Bila Tengahmalam Je Baru Seronok

Assalamualaikum. Tia pasang iklan nuffnang dalam blog sebenarnya bukan apa. Tia suka bila blog Tia dihiaskan dengan macam-macam gambar iklan yang berlainan dan bergerak-gerak serta sangat menarik perhatian tu. Ada banyak jenis iklan yang keluar. Tu yang best tu. Nampak cool sikit blog Tia.

Tia paling suka iklan di bahagian leader. Atas sekali selepas header tu. Situ memang cantik bila iklan berganti-ganti muncul. Tapi sayangnya, yang Tia perasan iklan takkan keluar di siang hari. Iklan-iklan tu lebih aktif bila tengahmalam. Alaa, masa tu orang dah ramai tidur. Kuranglah orang masuk blog Tia dan nampak iklan-iklan tu.

Takpelah, Tia sorang je yang tengok pun takpe. Best bila tengok iklan yang berwarna-warni tu bertukar-tukar .. Ni dah masuk tengahmalam, iklan ipad dengan banner warna hijau tadi ada muncul. Sengih je Tia. Hahaa!

Photobucket
Previous
Next Post »

26 comments

Click here for comments
Ezad Skytech
admin
September 27, 2011 at 12:25 AM ×

hee..iklan nuffang kat leaderboard tu mmg suka keluar tgh2 malam je..haha~

Reply
avatar
September 27, 2011 at 12:29 AM ×

Comel2 kan iklan nuffnang skrg ni..suka tgk iklan di bwh ni yg royal2 ada crown hehe

iklan nuffnang keluar tgh mlm & tengahari paling byk hehe


p/s: Tia, since tengahari dh blog sy bengong2..xtau kenapa..xda pun sy kacau coding templete..huhu Tia rasa kenapa tu kan?huhu

Reply
avatar
September 27, 2011 at 12:36 AM ×

aah..nampak cool kan.
tu salah sebab wan suka letak iklan.

aah.
kenapa la mereka tak letak iklan masa waktu klimak.
hmmm..boleh suggest kat nuffnang ni.
hantar tiket.

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
September 27, 2011 at 12:36 AM ×

hahaa nak aply innity la huu..ok tak tia XD..KLIK LA IKLAN BRO..N KLIK EHH

Reply
avatar
September 27, 2011 at 12:38 AM ×

@Tia:

yup, gitula critanya Tia..bila guna dua column, widget ndak mau keluar :(

Reply
avatar
sha my heart
admin
September 27, 2011 at 12:45 AM ×

A ah, tengah2 malam baru ia nak keluar. siang2 dia takut kot. Haha~

Reply
avatar
September 27, 2011 at 1:19 AM ×

hehe macam tu pun boleh...

Reply
avatar
Freaky
admin
September 27, 2011 at 1:30 AM ×

hehe iklan memang comel tia.. ade benda yang gerak2

Reply
avatar
IEKAH MOKRI
admin
September 27, 2011 at 3:58 AM ×

iekah dah nmpk iklan2 yang chantek2 tu sbb iekah masuk blog ni tgh2 mlm...

Reply
avatar
September 27, 2011 at 6:16 AM ×

iklan nuffnang memang camtu, sobs

Reply
avatar
alien
admin
September 27, 2011 at 10:34 AM ×

nasib baik keluar
kadang2 tak keluar
hehe

Reply
avatar
aizamia3
admin
September 27, 2011 at 10:39 AM ×

malam masa untuk tidur..

Reply
avatar
Yatie Awang
admin
September 27, 2011 at 10:45 AM ×

iklan, ingatkan siaran tv je ada iklan, rupanya dlm blog pun ada iklan hahahha

Reply
avatar
era kecik
admin
September 27, 2011 at 11:21 AM ×

oo.. camtu, baru era tahu.. selama ni tak tahu pulak,.. ha ha ha

Reply
avatar
maszull
admin
September 27, 2011 at 12:12 PM ×

salam tia...betul tu kekadang mmg susah nak kuar iklan nuffnang ni...nasib baik masuk blog sesiapa boleh la klik tapi kekadang x ada...:)

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
September 27, 2011 at 2:49 PM ×

iklan pun ikut time jugak ye..

Reply
avatar
syiela
admin
September 27, 2011 at 3:14 PM ×

siang2 dia malu tia :)

Reply
avatar
September 27, 2011 at 3:27 PM ×

heeeeee
toink2
comel je bende bergerakkk

Reply
avatar
cik sakdi
admin
September 27, 2011 at 4:45 PM ×

xpe tia..kite klik walaupon iklan cantik2 x keluar. hahah.. iklan skrg cute gler. hari tu nampak kat mane tah warna pink. pehh. hahaha

Reply
avatar
juanita
admin
September 27, 2011 at 5:54 PM ×

iklan saya da x kuar :D

Reply
avatar
ekmi
admin
September 27, 2011 at 7:24 PM ×

haha betol2, baru perasan iklan suma ni bg cantikkan blog kita jugak

Reply
avatar
puanbee
admin
September 28, 2011 at 12:03 AM ×

memang comel iklan ni lagi comel kalau dpt banyak pulus ..

Reply
avatar
September 29, 2011 at 10:47 AM ×

haha..suke jugak tengok iklan..ade haritu iklan celcom..meletup-letup bunyinye..hehe

Reply
avatar