Malu Ke?

Assalamualaikum. Kejadian ni berlaku lepas shopping sakan sampai tak hengat.. Kejadian ni jugak melibatkan lebih dari 4 orang ke atas ye. Shopping berkumpulan.


Kawan 1 : Weh! Jom kita makan dekat mekdi (baca :McDonalds)

*alamaks! aku dah takde duit. duit ni tinggal untuk belanja aku sampai lusa jek..*

Kawan 2 : Jomlah. Aku pun dah lapar ni. Jom, jommm!

*makk! macamana ni..*

Kawan yang lain : Okey jom..

Sampai di Mekdi..
Sesi order meng-order berlaku..

Kawan 1 : Oit Tia, kau tak order apa-apa?

Tia : Hah? Tak lah weh. Aku tak lapar pun. Aku order air jek lah.

"waaaarghh aku lapar jugakss!*

Kawan 2 : Betul ke kau tak lapar Tia? Dah berejam kita berjalan takkan kau tak lapar? Gile tahan perut kau yee..


Tia : Ha'ahhh .. $%^*#?


AMARAN : Dialog sekadar rekaan semata-mata. Eheh~

Photobucket
Previous
Next Post »

16 Comments

Click here for Comments
ArulchelseA
admin
September 28, 2011 at 1:51 PM ×

abis tu kat mana malu nya ni tia..

Reply
avatar
September 28, 2011 at 1:53 PM ×

Selalu ngaku jek tak cukup duit kalo time belajar.
"wei aku sengkek ni weiii..takmolah layan mekdi. Kalo nak gak ko belanja aku boleh?" kehkeh.

Reply
avatar
September 28, 2011 at 2:08 PM ×

alamak...cian nya...sabo la...saya pun penah lalui menda yg same...

ranjin2 la singgah tempat saya k?

Reply
avatar
September 28, 2011 at 2:36 PM ×

apa benarrrr ini rekaaannn
heeee

Reply
avatar
lady fena
admin
September 28, 2011 at 2:59 PM ×

tak malu pon. sbb da memang tadak duit. so, pandai2 la jimat kan. heee.
sama la kita. tp kdang2 knp ya?? org kalo kelua ja msti nk mkn mekdi, kfc, pizza ? kenapa tak mkn kedai mamak ja. hahah

Reply
avatar
eyryn
admin
September 28, 2011 at 3:52 PM ×

hehe. . kadang2 perlu jugakk jadi mcam nie :P

Reply
avatar
aizamia3
admin
September 28, 2011 at 4:44 PM ×

berterus-terang lagi baik..
nak malu buat ape dari biarkan perut menderita..

Reply
avatar
FaKArePa!n
admin
September 28, 2011 at 6:51 PM ×

situasi normal la tu tia.. hehe

Reply
avatar
xanders.co
admin
September 28, 2011 at 7:42 PM ×

hehe, msuk mekdi tak mkn pape malu gakk. tp mengenangkan nasib, duit poket yg mengering kena laa berjimat kannn. hehe

Reply
avatar
adan
admin
September 28, 2011 at 7:46 PM ×

a.. sila kerja.. kompom kurang masalah wang.. hehe

Reply
avatar
September 29, 2011 at 10:41 AM ×

hehe..pernah jugak..memang malu..hahaha

Reply
avatar
hira
admin
September 29, 2011 at 3:39 PM ×

puasa je la kak tia. hehe

Reply
avatar
October 1, 2011 at 11:04 PM ×

sy faham mksud Tia ni :)

Reply
avatar