Kesan Asyik Bertukar Template

Assalamualaikum. Yang mana pengunjung dan pembaca setia blog Ini Kisah Tia ni mesti dah sedia maklum dengan tuan punya blog sebab berkali-kali tukar template kan. Nak buat macamana, pakai template tu ada tak kena. Pakai template ni, itu tak kena.

Nak kata penat bila asyik bertukar template ni taklah terasa sangat. Tapi sebenarnya merunsingkan Tia sendiri. Pendirian macam tak tetap kan. Kejap itu, kejap ini. Memang tak elok sebenarnya kalau asyik tukar template ni.

Tempiasnya akan lebih terasa pada pengunjung dan pembaca setia sesebuah blog tu. Masuk blog tu hari ni template lain. Masuk esok pulak, pakai lagi template lain. So, macam identiti blog tu hilang. Tak tetap. Pengunjung pun akan rasa "apsal dia ni asyik tuka template je ni. sakit mata aku." Err~ korang rasa macam tu ke masuk blog Tia?

Tapi Tia rasa, Tia akan stick dengan denim template ni. Tia dah biasa main coding template denim so dengan denim saja lah. Bestnya denim ni, ringkas dan ringan. Banyak boleh edit. Tapi jangan terlebih edit sudah. Kalau sesetengah template tu rasa macam cerewet sikit. Itu tak boleh, ini tak boleh.

Photobucket
Previous
Next Post »

14 Comments

Click here for Comments
Bro ahmad
admin
September 15, 2011 at 11:58 AM ×

tia nak hari2 tukar template dan pengunjung suka je lihat perubahan,,xixii tapi tak elok untuk SEO

Reply
avatar
anamizu
admin
September 15, 2011 at 12:04 PM ×

owhh ni template denim ek name die TIA?? cik ana gune simple template je..hehe

Reply
avatar
cik sakdi
admin
September 15, 2011 at 12:08 PM ×

yg ni pon ok tia. tp plg best yg lame dulu. mule2 kenal. ecece. haha

Reply
avatar
ijA
admin
September 15, 2011 at 12:08 PM ×

ala..kita ubah je template kite selalu..pendirian tidak tetap ne..

Reply
avatar
September 15, 2011 at 12:17 PM ×

takde rase macam tu pun..biasa jer.. :)

Reply
avatar
Freaky
admin
September 15, 2011 at 12:23 PM ×

hak hak tukar je la tia. janji hepi :P

Reply
avatar
September 15, 2011 at 12:53 PM ×

templet sy boleh edit kaler tulisan jer...yg lain owner dia tak bagi...hu3

Reply
avatar
September 15, 2011 at 2:37 PM ×

aahhh..perasan jgk tia slalu tukar templete..tp its ok dear bagi sy..sy okey je hehe

tp sy dh biasa dgn blog Tia kaler maroon..hihi

Reply
avatar
M'Rie R'Nie
admin
September 15, 2011 at 2:43 PM ×

sama lah mcm saya dulu gak. asyik tukar template jer. la ni stay pada yg satu. next year baru tukar.

Reply
avatar
Afikah Aziz
admin
September 15, 2011 at 3:02 PM ×

ok je kot selagi xmembebankan pengunjung ngeee

Reply
avatar
Ijah EmoTemo
admin
September 15, 2011 at 3:19 PM ×

hee sekali sekala tukar template ok jgk. :)

Reply
avatar
September 15, 2011 at 3:35 PM ×

OK je tia..
Tapi, boleh tukar sidebar punya colour tulisan?
Gelap wo... Dah sama macam bckground sidebar lak..

Reply
avatar
fiq.
admin
September 15, 2011 at 3:58 PM ×

sangat jarang kot tukaq templete, tukar layout ade la, heheheheh same je kan probs dia,huhuhu

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
September 15, 2011 at 9:12 PM ×

perasan jugak tu Tia..ala..takpe..janji Tia hepi bila buka blog Tia...(^^,)

Reply
avatar