Kelibat Siapa dalam Video Klip Malaysian Boy?

Assalamualaikum. Wah, lepas satu-satu ye. Kalau sebelum ni ada kelibat cik pon (baca : pontianak) dalam video klip Adat Berkasih oleh Achik dan Nana, sekarang ada pulak kelibat lain dalam video klip Malaysian Boy. Tia dah tengok. Memang agak scary. Kelibat tu muncul sesaat je tapi kalau ditengok dengan gigih, memang nampak.

Lagu Malaysian Boy tu hampir sama dengan lagu American Boy by Estelle. Tia memang suka dengar muzik dia. Best. Yang menjadikan lagu Malaysian Boy tu best ialah suara penyanyi perempuan dia. Lain dari yang lain. Bila dengar macam santai jek. Nama penyanyi perempuan tu Ila Damia. Kalau silap, betulkan.

Masa mula-mula Tia tengok video klip tu pun di channel hitz 705. Okeylah, cukup sedikit cerita pasal lagu Malaysian Boy tu. Sekarang Tia nak tunjuk tang mana kelibat tu muncul ye. Tia akan bagi video tu di bawah nanti. Korang tengok di minit ke 0:43 sebelah kiri (kalau tengok skrin). Tak payah pause takpe. Tengok "dia" lalu je.





Dah tengok? Entah betul entah tidak. Yang penting, Malaysian Boy. Err, apsal Malaysian Boy saja? Malaysian Girl takde ke? Huhuh.. Kredit to Putri Roh untuk gambar (Tia save as dulu baru upload balik).

Photobucket
Previous
Next Post »

25 Comments

Click here for Comments
emy|farid
admin
September 15, 2011 at 4:06 PM ×

xde pun kelibat tu tia...... huhu

Reply
avatar
September 15, 2011 at 4:13 PM ×

yelah tia..memang benda2 tuh suka masuk dalam video klip ekk..

Reply
avatar
azam
admin
September 15, 2011 at 4:13 PM ×

malaysian "girl" dengki...tu yang lalu kat tepi tu....

lain kali masuk 2 2.

Reply
avatar
September 15, 2011 at 4:31 PM ×

lagu nye best kan ?
da banyak kali tgk kat astro tapi tak penah prasan lak ade 'tetamu' :D

*ye la ? nape Malaysian Boy je ? ^^

Reply
avatar
Marina
admin
September 15, 2011 at 4:44 PM ×

cepat sgt lalunyer...

Reply
avatar
September 15, 2011 at 5:05 PM ×

ish!! yelah..serammmm pulakk..

Reply
avatar
cik sakdi
admin
September 15, 2011 at 5:07 PM ×

tah2 memang saje je agaknye..ish dulu lagu nana tu,ehehe

Reply
avatar
Kancil 8349
admin
September 15, 2011 at 5:13 PM ×

seram juga..apasal tetiba ada krew lain tu..(krew ke juga tu?)

mungkin ndak sengaja dia lalu tu

Reply
avatar
anamizu
admin
September 15, 2011 at 5:23 PM ×

'die' malaysian gurl kot :P

Reply
avatar
ZF
admin
September 15, 2011 at 5:32 PM ×

kai tirai pntas kot....

Reply
avatar
fiq.
admin
September 15, 2011 at 5:59 PM ×

ouh, patut arg tak pasan, laju sangat, dia pon muncul kejap je,,

ok`ok, tak tahu!

Reply
avatar
Mya
admin
September 15, 2011 at 6:12 PM ×

erkk betul ke??? hmm... wallahualam. tp wonder jugak nape nama dia malaysian boy kan... girl tu nk letak mana? huu

Reply
avatar
Freaky
admin
September 15, 2011 at 6:39 PM ×

hahaha pontianak nak interprem masuk dalma klip video

Reply
avatar
September 15, 2011 at 7:04 PM ×

uh.. kelibat yg menakutkan..

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
September 15, 2011 at 7:16 PM ×

cuak sy tgok..menyeramkan..kih kih kih

Reply
avatar
zieyzain
admin
September 15, 2011 at 7:44 PM ×

aikss,..slalu gak tgok video klip niey kat channel 705, xprasan pun ada 'sidia',..ehehe..

Reply
avatar
September 15, 2011 at 7:55 PM ×

aiyaaaaaaaaaaakk
asal mie x pasan eh sebelom niiii
hayoooooo

Reply
avatar
amirulspurs
admin
September 15, 2011 at 7:55 PM ×

hish, tah2 ni sje nak cari publisiti kot. mana tau kan?

Reply
avatar
mrs redzuan
admin
September 15, 2011 at 8:17 PM ×

takotttt..tanak tengok...hhuhu

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
September 15, 2011 at 9:10 PM ×

ada tetamu lain ye dalam video ni..huhu~

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
September 15, 2011 at 11:15 PM ×

jangan jeless malaysia girl takde

Reply
avatar
September 15, 2011 at 11:31 PM ×

hehe mesti "malaysian girl" tu nak femes gak kan?

Reply
avatar
September 16, 2011 at 12:53 AM ×

betul2, sy pun suka dgr suara ila damia tu..btw, ada org tweet pasal hal kelibat dlm video tu kt ila damia, dia pon terkejut..hehe

Reply
avatar