Tia tak berupdate selama 4 hari? Perlukah, perlukah?? Sekali lagi abaikan persoalan itu.

Maaflah, Tia bukan blogger tegar. Adakala Tia perlu masa jugak untuk diri sendiri. Takkan blog aje nak dicurahkan kasih sayang kan. Entahlah, tetiba jek idea dan mood nak update blog semua dah ke laut. Tia tak dapat berfikir dengan baik. Asyik nak emo saja. Lebih baik Tia tenangkan diri dan ambil masa untuk kembali berblog.

Sekarang dah kembali berblog Tia rasa macam dah banyak ketinggalan. Dunia blog dah kembali meriahkah? Huhuh! Okeylah, ini entri saja nak bagitau yang Tia baik-baik saja dan alhamdulillah masih hidup. Bajet retis lagiiii. Hahaa! So guys, wish me luck. Eh, ada kena mengena tak? *blur*

Photobucket
Previous
Next Post »

14 Comments

Click here for Comments
September 14, 2011 at 10:01 PM ×

tu yang pelik sis tak update2 pun blog.. hari2 datang tengok sis takde pun..

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
September 14, 2011 at 10:10 PM ×

tia ada cuma main2 koding2 blog ehhh bro tau xixiii asal template ni 2 ke 3 hari berubah ehh

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
September 14, 2011 at 10:26 PM ×

selamat kembali tia..smoga sihat selalu..

Reply
avatar
MerLe
admin
September 14, 2011 at 10:28 PM ×

hehe..tu la..kdg2 time sibuk tade ms nk update blog..ble buka, rse cam byk plk ketinggalan..

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
September 14, 2011 at 10:30 PM ×

selamat kembali Tia...heee (^^,)

Reply
avatar
cik najihah
admin
September 14, 2011 at 10:34 PM ×

ramai yang menuggu tia ni..fara pilih blog tia..

Reply
avatar
September 14, 2011 at 10:46 PM ×

ehh tukar wajah lg tia hehe

aahhh la..rindu tggu udpate dr Tia..
x meriah dh..masing2 busy masuk kuliah huhu..

Reply
avatar
ijA
admin
September 14, 2011 at 11:16 PM ×

haii..heheeh..updates ;lah entri..

Reply
avatar
Freaky
admin
September 14, 2011 at 11:39 PM ×

apa yang berlaku tia ? ishh lama sangat tau x update

Reply
avatar
amirulspurs
admin
September 15, 2011 at 12:01 AM ×

welkem back. jgn lama sgt tak update :(

Reply
avatar
Farhan Hanif
admin
September 15, 2011 at 12:15 AM ×

dunia blog kembali meriah..semua cerita pasal dah masuk U...haha

Reply
avatar
September 15, 2011 at 9:18 AM ×

tertunggu jugak tia bila nak update :)

Reply
avatar