Newbie Buat Segmen , Memang Berani ..

Assalamualaikum .. Ke hadapan readers aku terutamanya readers yang tak kenal erti jemu mai singgah blog aku ni. Konsikou (terima kasih dalam bahasa DUSUN). Heh~

Eh , apsal citer pasal newbie ni? Nak carik gaduh ea? Huhuu. Takde maknanya aku nak mencapub ye. Macam ni kisahnya.

Semenjak dua menjak dan bermenjak-menjak ni aku tengok dah ramai yang buat segmen terutamanya newbie. Bukan apa. Aku rasa , depa yang newbie ni buat segmen memang sungguh cekal dan berani.

Pasai apa aku kata macam tu , depa berani ambik risiko. Yang mana , kemungkinan yang dorang akan dapat ialah takde sambutan. Tapi disebabkan depa berani , maka wujudlah segmen itu. Clap , clap , clappp!

Takpe , pengalaman itu penting. Even tak dapat sambutan hangat sehangat hotfm (tetiba) , Sekurang-kurangnya depa dah mencuba untuk memperkenalkan lagi blog depa. Teruskan dengan semangat yang macam tu .. Sekian :))
Previous
Next Post »

7 Comments

Click here for Comments
The Fakhirin
admin
April 1, 2012 at 9:31 PM ×

maybe mereka berduit TIA...daripada habiskn dengan beriklan...baik diaorg buat segmen...dapat bersua kenal..hehehe...

Reply
avatar
April 1, 2012 at 10:08 PM ×

jarang join segmen.. =)

Reply
avatar
Unknown
admin
April 1, 2012 at 10:52 PM ×

he3 , promote blog dengan cara yang cepat lar teww ,

best bila join segmen , tuan segmen tu plak yang datang jenguk , hehe , rasa dihargai ..

Reply
avatar
amny
admin
April 2, 2012 at 1:53 AM ×

huuuhhu... amni pon time mula2 berblog.. nak wat segmen or contest pon xretii..

Reply
avatar
jena
admin
April 2, 2012 at 3:35 AM ×

hah.. mmg slalu tgk byk yang nak buat contest/segmen... :)

Reply
avatar
Ezad Skytech
admin
April 2, 2012 at 5:16 PM ×

tu la..ezad dulu nak buat segmen pun takut2 je...haha..dorang ni skrg..mmg berani..:D

Reply
avatar
rAIHan
admin
April 3, 2012 at 8:19 AM ×

sy pon org bru. hehe..hope senior2 bole bg tunjuk ajar ye..=)

Reply
avatar