Inilah Entri Yang Terhasil

Assalamualaikum. Aku tak tau kenapa tapi kadang-kadang idea aku nak menghupdate blog meronta-ronta. Aku pun tak tunggu lama.

Aku bukak dashboard , lalu dengan kadar segera aku klik sepantas kilat create new post. Aku tak terus taip title. Aku karang dulu apa yang aku nak karang.

Intro aku dah siap. Walaupun intro aku tak sehebak intro kau orang semua , tapi aku tetap bangga! Sebab aku sudah berjaya mencipta satu intro hasil kreativiti aku sendiri. Hebat tak aku?

Lalu , aku sambung mengarang. Dan akhirnya inilah dia hasilnya. Entri yang macam tettt! Saja nak serabutkan kepala kau orang yang tengah baca entri aku ni. Entah ada yang baca ke tidak. Tamat!
Previous
Next Post »

3 Comments

Click here for Comments
amny
admin
April 2, 2012 at 12:05 PM ×

huuu ... still nak menaip walo tade ide ..hehe

Reply
avatar
Cikrosecute
admin
April 2, 2012 at 12:58 PM ×

hahaha biasalah tue...

Reply
avatar