Kesukaan

Assalamualaikum.


Bila tengok kawan-kawan sibuk dengan Korea , running man , saya jadi tertanya. Seronok sangat ke? Pernah jugalah tengok sekali sekala. Sayangnya , hati belum mahu jatuh cinta apatah lagi suka. Hehe.


Bila tiba giliran saya tengok hindustan atau dengar lagu hindustan , saya pula yang dipersoalkan. Kenapa folder penuh dengan lagu hindustan? Kenapa suka hindustan?


Masing-masing ada kesukaan sendiri. Asal jangan terleka sudah.
Previous
Next Post »

4 Comments

Click here for Comments
reenapple
admin
May 8, 2013 at 8:27 AM ×

Aku pun tak suka sangat Korea tapi aku layan je. Huhu.

Aku lagi suka English.. :P

Betul.. masing2 ada kesukaan sendiri. :)

Reply
avatar
Cik Tia
admin
May 8, 2013 at 11:46 AM ×

rasanya , wayang Korea yang aku layan boleh dikira berapa kali. tu pun tengok siapa yang lakonkannya. gu jun pyo. Hahaa :D

Reply
avatar
Tinta Lana
admin
May 8, 2013 at 12:27 PM ×

Salam.

Masing2 ada minat sendiri tia.. :)

Lana pun sblm ni persoalkan roomate, apa yg best sgt korea ni.

Dan, sejak tahun lepas, lana pulak yg terjatuh minat kat k-pop,hahaha, sungguh la manusia akan berubah,hahaha.

Reply
avatar
May 8, 2013 at 1:17 PM ×

saya suka telenovela latin, awek2 diaorg, fuhhhhhhhhhhh :-)

Reply
avatar