Cerita Sedih yang Buat Aku Menangis

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum ..


Sejak subuh tadi , lepas baca satu cerita sedih yang kawan pass dekat aku , rasa macam nak nangis je. Hati aku rasa sebak. Aku sendiri tak tau kenapa. Sekarang ni pun tengah tahan je. Nanti ibu aku nampak apa pulak dia ingat. Aku tak nak dia fikir yang aku menangis sebab putus cinta ke atau apa-apa yang berkaitanlah.


Bila aku baca cerita tu , tetiba aku rasa sedih sangat. Aku tau bukan sebab cerita tu. Aku tak pasti. Aku tak tau. Ada sesuatu dalam cerita tu yang buat aku tetiba berfikir. Aku berfikir , lepas tu aku menangis.


Maaf , aku tak boleh terus nak menaip. Tapi aku nak berkongsi dengan readers aku cerita yang aku baca tu. Aku tak pasti kalau ada yang dah baca.




Tolong maklumkan aku dekat ruangan komen kalau link tu broken atau tak jumpa apa-apa page okey. Sekian ...

Previous
Next Post »

20 Comments

Click here for Comments
vendoline
admin
April 18, 2012 at 8:04 AM ×

boleh jugak layan citer2 sedih..dh mlouas bukak blog gelak2.hehe

Reply
avatar
Unknown
admin
April 18, 2012 at 8:36 AM ×

boleh dibuka. panjang betul.tak lalu nak habiskan

Reply
avatar
Unknown
admin
April 18, 2012 at 8:56 AM ×

baca perenggan dah bergenang last je dah bergenang air mata.

Reply
avatar
Hidayah
admin
April 18, 2012 at 9:00 AM ×

hoho..
sensitip orangnye nih..!
:)

Reply
avatar
RHI
admin
April 18, 2012 at 11:07 AM ×

ya Allah..kakak pun tak tahan nak habiskan cerita ini..

Reply
avatar
shahjiehan
admin
April 18, 2012 at 2:59 PM ×

salam ziarah~

sjiehan.com

Reply
avatar
maszull
admin
April 18, 2012 at 3:07 PM ×

assalamualaikum Tia...sabar ye Tia jgn sedih tau...:)

Reply
avatar
Sarah Mnasir
admin
April 18, 2012 at 3:33 PM ×

da macam novel online ni.. byk jugak cerita sedih..

Reply
avatar
Abu Bagi
admin
April 18, 2012 at 7:45 PM ×

link ok..

ada baca ari tu tapi nampak panjng sgt.. paca ndak habis..

Reply
avatar
April 18, 2012 at 9:28 PM ×

betul ke cerite sedih ? kunk kua hantu pulak . haih . tak brani !

Reply
avatar
ReramaBiru
admin
April 18, 2012 at 10:00 PM ×

~dah baca..terdiam lepas baca cita tue..mampu ke kalau kita jadi macam tue..

Reply
avatar
ary_lee
admin
April 18, 2012 at 10:15 PM ×

Panjangnya~~ Sakit mata baca tapi best^^

Reply
avatar
Unknown
admin
April 18, 2012 at 10:37 PM ×

alahai, ngape sedih sgt ni?? haishoo

Reply
avatar
Unknown
admin
April 19, 2012 at 12:36 AM ×

memang sedih kak.. tp satu je nasihat sy buat akak. kalau kita tgh bersedih jgn la kita tambahkan lg kesedihan kita dgn benda mcm ni.

tp kalau time kita dh terlampau bersuka ria, okey jugak kita baca cerita mcm ni. boleh kita muhasabah diri sikit.

hehe sorry. ni just pandangan tau. takyah publish ehh. ni utk kita2 je

Reply
avatar
Unknown
admin
April 19, 2012 at 8:30 AM ×

Oh, cerita ni. Tersentuh kan? Sabar eh akak. Susah nak cari orang yang betul-betul sesuai dengan kita, sanggup berkorban apa saja.

Reply
avatar
Rina Rahamat
admin
April 19, 2012 at 3:37 PM ×

oh citer aiman dgn syahirah ni ke..akak bc separuh jalan jer sbb pjg sgt..

tp ada satu blog yg kalau akak bukak misti akak nangis..blog mawar nafastari

Reply
avatar
kEtamSepit
admin
April 19, 2012 at 6:31 PM ×

sabor jelah...jgn sedih2...semyummmm...=p

http://iehahfarihah.blogspot.com/

Reply
avatar
kata biajak
admin
April 20, 2012 at 12:05 AM ×

nyimak aja postingannya ...hee...heee

Reply
avatar
Anonymous
admin
June 18, 2012 at 10:37 PM ×

Hoyoyo sdih btl..sbb x aku x sdih bca cerita ni..

Reply
avatar