Permohonan Kolej UiTM Berjaya

Assalamualaikum.


Sempena cuti semester ni , saya memang cuti habis-habisan. Masuk hari ni je , dah sebulan saya jadi penunggu setia dalam rumah. Macam jeruk pun ada. And honestly , saya belum lagi merasa BOSAN macam kawan-kawan yang lain dah rasakan. Everyone dah start rindu nak balik UiTM. But not me :D


Paling teruk saya rasa bila facebook saya deactivate , handphone kadang on kadang off (depend pada mood) , kawan mesej tanya result pun buat don't know (i know ianya kejam! but who care?! result saya tak baik , and my mood also tak baik ==').


Sebolehnya saya betul-betul nak berehat kecuali , berehat dari berblog. Hehe. Yelah , dah mula kuliah nanti mesti sibuk dengan kelas.


Facebook , kadang buat sakit mata. Twitter , kadang macam tengah meroyan sendiri. Instagram , saya bukanlah photogenic. Wechat , whatsapp , line , semua macam tak ada fungsi.


Endingnya , lepak dekat blog. Hehe.

Walaupun keputusan peperiksaan untuk semester dua kurang memberangsangkan , alhamdulillah kemudahan kolej telah diberikan. Saya dapat asrama! Mudah-mudahan ayah dapat hantar pergi UiTM nanti. Banyak barang nak angkut :D


Previous
Next Post »

3 Comments

Click here for Comments
combi
admin
May 16, 2013 at 5:58 PM ×

live ur life happily.. xpe .. :)

Reply
avatar
Tinta Lana
admin
May 16, 2013 at 6:29 PM ×

Salam.

Dekat je rupanya..uitm s.alam..

Esok akk pi sana, amik jubah adik,heheh. lama sgt dah tak turun s.alam.. rindu betoi nasi lemak jati,huhu

Reply
avatar
Anonymous
admin
December 21, 2013 at 10:02 AM ×

Salam.
Tia trima kasih kerana ajar saya tentang bgaimana cara nk delate akaun facebook yg selama ini saya cari,
Sbnarnya saya amat keliru sekali dngan akaun saya yg brcampur aduk...maklumlah punya bnyak nye akaun tp x prnah gunakan pun he..he.. bye

Reply
avatar