Aku Jatuh Cinta ..

Assalamualaikum. Okey , aku ada terbaca the latest entri dari blog Jejari Runcing. Apa yang aku tertarik dalam entri dia tu bila dia timbulkan cerita pasal galaxy tab. Mama dengan abah dia yang kasik. Sumpah aku jealous!

Tetiba pulak hati aku meronta-ronta nak carik tau pasal galaxy tab ni. Galaxy tab aku tak jumpa. Samsung Galaxy Tab 10.1 aku ada jumpa. Pehh , memang cantik tertarik galaxy tab memang da-boom!

Aku pun tak reti nak buat review pasal benda ni. Hehe. Sorry ea. Tapi aku ada sediakan satu video dekat kau orang. Lepas aku tengok video tu tadi terus berangan , sapelah yang baik hati nak kasi aku galaxy tab ni.

For sure aku timang-timang dia. Aku sayang-sayang dia. Yelah kan , nak beli mana aku mampu. Harganya bukan harga nak beli ikan 10 kg. Cecah riban noks! Apa ke mahai sungguh.

Takpelah , tak dapat beli dapat mimpi guna galaxy tab tu dalam mimpi pun dah kira cukup bagus. For sure aku akan lambat bangun. Err~ Bukan alasan nak bangun lambat ke tu? Eh? Hahaa .. Ouh SAMSUNG GALAXY TAB , I fall in love with you! Boleh tak? :D



Previous
Next Post »

7 Comments

Click here for Comments
April 3, 2012 at 5:39 PM ×

hahah... semart ahh... mak kawan sy ada beli ni.. pernah gakla pegang. hehehe :D

Reply
avatar
najihahfara
admin
April 3, 2012 at 6:52 PM ×

cool kan..rase nk je 1

Reply
avatar
Unknown
admin
April 3, 2012 at 6:59 PM ×

alamak sudah jatuh cinta dengan galaxy tab..

Reply
avatar
Ku Syida
admin
April 3, 2012 at 7:09 PM ×

Tak apa..kumpul duit dulu ;)

Reply
avatar
ashafanie
admin
April 3, 2012 at 9:23 PM ×

Hello...Lame tak singgah blog Tia..Jommm Singgah sini dan ajak rakan blogger Tia yang lain jugak

Tudung Bawal FREE

Tak perlu tinggal LiNK pon.. :-)

Reply
avatar
April 3, 2012 at 9:27 PM ×

cm syok je kan tgk owg len pakai tab,ipad o bla2 y spesis cam nie...bf zyra pon pkai camnie... nk jgak hoho

Reply
avatar
Cik Kay Jue
admin
April 3, 2012 at 9:46 PM ×

adush.. menyesal tengok video ni.. huuhu.. teringin nak satu! huhu..

Reply
avatar