Wajib Komen Balik

Assalamualaikum. Thanks for drop by here ..

Hey :)


Lately , entah kenapa aku suka baca entri di blog orang especially entri yang full with their personal story. Macam apa yang dorang buat hari tu , pendapat peribadi about something , and so on lah.


It's quiet interesting for me sebab dapat baca sambil bayangkan apa yang dia ceritakan dalam entri dia. Ouh but with some conditions lah. Selagi tulisan yang dia guna dalam entri tak menyakitkan mata dan jiwa , selagi loading blognya tak menganggu ketenteraman otak , and a few things lagi yang aku tak mention , selagi tu lah aku akan keep reading.


Dan tangan aku pun seringan kapas akan menekan button COMMENT. Aku akan komen ikut kesukaan hati lah kan tapi still lagi jaga words yang aku guna. Tak naklah sampai menyakitkan hati penulis tapi taklah jugak sampai beria hipokrit cuma untuk jaga hati penulis. Yang sedang-sedang saja maa ..


One thing yang aku nak tekankan di sini. Aku bukanlah jenis yang "aku dah komen blog kau , so kau WAJIB komen blog aku balik or else aku bakar blog kau sekali dengan lappy kau." Gile keji.


Aku tak sampai macam tu okay. And seriously , apa yang aku kata ni bukanlah yang "dalam entri taip lain , dalam hati kata lain." No okay. I'm serious =.=


So , aku tak nak korang komen di blog aku just because aku dah komen blog korang. Chill lah. Komen sebab korang memang rasa perlu komen owkay. That's it. Tapi bila komen tu gunalah ayat yang nice sikit ye. Sekali kau guna perkataan yang keji , berkali aku padam komen kau tu.


Aku pun harap korang macam tu jugak. Jangan terlalu berharap yang orang akan datang balik blog korang , baca entri and tinggalkan komen. Just wait and see. Kalau ada , adalah. Tak ada , takyah nak sentaf.


Okey guys. Enough for this time. Nak blogwalking lagi lepas ni. See yaa!

Previous
Next Post »

10 Comments

Click here for Comments
Tiara Fazlin
admin
April 10, 2012 at 7:48 AM ×

saya nak komeng jugak! eheheh :p

Reply
avatar
Dalila Diela
admin
April 10, 2012 at 8:08 AM ×

betol tu.. nak komen biarla ikhlas :)
x perlu harapkan balasan

Reply
avatar
Unknown
admin
April 10, 2012 at 8:19 AM ×

haha kdg2 sy baca entry org lain lain sy tak komen pun. sbb kdg2 tu tak tau nak komen ape :P

Reply
avatar
April 10, 2012 at 8:34 AM ×

setuju dgan pendapat kamu.

saya pon tak gemar dipaksa tinggalkan komen lepas orang itu tinggalkan komen di entry saya.

tak ikhlas namanya tu...

http://skuterlady.blogspot.com/2012/04/ada-benda-menumpang-mistik.html

Reply
avatar
Cikrosecute
admin
April 10, 2012 at 9:53 AM ×

Akak kalau blog tue loading lambat malaslah nak jenguk hihihi penat menunggu...pastu ada pulak Word yang kena tulis balik..lagilah memboringkan...hehehe

Reply
avatar
April 10, 2012 at 10:18 AM ×

heeeee
baik tia cyg
saya pong suke bertandang ke mari sekira ada msa yg manyak utk diluangkan..heeeee :))

Reply
avatar
April 10, 2012 at 11:01 AM ×

oke , like this entry ! same pendapat . huhuhu




suke bace entry pasal personal drpd pasal ilmu camtu . kihkihkih

Reply
avatar
April 10, 2012 at 11:48 AM ×

iya bah...skrg ni ndak juak mengharap sgt blog dkomen lg..yg pnting dpt berkongsi bah kan Tia :)

Reply
avatar
April 10, 2012 at 4:58 PM ×

tulis je lah pape yg kita rasa nk tulis, org komen atau x, terima je la :)

Reply
avatar
Hidayah
admin
April 14, 2012 at 10:57 AM ×

semakin seronok membaca karya TIA!!
hoho..
:)

Reply
avatar