Banyaknye Saingan ..

Assalamualaikum. Thanks for dropping by ..

Hey :)


Aku baru je balik dari blogwalking. Konon nak cari idea untuk mantapkan penulisan aku ni. Tapi lain pulak yang jadi. Tetiba aku rasa "woahh! banyaknya saingan.."


Tak sangka ada banyak blog-blog yang best dekat luar tu. Cuma aku yang tak perasan. Sebab aku terlalu fokus dengan blog yang aku nampak je tapi aku tak try langsung keluar dari kepompong tu.


Dan entah kenapa bila aku bandingkan blog aku dengan blog mereka-mereka , terasa blog aku ni kecil sangat.


Aku tak boleh menyerah macam tu je! Aku kena cari kekuatan aku sendiri. Bila aku terus berfikir tetiba aku rasa pening. Ouh , nak rehat kejap tenangkan fikiran.

Previous
Next Post »

10 Comments

Click here for Comments
Amanina
admin
April 11, 2012 at 6:02 PM ×

blog sy lagi kecik dr blog akak. hoho, :D

Reply
avatar
Unknown
admin
April 11, 2012 at 6:53 PM ×

jangan takut untuk bersaing,...:)

Reply
avatar
adan
admin
April 11, 2012 at 7:53 PM ×

aku rasa blog ko ni boleh pegi jauh lagi.. sbb penulisan ko santai..

Reply
avatar
April 11, 2012 at 8:47 PM ×

wan pon rasa macam tu.
bila kita redah blog yang jarang diredah.
baru kita tahu akan kewujudan blog yang lagi best.

selalunya duk blogwalking guna bloglist je.

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
April 11, 2012 at 8:52 PM ×

saingan secara sihat..tu kan bagus..:D

Reply
avatar
Unknown
admin
April 11, 2012 at 10:01 PM ×

hahaha blog mummy lagik la picisan..ader mase btul2 bru update! :) jangan ikut orang! blog about you and yourself...buat identiti sendiri :)

Reply
avatar
April 11, 2012 at 10:27 PM ×

betol!
chayok2
take this as challenge :)

Reply
avatar
April 12, 2012 at 11:51 AM ×

blog sis lg la kecik..tp xpa Tia, blog Tia ada kekuatan & something special jgk..ada tu :)

Reply
avatar
najihahfara
admin
April 12, 2012 at 4:44 PM ×

blog tia pun ape kurang nye :)

Reply
avatar
Zarith
admin
April 14, 2012 at 11:15 PM ×

hai..slm kenal..blogger full time ke?

Reply
avatar