Update Je Apa Kau Nak Update

Assalamualaikum. Aku gembira bila idea aku nak menaip mencurah-curah macam tak nak berhenti. Aku malas bila idea nak mengarang semua ke laut. Di saat tu , terkenanglah aku detik-detik idea aku yang pernah mencurah-curah tanpa hentinya.

Intro macam ape je.

Aku kalau nak update entri , aku update je. Aku tak kisah dah entri tu panjang meraban ke , pendek menyingkat ke. Kalau rasa-rasa aku nak menulis aku menulis.

Sebab aku rasa menaip itu menyeronokkan walau kadang-kadang aku tak tahu nak taip apa. Kau tau entri merepek? Macam entri yang aku tengah buat ni lah. Kau rasa merepek tak? Hahaa~

Tak sangka dah masuk bulan April kan? Pejam celik , pejam celik. Habislah cuti aku. Mengira waktu. Bila nak dapat keputusan exam ni? =,=

Tak sabar nak tunggu ibu balik bawakan big apple. Nyum-nyummm .. Sayang ibu :))
Previous
Next Post »

2 Comments

Click here for Comments
emy|farid
admin
April 1, 2012 at 12:22 PM ×

entry rojak namanya ni. hehe

Reply
avatar
maszull
admin
April 1, 2012 at 2:42 PM ×

assalamualaikum Tia...big apple tu yg sedapnyakan...:)

Reply
avatar