Aku Syok Sendiri?

Assalamualaikum. Thanks for dropping by ..

Hi peeps!


Aku mula perasan , akhir-akhir ni entri blog aku dah melebih-lebih perenggannya. Panjang berjela dah. Tu kesan menaip tak hengat lah tu. Dah khusyuk sangat bercerita sampai tak sedar dah masuk 10 perenggan.


Takut jugak kalau ada yang boring kan. Aku menulis dah macam syok sendiri. Kang readers baca panjang-panjang , sampai dekat penghujung entri , habuk tarak. Well , aku enjoy menulis. So , aku akan menulis apa yang aku nak tulis.


Sometimes tu , memang ada jugak aku menaip sebab nak ikut selera pembaca. Tapi kalau dah setiap entri nak ikut sedap tekak pembaca aje , mana kepuasan aku menulis nak ikut sedap aku? Nanti takut lak aku hilang identiti. Disebabkan nak tarik ramai pembaca , aku sanggup buang jauh-jauh sebab utama aku nak menulis.


See , ini blog peribadi. Kadang aku ikut selera pembaca , kadang aku ikut selera aku sendiri. Aku akan sentiasa bawa blog aku ke mana-mana even ada yang tak suka baca (blogwalking). Aku jemput sekali , kalau kau suka kau boleh datang lagi. Tak suka , aku nak buat macamana kan?

Previous
Next Post »

10 Comments

Click here for Comments
Firdaus Life
admin
April 18, 2012 at 12:14 AM ×

tulis je tia janji x keterlaluan dan x menyinggung sesapa. tia, camana tia pakai adsense ? boleh aja x :D

Reply
avatar
eiela
admin
April 18, 2012 at 12:17 AM ×

tulis je apa yang kita nak tulis

Reply
avatar
April 18, 2012 at 12:47 AM ×

mane ade syok sndiri. ok je... :)

Reply
avatar
Unknown
admin
April 18, 2012 at 12:55 AM ×

blog kita, kita yang corakkan. Kalau orang tak suka, biarkan..

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
April 18, 2012 at 1:20 AM ×

blog kita...kadang2 mmg kalau da syok menulis sampai tak sedar da panjang entri tu kan...takpe...teruskan je menulis ye tia..:D

Reply
avatar
April 18, 2012 at 1:38 AM ×

Haha.. suke ati ah nak tulis pnjang sebelas perenggan pun.. blog kita kan^^... Hahaha..

Reply
avatar
Unknown
admin
April 18, 2012 at 1:49 AM ×

sokong brader first tu :D

Reply
avatar
Unknown
admin
April 18, 2012 at 9:10 AM ×

macam mana nak tau selera pembaca

Reply
avatar
ary_lee
admin
April 18, 2012 at 10:18 PM ×

syok sndri?
ARY RASA ary yang mcm tu^^
Apapun, kekalkan penulisan ikut mood sndri^^

Reply
avatar
P#eoniX
admin
April 21, 2012 at 9:27 PM ×

blog kite sendiri...bukan blog orang lain...akuh yakin...selera pembaca ade pelbagai...kalau satu x suke,munkin 3 lagik suke...yang penting jadik diri sendiri udah...hehheh..

Reply
avatar