Lelaki Bawakan Handbeg Perempuan?

Assalamualaikum. Thanks for drop by here ..

Hey :)

Aku suka tengok lelaki yang bawakkan handbag isteri , handbag girlfriend. Di mata aku , those lelaki yang buat macam tu memang cool sebab takde pun rasa malu atau ego.


Sebab , seriously ada certain lelaki yang malu. Okey fine malu. But at least tolonglah pegangkan masa dorang nak pergi tandas ke atau pun bila dah tengok dorang penat. Pegang kejap takpe. See , bukan kena bawak handbag tu sepanjang masa pun. Just show that you concern with them.

Seriosly ramai girls yang akan tambah sayang dekat their partner bila sanggup untuk tolong pegangkan handbag dia. But , jangan salah sangka. Tak terfikir langsung pun nak jadikan laki tu kuli.

Tapi jangan hairan jugak. Still ada girls dekat luar tu yang rasa annoying giler bila lelaki bawakan handbag partner dia. So , kepada lelaki yang sangat caring tu , sebelum nak tolong partner bawakan handbag. You need to ask her to see whether she liked it or not okay?

Everyone have their own reason kan? Ini cuma pendapat aku.

Thanks for spent you time and reading my blog. Tahu tak anda apakah cara yang terpantas Ijazah UK? Dapatkan maklumat di sini cepat!

Previous
Next Post »

12 Comments

Click here for Comments
April 5, 2012 at 12:41 PM ×

tomeynya kalo tolong bawakan handbag.. =)

Reply
avatar
April 5, 2012 at 12:46 PM ×

zyra pon ske tgk boy bwk kan handbag gf dia..nmpk sweet gleer!!!!!!!!!!!!

Reply
avatar
April 5, 2012 at 12:50 PM ×

tapi ramai jgak yang tak suka.
tak tahu kenapa.
biasa la, lain orang lain pendapat.

bagi pihak lelaki.
wan tak pernaah pegang beg, tapi purse selalu pegang.

Reply
avatar
April 5, 2012 at 1:07 PM ×

raser sweet jek bla laki bwakkan
hndbag isteri,or gf dia ^^

Reply
avatar
cik dila..
admin
April 5, 2012 at 1:15 PM ×

sweet kot laki macam nih :)

Reply
avatar
ary_lee
admin
April 5, 2012 at 2:27 PM ×

Before kawen, pegang lelama pun, tak apa..
After kawen, HARAM~~
Offer nak pegang pun idok..
HHAHAHAH!

Reply
avatar
April 5, 2012 at 2:34 PM ×

Kawan syaa (special) pernah nak bawakkan beg, tapi syaa tak bagi.
ahaaha. segan lah lelaki bawakkan beg kita ><
Btw, blog akak maken lawa sekarang :D

Reply
avatar
LydSunshine
admin
April 5, 2012 at 3:03 PM ×

Saya okay je kalau husband nak tolong bawakkan handbag sy. Selalunya dia akan bawak sbb dia kata tanak saya susah walaupun sikit. Lagipun selamat skit rasanya kalo hbag tu lelaki yg bawak. Tak berani sgt org nak ragut. Huhu. Tapi yela.. lain pompuan, lain la perangai. Ada yg taksuka jugak, sbb dia rasa lelaki tu tak manly bawak handbag.

Reply
avatar
Jamnah H.
admin
April 5, 2012 at 3:27 PM ×

Alolo comelnyee lelaki bawak handbag for her gf/wife. Romantik okay ^^

Reply
avatar
Unknown
admin
April 5, 2012 at 3:42 PM ×

macam mana pulak kalau lelaki tu meamang jenis bagai handbag perempuan?

Reply
avatar
April 5, 2012 at 4:36 PM ×

urmm, kalau tu hsuband tlg bawakan, tak kisah kot..tp kalo baru bf, tlg bawakan brg2 plastik tu kira okey lg..to kalo tlg bw handbag, ok jgk la..tp lebih baik prmpuan tu bw sndrila..apa guna namanya handbag kalo bkn sndri yg bawa hehe kecuali masa tu kali tgh bejalan di tepi2 jln, takut dragut ka apakan..its ok la lelaki yg tlg bawakan kejap..

Reply
avatar
April 6, 2012 at 12:19 AM ×

haha comel lahh laki bawakkan handbeg gurl dye..cam awrr so sweet~!! hikhik :D

Reply
avatar