Tulisan Di Blog Ini Kisah Tia

Assalamualaikum. Freaky ada tegur Tia kata tulisan dalam entri Tia ni kecik sangat. Thanks Freaky sebab dah tegur. Tia betul-betul tak tau samada tulisan dalam entri Tia ni kecik ke besar ke atau sedang-sedang (baca : bolehlahhh).

Tia tengok dekat skrin laptop ni okey je. Tak besar dan tak kecil. Tak taulah kalau korang yang membaca ni kan. Kang tak pasal-pasal ada yang guna kanta pembesar sebab kecik sangat tulisan. Tak pun, kang nanti ada tolak laptop jauh depan sikit dari dia sebab tulisan besar sangat.

Tia sudi terima nasihat, teguran, dan kritikan dari korang. Kalau betul lah tulisan dalam entri Tia ni bermasalah, bagitau ye.. Tak lah macam Tia syok sendiri duk baca entri ni. Hahaa!

Photobucket
Previous
Next Post »

39 comments

Click here for comments
September 9, 2011 at 7:40 PM ×

same besar je font kite tia.. :)

Reply
avatar
Lieyda
admin
September 9, 2011 at 7:58 PM ×

oh xperasaan pulak.tp rasanya ok kot sblm ni pun. huhu

Reply
avatar
September 9, 2011 at 8:06 PM ×

bagi aku setakat ni ok lagi kut.. xkcik xbesar.. cun je bace tia :)

Reply
avatar
Freaky
admin
September 9, 2011 at 8:10 PM ×

haa dah ok tia. nampak besar sikit daripada yang dulu dan lebih tenang melihat

Reply
avatar
Bro ahmad
admin
September 9, 2011 at 8:10 PM ×

tia dah terlebih compress kot..tu pasal tulisan jadi kecik hmm..nak lihat citer bangla

Reply
avatar
September 9, 2011 at 8:36 PM ×

ehhh
teringt pangey tia kakak dulu..hihihi
tulisan tia okeh je...
penulisan lagiiiiiiiiii okeh..hehehe
suke2!

Reply
avatar
September 9, 2011 at 8:48 PM ×

Selalu jugak jengah blog tia, so far okey jek. senang loading and nampak kemas.

Reply
avatar
September 9, 2011 at 9:14 PM ×

entoh aku baca tiap tiap hari boleh je . oh ya aku rabun jauh patut lah nampak . okay kantoi disitu aku rabun disitu , jangan gitau sape2 rahsia ni hahhaa

Reply
avatar
Luqeem™
admin
September 9, 2011 at 9:57 PM ×

ok je tulisan tia ni. sedap je nak membaca. tp jgn terlalu kecik n terlalu besar. kesian kawan tu kena kepala pergi dpan blakang nak tgk tulisan..XD

Reply
avatar
izfanora
admin
September 9, 2011 at 10:37 PM ×

izfa baca okay jer.. :) maybe sbb suka dgn apa yg ditulis, smpai tak sedar tulisan tue kecik ke besar.. hihi..

Reply
avatar
September 9, 2011 at 10:38 PM ×

Ye ke?
Ok je selama ni rasanya..
Ho-ho-ho!

Reply
avatar
Apple Pearl
admin
September 9, 2011 at 11:31 PM ×

apple tgok,ok jer..tp xtaula plak yg lain..hehehe

Reply
avatar
yatie Awang
admin
September 9, 2011 at 11:33 PM ×

kakak tak kisah kecik atau besar, janji kakak masih boleh baca hahaa

Reply
avatar
chemay
admin
September 10, 2011 at 1:00 AM ×

tulisan kat blog chemay lagi kecik rasanyee.
dah oke dah nieee
:)

Reply
avatar
shatooman
admin
September 10, 2011 at 1:09 AM ×

rasanya ok je.. x terlalu besar dan tak terlalu kecik..

Reply
avatar
adan
admin
September 10, 2011 at 1:22 AM ×

Salam.. aku tgk tulisan dalam blog ko ni ok je..

Reply
avatar
H.J
admin
September 10, 2011 at 1:23 AM ×

dah ok dah ni tia..cun je..ehe

Reply
avatar
September 10, 2011 at 2:04 AM ×

teguran boleh meghilangkan kesilapan =)


Err, ok tak ayat tuu ?

Reply
avatar
September 10, 2011 at 2:05 AM ×

tempat saya okey je saiz font blog Tia :)

sbb lain PC lain dia punya setting..ada tu setting tu tp lupa nama pulak hehe

Reply
avatar
FaKArePa!n
admin
September 10, 2011 at 7:29 AM ×

ok je saya tengok.. xde la kecik mana pon

Reply
avatar
alif haris
admin
September 10, 2011 at 8:41 AM ×

yg skrg ni dah tular kan ? hmm okay la ni hehe :)

Reply
avatar
ArulchelseA
admin
September 10, 2011 at 10:20 AM ×

ok je ni..bleh baca lagi..

Reply
avatar
Terbelog
admin
September 10, 2011 at 11:40 AM ×

ok je tulisan ni
cuma gelap sikit la blog tia ni
boleh tuka ke background
atau tulisan biru tu tuka kaler lain :)

Reply
avatar
September 10, 2011 at 1:28 PM ×

tiada masalah. senang nak baca. :)

Reply
avatar
Lia Lomi
admin
September 10, 2011 at 5:05 PM ×

baru first time masuk..tulisan okeylah.. senang baca. :)

Reply
avatar
September 11, 2011 at 12:06 AM ×

haha.hari tu pun saya ingat nak cakap jugak,tapi tak sure sebab ingatkan sebabnya jadi kecil adalah kerana saya terzoom out.HAHA

Reply
avatar
September 11, 2011 at 10:28 AM ×

terima kasih tia...

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/09/my-top-25-commentators.html

Reply
avatar
syiela
admin
September 11, 2011 at 10:59 AM ×

ok je kalau mcm ni... just nice :)

Reply
avatar
teyn teyn
admin
September 12, 2011 at 1:01 AM ×

hai tia.

lme ta singgah.. bile sggh , waaaaa ... ade prubahan .. cantek blog!

Reply
avatar
Mya
admin
September 12, 2011 at 1:45 AM ×

xpasan lak. rasa macam okay aje tulisan hee

Reply
avatar
September 12, 2011 at 8:49 AM ×

akak baca okey aje..sederhana jer.. :)

Reply
avatar
mrs redzuan
admin
September 12, 2011 at 3:49 PM ×

rasanya ok jek tulisan ni..

Reply
avatar
hira
admin
September 13, 2011 at 8:03 AM ×

entahlah. saya baru buka blog ni. huehue. by the way, baru lagi blog. wuuuu.. haha :D

Reply
avatar
piccione blu
admin
September 13, 2011 at 10:39 PM ×

sedang buat sambal.haha
oke je tulisan nya:)

Reply
avatar
Abu Huzaifah
admin
September 13, 2011 at 10:52 PM ×

mcm ni pun dah ok... hehe

Reply
avatar
Finaz Jaafar
admin
September 14, 2011 at 4:05 PM ×

okay dah tapi kalau besarkan sikit lagi, lagi best wo o oo kot =)

Reply
avatar