Blog Peribadi Tak Boleh Maju

Assalamualaikum.

Sebenarnya aku belum habis round lagi world of blogging ni dan sampai bila pun takkan habis round punya.

Selalunya , bila-bila masa aku takde idea nak update blog , aku akan singgah mana-mana blog untuk baca their writing.


Sebelum aku update entri ni pun sebenarnya aku baru lepas baca blog one of our blogger member. She was quite popular as well. Dan kalau aku mention sapa , aku boleh agak 3/4 mesti akan kata kenal.

Apa yang aku nak kata tentang "she" , penulisannya memang menarik. Tak kira entri tu panjang ke pendek , mesej yang dia cuba sampaikan memang ada.

Blog dia pun blog peribadi jugak. Sometimes dia share pasal pendapat dia and sometimes share pasal diri dia , pengalaman dia. Memang best. Now I know. Siapa kata blog peribadi tak boleh pergi jauh?

The way she writing pun nampak agak matang dan tenang aje. Entri dia tak lawak , tapi cara penyampaian dia tu yang buatkan orang macam aku ni tertarik untuk terus baca entri dia sampai habis.

Aku boleh agak yang dia update blog bukan sekadar nak tarik trafik tapi nak berkongsi dengan orang lain cerita yang dia ada.

Now I know how she can go that far. Keep it up sis! Aku harap aku boleh jadi blogger macam tu. Give me some time. Aku kena kaji dulu penulisan aku sendiri.

Thanks for spent your time and reading my blog .. "SHE" yang aku maksudkan ialah tuan punya blog mynameisnamee.

Previous
Next Post »

11 Comments

Click here for Comments
Unknown
admin
April 4, 2012 at 5:14 PM ×

ohh namee.. blog dia mmg best pung

Reply
avatar
Unknown
admin
April 4, 2012 at 5:20 PM ×

siapa kata...boleh...usaha tangga kejayaan

Reply
avatar
April 4, 2012 at 5:30 PM ×

Dah agak dh org tu namee sebelum baca smpai habis.. huhu.. :)

Reply
avatar
ary_lee
admin
April 4, 2012 at 5:38 PM ×

Tia pun famous juga lah^^

Reply
avatar
rAIHan
admin
April 4, 2012 at 5:45 PM ×

hoho..bgus lah macam tuh. kdg2 kte menilus utk share happiness dgn org len jgak. thumbs up!!

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
April 4, 2012 at 7:05 PM ×

hee..blog namee mmg best pun..:D

Reply
avatar
April 4, 2012 at 11:16 PM ×

zyra pon nak jd cam dia jugak...tp jujur nye,,zyra tk de bakat sgt dlm penulisan camnie..entry pon tak best je..tkde owg nak bce hahhah

Reply
avatar
najihahfara
admin
April 4, 2012 at 11:58 PM ×

blog namee mmg bes..dan blogger nye pun x sombong

Reply
avatar
April 5, 2012 at 12:12 AM ×

tengah mencari bakat.. keh2..

but teruskan menulis ei.. =)

Reply
avatar
April 5, 2012 at 12:12 PM ×

yup, kagum dgn penulisannya..suka ayat2 dia, nmpk matured dan punya mesej yg baik utk kita ambil kan Tia :)

Reply
avatar
Ben Izer
admin
April 20, 2012 at 7:47 AM ×

Bagi saya, blog personal adalah jenis blog yg x terikat. .macam2 kita boleh publish2 :)

Reply
avatar