Muka Dah Kena Cop Blogger

Assalamualaikum. Situasi berlaku di rumah Tia sendiri. Waktu kejadian malam masa tengah tengok berita tv3. Mereka yang terlibat ialah Tia sendiri, ibu, ayah dan adik.

Kedengaran pembaca berita bercakap sesuatu tentang video terbaru Anwar Ibrahim dan papagomo (seorang blogger yeaa).

"Video yang telah tersebar di internet dan juga di banyak blog-blog itu (bla, bla, blaa tak ingat).."

Nampak tak Tia kasi bold ayat "banyak blog-blog" tu? Yess! Ibu dan ayah Tia tau yang Tia main blog jugak. Sekali kena sebut perkataan "BLOGGER" je dengan pembaca berita tu terus semua yang ada dalam rumah tengok Tia yang tengah sibuk menaip depan laptop.

Dapat bayangkan tak? Hahaa! Sekarang ni pantang dengar perkataan blooger atau blog dalam tv, mesti ibu dengan ayah tengok Tia. Motif? Entah tak tau. Ayah ibu, jangan risau anakmu ini tahu hadnya untuk menulis di dalam blog. Heh!

Photobucket
Previous
Next Post »

14 comments

Click here for comments
Eyda Syahida
admin
September 18, 2011 at 12:00 PM ×

hahaha mak pon marah da eyda blogging.. dye tkot sumtin yg mcm kene saman bagai tu kene kt eyda.. tp eyda punye personal blog je pon.. huuuu~

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
September 18, 2011 at 12:05 PM ×

tia seorang blogger tegar hahaaa...awas tia hmm

Reply
avatar
September 18, 2011 at 12:10 PM ×

weeeiittt,


mak aku pun nak blog jugak weh.

HAHAHAAHAH

Reply
avatar
Kancil 8349
admin
September 18, 2011 at 12:34 PM ×

hahaha...best apa...mereka mengakui kewujudan kita...tapi sebenarnya risau...anaknya buat benda yang boleh mengugat negara...hehehe...opss...sahaja buat kata macam tu

Reply
avatar
Farhan Hanif
admin
September 18, 2011 at 1:00 PM ×

tak salah kalau bgtau parents kita ada blog...lagi best kalau diorng pon support siap bgtau kawan2 lagi...hahahaa

Reply
avatar
anamizu
admin
September 18, 2011 at 5:23 PM ×

makcik! pkcik! sila spy TIA! die kan..selalu kan.....buat.....ngeeee~ :P

Reply
avatar
PeRmAtA bIrU
admin
September 18, 2011 at 5:30 PM ×

hahahahah...mungkin mak n ayah tia risau tia tulis sesuatu yang bahaya lam blog kot..kan??? hehhehehe

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
September 18, 2011 at 6:22 PM ×

biasa la tu..tp papa gomo tu bloger otai pro umno.. kih kih kih

Reply
avatar
September 18, 2011 at 11:46 PM ×

prnh singgah blog papagomo tu heee

wahhh muka dh kena cop blogger ekk Tia..hehe

tp tu la, mak ayah jgn risau ekk, kitorg tau batas2 dlm menulis hihi

Reply
avatar
September 19, 2011 at 9:40 AM ×

haha..memang pasal blog jer mesti terasa..

Reply
avatar
alien
admin
September 19, 2011 at 1:38 PM ×

hhihihi
kene pandang serong dah..
actually drg tatau apa itu blog, yg drg tau blog politik2.. sedangkan blog banyak jenis.. terangkan kat mereka la

Reply
avatar
September 21, 2011 at 1:27 AM ×

blogger semakin famous amos

Reply
avatar
hira
admin
September 23, 2011 at 9:17 AM ×

mereka nak awasi anak dia sorang ni haaa.. hehe

Reply
avatar