Follower Dah Ramai, Tak Payah Follow Lagi

Assalamualaikum. Nampaknya bukan Tia sorang yang perasan akan hal ni. Freaky pun perasan ow. Angka follower liat sangat nak naik. Kalau sebelum follower Tia masuk empat angka ni (baca : ribu), ramai jek yang follow. Sehari sampai 20 yang follow. Tapi semenjak angka follower dah jadi ribu ni agak slow ye angka tu nak berubah.

Kadang-kadang lepas 3 hari baru bergerak angka tu. Kalau gerak pun takat 1-3 je. Aik, apasal ni? Freaky pun sama. Angka 1499 dia tu macam keberatan sungguh nak naik. Bukan susah pun, cuma perlukan sorang blogger untuk tekan butang follow dan taraaa dah bertukar 1500. Tapi Tia tengok hmm ambil masa ye.

Adakah ada yang mula berfikir :-

Alaa, follower dia dah ramai. Dah beribu dah. Tak jadi hal pun kalau aku tak follow. Lagipun, mesti ada orang lain yang boleh follow..

Wahh! Kalau ada yang berfikiran macam ni, tolong buang jauh-jauh ye. Buang jangan sampai bagi fikir balik. Heheh! Alahai, follower dah beribu tak semestinya dah tak perlukan follower lagi. We still need you follower. Tanpa kamu, kami follower yang beribu ni takkan dapat cecah angka ribu itu.

Photobucket
Previous
Next Post »

14 comments

Click here for comments
~AmyLiana86~
admin
September 18, 2011 at 9:57 AM ×

lagi ramai folower n reader
lagi semangat kita nk update blog kan..hehe..

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
September 18, 2011 at 9:59 AM ×

patut dah bersyukur tia..yang follow dah ramai..hmmm

Reply
avatar
September 18, 2011 at 10:40 AM ×

tak pe la follower tak naik pon..asalkan ada pembace tetap blog kita..kan~~

^^

Reply
avatar
hira
admin
September 18, 2011 at 11:00 AM ×

saya yang masih ratus ni pun susah nak naik. haha :D

Reply
avatar
September 18, 2011 at 11:02 AM ×

heheheh..
wan lebih utamakan traffic.
follower nombor dua..

tapi follower tetap penting kan.
baru semangat blogging tu ada.

have a good day.

Reply
avatar
September 18, 2011 at 11:07 AM ×

saya setuju..heeee,,,follower menjadi penyebab kita terus menulis kan..?

Reply
avatar
September 18, 2011 at 12:09 PM ×

kdg ade yg berkata follower dah cecah ribu snng nak naik..hmmm

Reply
avatar
lady fena
admin
September 18, 2011 at 12:44 PM ×

haha. ain tak penah tgk pon brapa follower org. yg pnting, ain suka bca apa yg org tulis. and buat ms skrg. ain rjin singgah sini. hee

Reply
avatar
Dalila Diela
admin
September 18, 2011 at 4:25 PM ×

saya tgk blog seseorang tu melalui jumlah komen yg dia dapat untuk satu2 entri..klu org bnyak komen entri blog tu, mknanya blog tu best n ramai org baca entri tu..

Reply
avatar
emy|farid
admin
September 18, 2011 at 6:54 PM ×

ayat cam mjuk je tia..... hehe
sok lusa naik la tu, lom rezeki kot. hehe

Reply
avatar
mrs redzuan
admin
September 18, 2011 at 8:44 PM ×

follower akak laaggiiila tak naik...
kurang serbuk penaik agaknye...

Reply
avatar
September 18, 2011 at 11:48 PM ×

kdg2 org takut nk follow if nmpk angka empat digit..serius sy dulu mcm tu..tp dh lama2, menjelajah byk blog, sy dh x mcm tu dh hehe..

Reply
avatar
September 19, 2011 at 9:42 AM ×

tak tengok berapa nilai follower..yang penting entri best..hehe :)

Reply
avatar
TK
admin
September 19, 2011 at 6:55 PM ×

bilangan follower itu tak penting... yang penting ialah, adanya orang yang setia membaca blog kita...

Reply
avatar