Nak TUDUNG BAWAL TONE FREE?

Assalamualaikum. Thanks for drop by here ..

Hey :)

Aku sendiri tak pasti samada ini contest , segmen or what tapi aku tertarik dengan tawaran yang diberikan.

TUDUNG BAWAL TONE FREE YAW!

SEKADAR GAMBAR HIASAN

Siap kasi bold and large punya font lagi. Masa mula-mula baca tawaran tu rasa macam tak percaya. Tapi memang kena percaya sebab tu lah tawarannya. Asal FREE aje terkocoh-kocoh nak sebokkan diri kan.

Tapi , kalau nakkan tudung bawal ni ada beberapa perkara yang anda perlu lakukan. Tak perlu bodek , tak perlu rasuah cuma perlu LIKE page HS Barakah Trading dan emelkan beberapa butiran seperti ;
  • Nama
  • Alamat
  • No. Telefon
  • URL Blog
  • Nama Facebook (kalau ada)
  • Nyatakan SEBAB-SEBAB KENAPA NAK SANGAT TUDUNG BAWAL TONE tu.
Dan akhir sekali , hantarkan terus ke hsbarakahtrading@yahoo.com

Tawaran ini sah sehingga ada yang memberikan SEBAB-SEBAB yang menarik minat penganjur. Tunggu apalagi?

Untuk maklumat selanjutnya , bolehlah terus ke blog ANIE. Untuk melihat koleksi tudung bawal tu pulak boleh terus tengok di KOLEKSI TUDUNG BAWAL.

Thanks for spent your time and reading my blog. Ada buah hati? So , Jangan Biarkan Ini Terjadi dengan Anda!

Previous
Next Post »

7 Comments

Click here for Comments
Unknown
admin
April 4, 2012 at 10:24 PM ×

menarik..nak cube lah..thanks bg info mam ni..hehedone folo Tia..

Reply
avatar
misshannajr
admin
April 5, 2012 at 1:06 AM ×

nak try juga hehe..btw akak tag awak tau (http://namaakuhanna.blogspot.com/2012/04/megagiveaway-by-pen-merahcom.html)

Reply
avatar
April 5, 2012 at 7:21 AM ×

wuhooo... tudung bawal free tu.. selama ni sy selalu singgah sini tapi tak perasan lak sy penah komen sekali je.. =)

Reply
avatar
April 5, 2012 at 12:08 PM ×

wahh menarik contest ni..senang hehe nti nk try jgk !

Reply
avatar
ashafanie
admin
April 5, 2012 at 10:07 PM ×

Wow Tia..
TQ dengan entry khas ni..

ANIE pon xsure tu GA or segmen..
tapi yang SURE, Tudung Bawal FREE memang ada..

Yang lain, yuk kasi sebab tau.. ada seminggu je lagi ni..

TQ guys.. :-)

Reply
avatar