Dah Apa Kena dengan GOOGLE Ni?

Assalamualaikum. Thanks for dropping by ..


Aku dengan encik GOOGLE memang dah rapat sangat. Aku tak rapat dengan yang lain-lain macam cik YAHOO. Tak best. Encik google je yang owkay. Understanding. Dah apa aku merapu ni.


Macam biasa tadi aku buka google. Masa aku buka tu , peliklah. Menatang apa duk steady ada tengah-tengah skrin aku ni. Hati dah dup dap ni sebab takut-takut skrin laptop ni problem lagi.


Aku tengoklah dekat sikit dekat skrin tu. Almaklumlah. Saya ni rabun. Mahap lah ye. Laa , ada zip dekat skrin aku? Ni mesti trick baru google ni.

Nampak tak apa yang aku bulatkan tu? Aku klik lah kan seolah-olah nak bukak zip tu. Takkan nak guna jari aku kot. Rasanya laptop aku ni bukan touch screen.


Haa , masa zip dah terbukak tu. Aku dah start eksaited. Zip apa yang aku bukak ni? Then tak sempat aku pejam mata , keluarlah satu page baru.


Dah macam jadi penyakit baru pulak tadi. Duk tutup buka zip. Refresh page semata-mata nak main zip tu. Grr~ Terima kasih lah dekat google ye sebab dah kasi aku idea nak update blog. Heh!

Previous
Next Post »

12 Comments

Click here for Comments
Miss uCu
admin
April 24, 2012 at 4:19 PM ×

hihhi..a'a miss pon teruja sekjap td:)salam kenalan:)

Reply
avatar
Unknown
admin
April 24, 2012 at 4:29 PM ×

bestkan? haha. nabila duk depan google byk kali xD

Reply
avatar
suha
admin
April 24, 2012 at 4:31 PM ×

hehe entry suha pon psl gugel gak =)

Reply
avatar
April 24, 2012 at 4:33 PM ×

Google memang terbaik..
semua nye google..
pak cik google yg baik hati..
Pokok Manggis Depan Rumah

Reply
avatar
Anonymous
admin
April 24, 2012 at 4:35 PM ×

haha same lah kita. :P mcm best pula buka zip tu. hahahaha

Reply
avatar
Pha Is
admin
April 24, 2012 at 6:15 PM ×

sbb ada celebration aper ntah... hehehe

Reply
avatar
P#eoniX
admin
April 24, 2012 at 6:33 PM ×

hehehe..samelah cam haku neh jakun gak...duk maen zip dari tadi...hehehh...

Reply
avatar
Unknown
admin
April 24, 2012 at 7:45 PM ×

OH,YEKER..JAP LAGI KAK BUI TRY..HEHE

Reply
avatar
Unknown
admin
April 24, 2012 at 8:26 PM ×

ada ke?
aru buka google takde pun

Reply
avatar
Sarah Mnasir
admin
April 24, 2012 at 9:30 PM ×

siyes teruja main bukak zip.. haha

Reply
avatar
Ku Syida
admin
April 24, 2012 at 10:11 PM ×

Hahaha...diorg kreatif...

Reply
avatar
April 25, 2012 at 1:42 PM ×

iya bah..kecoh kemarin satu ofis psl google zip ni hehe

Reply
avatar