Kenapa Tak Ada Yang Tekan Butang LIKE Facebook?

Assalamualaikum. Rata-rata ramai blogger yang pasang butang like facebook dalam blog mereka. Untuk apa? Kenapa? Pentingkah? Masing-masing ada jawapan sendiri. Kalau Tia, sebab Tia pasang butang like facebook dalam blog sebenarnya lebih kepada menghias saja (tipu). Nampak pro sikit. Hahaa!

Tapi malangnya susah betul nak dapat 1 like. Cuba kalau buat status dalam facebook. Post kejap je, beratur orang nak tekan like. Kedengaran cemburu di situ ya. Hahaa! Dah Tia pasang butang like tu, takkanlah nak pandang saja? Tekan sekali je. Sekaliiiii saja. Wah kau Tia desperate betul.

Okey fine tak payah tekan. Tapi kenapa susah ye orang nak tekan butang like tu? Free je pun. Kata suka benda free. Tak hargai pun. Hah? Takde facebook? Takpe, Tia tak cakap awak pun. Oh, bukan awak jugak yang ada facebook tu. Tia cakap pasal diri Tia. Mwahahaaa~

Photobucket
Previous
Next Post »

29 comments

Click here for comments
fiq.
admin
September 18, 2011 at 3:03 PM ×

okay, dah tekan like, hahahha

Reply
avatar
cik sakdi
admin
September 18, 2011 at 3:58 PM ×

haha tia. kite lagi suke drop comment la. huhu

Reply
avatar
Dalila Diela
admin
September 18, 2011 at 4:00 PM ×

setuju..klu fb boleh dapat like bnyak2..klu blog mmg susah nak dpt like..

Reply
avatar
PeRmAtA bIrU
admin
September 18, 2011 at 4:10 PM ×

huhuhu... saya x aktif fb sangat.. keh2.... hurm... ramai blogger yang letak butang like kat blog.. mungkin bagi memudahkan mereka yang x ada blog untuk share maklumat yang digemari... kan???

internet saya slow jadi button like fb kat blog nih x habis load la... nanti ternet laju saya tekan like k tia..:)

Reply
avatar
September 18, 2011 at 4:30 PM ×

jorang malas kot nak tekan like2 hehe sebab jorang nyer pun xde org yg nak like ^^

Reply
avatar
September 18, 2011 at 4:36 PM ×

saya pasang juga butang like fb ni, tapi memang jarang pun dapat org yg tekan. tapi ada satu entri dapat like dari abg ben... saya suka (dalam nada mei mei)

Reply
avatar
AHMAD AFIQ
admin
September 18, 2011 at 4:44 PM ×

mcm mn wat cara nak wat

Reply
avatar
Freaky
admin
September 18, 2011 at 4:47 PM ×

dah buang butang like.. kecewa sbb xde orang like. ahahha

Reply
avatar
anamizu
admin
September 18, 2011 at 5:24 PM ×

hahaha sangat betol tu TIA!
kata suka benda free sangat kan?kan?kan? kehkehkeh~

Reply
avatar
September 18, 2011 at 5:33 PM ×

kikikiki
betoi
entri kite tu payah no owg nak like
x pela...
sy like sendiri
hahhhahaha =]
SS sudaaaa
hihihihi

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
September 18, 2011 at 6:24 PM ×

tk pe lah tia..org yg dpt bnyk like..sebab dia gedik.. kih kih kih.. janji tia tk gedik sudah la..

Reply
avatar
amirulspurs
admin
September 18, 2011 at 6:24 PM ×

yeay, dh tekan like. hehe

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
September 18, 2011 at 6:25 PM ×

eh bru perasan..fb tia de wajah tia ke tu.. hehe

Reply
avatar
emy|farid
admin
September 18, 2011 at 6:56 PM ×

emy slh sorg yang x mo tekan, hahaha nnti2 emy tekan la ye, hehe slmt hri rya, wahhhh

Reply
avatar
RinsyaRyc
admin
September 18, 2011 at 7:07 PM ×

haa.. memang camtula.. hihihi

http://bulatmata.blogspot.com/

Reply
avatar
isma
admin
September 18, 2011 at 7:45 PM ×

at least ada jugak yng like kan????

Reply
avatar
mrs redzuan
admin
September 18, 2011 at 8:40 PM ×

i like u,u like me bole?kehkeh.
akk kalo suka terus komen....

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
September 18, 2011 at 8:52 PM ×

kalau ada 1 like pon da cukup happy kan Tia..hee~

Reply
avatar
maszull
admin
September 18, 2011 at 11:01 PM ×

salam Tia...betul tu mmg sush nk dpt org like n3 blog kita kn kalau x betul2...:)

p/s lama2 tu mesti ada org yg like juga...:)

Reply
avatar
September 18, 2011 at 11:44 PM ×

sebab sy jarang login FB, jadi bila nk tekan like tu kena login, kena taip email & paswod lagi..aduhhhh *alasan sengal hehe*

xdala Tia..kdg2 butang like tu x appear if line tenet x laju huhu..

tp lepas ni akan ingt dh pesanan Tia ni hehe

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
September 18, 2011 at 11:58 PM ×

tia pasang reward baru semangat nak like hihiii

Reply
avatar
NOOR FATIN
admin
September 19, 2011 at 12:04 AM ×

saya pn ada button like tu. ramai jugak la like :P

Reply
avatar
Bui Junaidi
admin
September 19, 2011 at 7:03 AM ×

entahlah kenapa liat nk tekan like tu kan..tp kak bui tak liat nk tinggalkan komen..hehehe

Reply
avatar
September 19, 2011 at 9:40 AM ×

dah lama like dah..hehe :)

Reply
avatar
September 21, 2011 at 1:26 AM ×

hehe, lau rasa perlu share, baru like :P

Reply
avatar
hira
admin
September 23, 2011 at 9:16 AM ×

sebab malas kot tangan nak suruh mouse tu klik-klik. haha :D

Reply
avatar
EYFAalias
admin
October 12, 2011 at 6:08 PM ×

tiaaa. mcm mana nak buat ada gambar2 org yg like page tia tu? :P hehee

Reply
avatar