AGEN AFFILIATE DIPERLUKAN

Assalamualaikum. Aku macam biasalah. Kalau dah bosan blogwalking , aku main chak-chak dengan encik google. Suddenly , aku jumpa something!

Korang pernah dengar pasal JOBDIRUMAH tak? Aku pun first time jumpa. Aku sekarang kan penganggur sementara. So , sebab sementara tu lah aku rasa aku perlu buat something untuk isi poket aku yang kekontangan sekarang. Ini serius =.=

Sila baca maklumat di bawah ye :


Kami mencari agen affiliate untuk bekerja mempromosikan laman web kami. Pendaftaran sebagai agen affiliate dengan kami adalah percuma, tidak perlu sebarang yuran keahlian.

Kami menawarkan komisen lumayan dengan 2 level serta bonus prestasi kepada agen affiliate yang mampu membawa masuk pelangan baru.

Pembayaran komisen di buat setiap hari daripada hari Isnin hingga hari Jumaat. Komisen yang di kumpul pada hari Sabtu & Ahad akan di bayar pada hari bekerja berikutnya.

Pendaftaran sebagai agen affiliate adalah 100% percuma.

BERDAFTARLAH SEKARANG! KLIK SINI
atau KLIK banner di bawah
V
V
V



*******************************************

Sebenarnya , jobdirumah ni menyediakan dua cara untuk korang jana pendapatan. Satu adalah buat tugasan yang dorang berikan contoh macam menaip dokumen , tulis artikel , menulis laporan dan lain-lain.

Yang kedua adalah dengan menjadi AGEN AFFILIATE. Cuma mempromosikan laman web dorang.

Aku tak join yang pertama tu sebab dorang kenakan bayaran. So , aku pilih jadi agen aje. Lagipun , aku join affiliate ni pun sebab suka-suka. Tak buang duit aku pun kan. Mungkin aku boleh cuba.

Kalau korang pun nak jadi agen macam aku ni , boleh pergi laman web jobdirumah. Dekat page tu , korang boleh baca dari A sampai Z pasal cara pertama yang aku nyatakan dekat atas. 

Nak jadi agen affiliate nya pulak , korang tengok dekat bahagian atas sekali sebelah kanan ada perkataan AFFILIATE dekat situ. Just klik , isi mana yang patut and your DONE!

Previous
Next Post »

10 Comments

Click here for Comments
Media Vogue
admin
April 3, 2012 at 2:19 AM ×

Menarik juga tapi kurang paham lew?
macamner dye bayar coz nk baca panjang sgt a-z tnye sini laa

Reply
avatar
farhan
admin
April 3, 2012 at 2:23 AM ×

mcm tipu je ni..bkn boleh percaya sgt..aku pernah msuk jgk affiliate kerja di rmh..byk yg tipu..kena daftar rm50 pulak tu

Reply
avatar
Unknown
admin
April 3, 2012 at 2:34 AM ×

media vogue : hehee .. sy baru mencuba ..

farhan : yg ni dia tak minta bayaran pun kalau untuk jadi agen affiliate saja .. so , if dorg tipu pun sy x de rugi apa2 ..

Reply
avatar
rAIHan
admin
April 3, 2012 at 8:17 AM ×

owh..pernah dgr psal nie. huhu.

Reply
avatar
Unknown
admin
April 4, 2012 at 6:17 PM ×

saya tak faham la. kena bayar ke tak?
kalau yang tak kena baya nak daftar kat mana

Reply
avatar
jue
admin
April 4, 2012 at 7:36 PM ×

dah follow hehe

Reply
avatar
jue
admin
April 4, 2012 at 7:36 PM ×

dah follow hehe

Reply
avatar
Anonymous
admin
June 8, 2012 at 6:22 PM ×

http://www.jobdirumah.com/najihah byk dah untung ke?

Reply
avatar